"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

herkese günaydın kilo veren herkesi çooook çoook tebrik ediyorum,
bu hafta alanlardanım gecen hafta 68.7 bu hafta 69.4 ama kendimi bilmiyorum bu hafta kacgün evdeydim yedim sporda yapmadım
offff offfff................(((((

Günaydın kizlar hastaydim oglusla acamadim neti pek bugun tam 68.7 ciktim tartida yatmaktan almisim kilo havada cok kotu yuruyemiyorum malesef

Gecmiş olsun canım.Listeye alamıyorum seni bilgin olsun.Topige hergün düzenli katılım ve her salı bildirim zorunlulugu koydum.(Ortak kararla)Arada bir gelince cok kopuk oluyor.Kg işide motive işi oldufu için her ne sebep olursa olsun girmek gerekli diye düşünüyorum.

bu hafta alanlardanım gecen hafta 68.7 bu hafta 69.4 ama kendimi bilmiyorum bu hafta kacgün evdeydim yedim sporda yapmadım

hmm canım birdahaki hafta güzel sonuçlar alırsın menünü hergün paylaş bakalım oldumu.. üzme kendini gider onlar hemen öyle kilo alınmaz çoğu ödemdir..

birşey daha demek istiyorum kızlar gün içinde yediklerimizi paylaşsakda akşam olunca ne yediğimizi hepsini yazalaım daha kolay değerlendirme yaparız

Yanlız degilsin kız sıkma canını bende sendenim...Bak sabahtan beri kendimle dalga geciyorum...
Sıkma kendini bu hafta sende bize katıl.Secille beraber gecmiş sayfalarda yazdıgım maydonoz limon yapıyoruz.Gel vatandas sende gelllllll.Bu hafta ipin ucu kacanlar listesine sende gellll.

Bu hafta dikkat eder verirsin canım merak etme yapismadan gider kilolar

yemek olsun olmasın canım bunun bahanesi yok size hamur işi yaparım ama ben kendime sebze yada et yaparım de söyle zayıflamam gerekiyo de ya eşini bahane et yada doktor dedi de sağlığım herşeyden önemli de yapacak bişey yok kolayca sana yaptırıyo oooh her hafta hamurişi olmaz canım

hmm canım birdahaki hafta güzel sonuçlar alırsın menünü hergün paylaş bakalım oldumu.. üzme kendini gider onlar hemen öyle kilo alınmaz çoğu ödemdir..

inşallah canım üzmeyeyim diyorum ama çocuklar falan hastalandi ya ben koptum istemeden burdan, menüleride paylaşamadım ama arkama bakmadan devam edicem vericem inşallah

olsun canım üzülme haftaya verirsin moral bozmak yok

geldim yakalayın benide:)))))))) valla napcaz kız bide ben sizden sonra başladım siz yol almış vermişssiniz duraklamadasınız ben napıyım dün yarım yamalak okudum maydanoz kürü falan banada verin tarifini valla kafayı yiyecem bu ne ya bi ver bir ben vermek istiyorum ama icraaat yok gene yiyorum gene yiyorum

inşallah canım üzmeyeyim diyorum ama çocuklar falan hastalandi ya ben koptum istemeden burdan, menüleride paylaşamadım ama arkama bakmadan devam edicem vericem inşallah

evet canım anlıyorum seni çocuklar söz konusu olunca herşey tepetaklak oluyor.. geçen haftayı unuttuk önümüze bu haftaya bakıyoruz..

gülcan nerelerdeki liste oluşsaydı bakardık kim birinci olmuş bide destina yok sanırım deryada yok

Süpersin canım.Bak dikkat ettin mi gidiyor.Sen yeter ki iste....84-83-82 yavas yavas gitcek.Fazla kg inmek inan daha kolay.Azmedip gelceksin 75 kg kadar.Tebrik ederim.Süpersinnnnn!!!!

saol canım..bana da bir azim geldi ki sorma:)))
burası gerçekten bana çok iyi geliyor:)))
75 i görsem keşke o gün okulda çkolata dağıtcam:)))
önümüzdeki ay kayınvalidem görümcem falan gelecek...o nedenle çok düzenli kilo vermeliyim..en azından 1 ayda 5 kilo olsa süper olur..

birşey daha demek istiyorum kızlar gün içinde yediklerimizi paylaşsakda akşam olunca ne yediğimizi hepsini yazalaım daha kolay değerlendirme yaparız

tamam canım bende akşam tek yazarım arada yazabilirsem de yazarım buraya uayarın kızın banada neolur yaaaa yoksa benden biicik olmayacak bu gidişle

Eksi olan tüm arkadaşları tebrik ederim süpersiniz
ben geçen hafta 88,100 düm
bu hafta 87,800
sadece -300 çok moralim bozuldu hevesim kaçar diye korkuyorum
haftaya doktor kontrolum var bakalım sonuca ne diyecek

40dk yürüdüm
sabah hırsımdan 1 yumurta yeşillik ve 1 peynirli gözlemeyi yiyiverdim (2 gündür harika gidiyorum valla )
yine öğle ve akşamı hafifletmem gerekecek
sonuçları merak ediyorum bakalım herkeste sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…