Günaydın kizlar hastaydim oglusla acamadim neti pek bugun tam 68.7 ciktim tartida yatmaktan almisim kilo havada cok kotu yuruyemiyorum malesef
herkese günaydın kilo veren herkesi çooook çoook tebrik ediyorum,
bu hafta alanlardanım gecen hafta 68.7 bu hafta 69.4 ama kendimi bilmiyorum bu hafta kacgün evdeydim yedim sporda yapmadım
offff offfff................(((((
çok teşekkür ederim seçilcim
bu hafta alanlardanım gecen hafta 68.7 bu hafta 69.4 ama kendimi bilmiyorum bu hafta kacgün evdeydim yedim sporda yapmadım
Ddem götürüyoruz bizim cadının canı hamur işi istiyormul.Acmayı yapmayı bilmiyor.İsteyince yapıyorum mecbur.....Baskada yemek olmuyor.Eee bunlar var ya diyor.Her lafada cevabı var.
İlknur tabi canım dur ben bugun eşimin yanında tartılayım aksam,sonrada damardan gireyim.Eee ne yapayım,hepsi biliyor dr.saglıgım.için zayıfla dedigini.
Daha ne zayıflıcan suraya bak ne göbek kaldı,ne bacak diyor.Kıskanıyor mu kız yoksa bu bak bunu hic düşünmemiştim.
birşey daha demek istiyorum kızlar gün içinde yediklerimizi paylaşsakda akşam olunca ne yediğimizi hepsini yazalaım daha kolay değerlendirme yaparız
hmm canım birdahaki hafta güzel sonuçlar alırsın menünü hergün paylaş bakalım oldumu.. üzme kendini gider onlar hemen öyle kilo alınmaz çoğu ödemdir..
O zaman ben sadece aksam toplu yazarım.Beni bu hafta sıkı tutun emi???
Yanlız degilsin kız sıkma canını bende sendenim...Bak sabahtan beri kendimle dalga geciyorum...
Sıkma kendini bu hafta sende bize katıl.Secille beraber gecmiş sayfalarda yazdıgım maydonoz limon yapıyoruz.Gel vatandas sende gelllllll.Bu hafta ipin ucu kacanlar listesine sende gellll.
olsun canım üzülme haftaya verirsin moral bozmak yok
inşallah canım üzmeyeyim diyorum ama çocuklar falan hastalandi ya ben koptum istemeden burdan, menüleride paylaşamadım ama arkama bakmadan devam edicem vericem inşallah
Süpersin canım.Bak dikkat ettin mi gidiyor.Sen yeter ki iste....84-83-82 yavas yavas gitcek.Fazla kg inmek inan daha kolay.Azmedip gelceksin 75 kg kadar.Tebrik ederim.Süpersinnnnn!!!!
eveeeeeeeeeeeeeetttt kıskanıyooorrr hahahah oohhh ne güzel oldu kıskançlık krızleri hahahahahhaha
birşey daha demek istiyorum kızlar gün içinde yediklerimizi paylaşsakda akşam olunca ne yediğimizi hepsini yazalaım daha kolay değerlendirme yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?