- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
günaydın kızlar benim şişkinlik ha la devam ediyor aynı yerde çakıldım kaldım neyse bitince belki geçer..
günaydın hanımlar dün miğren nöbetim tuttu inanın sabahtan akşama kadar yattım yazık kv dem ilgilendi çocuklarımlaaa çok zor bu miğren yaaa Aallah düşmanıma bile vermesin bulantıdan hiç bişey yiyemedim içtiğim su bile geri çıktı ..bugün iyiyim çok şükürrkahvaltımı yaptım :
kahvaltım : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates salatalık,2 id ekmek ,1 portakal ,1 fincan yeşilçay
günaydın canım bitince geçer benimde karnım çok şişmişti bitince geçti
evet canım yaa geçsin tartılma gününe kadar.. nasılsın tatlım..
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın eşimi işe gönderdim oğlum uyuyo bende size bi bakıyım napıyosunuz dedim dışarda acayip kar yağıyo
Günaydın hanımlar.Nasılsınız?Bugun diyetisyene gittim ama dr 2 hafta izinliymiş.
20 dk tempolu yürüyüş,15 dk aletler
sabah 2 bardak su,2 dilim ekmege,2 dilim peynir,1 domates,1 bardak kefir.
ilknurcum yediklerin çok az geliyo bana yani benim yediklerimin yanında afiyet olsun canım
günaydın hanımlar dün miğren nöbetim tuttu inanın sabahtan akşama kadar yattım yazık kv dem ilgilendi çocuklarımlaaa çok zor bu miğren yaaa Aallah düşmanıma bile vermesin bulantıdan hiç bişey yiyemedim içtiğim su bile geri çıktı ..bugün iyiyim çok şükürrkahvaltımı yaptım :
kahvaltım : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates salatalık,2 id ekmek ,1 portakal ,1 fincan yeşilçay
geçmiş olsun bacım ALLAH BETERİNDEN KORUSUN Bİ SADAKA VER DERİM KAZAYI BBELAYI DEF ETSİN
günaydın canım amin..çok geçmiş olsun aslında bu migren için geçende yağ önermişti ama hangi yağlardı aklımda değil..
günaydın kızlar benim şişkinlik ha la devam ediyor aynı yerde çakıldım kaldım neyse bitince belki geçer..
günaydın canım iyim hamd olsun sen nasılsın neyse iki hafta sonra gidersin..
canım her iki saatte bir olduğu için rahat yaparsın zaten bir kase içiyorsun ama dayanamazsan bırakırsın ama bence dayanırsın
günaydınlar
akşam diyetisyenim kendi verdiği liste dışına çıkmamı 15 istemedi bi sonucu görelim karışmasın araya başka bişi dedi.
çarşamba kontrolde inceleyecek beraber karar verecez ayran detoksuna oda duymamış çok merak etti.haftaya kaldı benim detoks :)
ayran detoksunun yagdan gittigini dr onaylarsa bende yapayım o zaman.senin dr.ne dicek bakalım.bana vucuttan su gider gibi geliyor.1 günde o kadar yapışmış yag gitmesi cok büyük basarı olur.
günaydın arkadaşlar..
ben akşamları pek giremiyorum..gündüz okuldan giriş yapıyorum genelde:)))
bugün sabah kalktım 1 bardak su,sonra 1 haşlanmış yumurta,nesfit+ süt
şimdilik bu kadar..akşam eve gidince üyürüyüş yapmak istiyorum bakalım:))
evet hatta rica edeceğim kabul ederse detoks sonrası ölçümle degerlere baksın kayıp nerden oluyor yağ-su-kas mı dimi ama
Herkese günaydınlar selamlar
sabah gene harikaydı sahil kenarında yürüyüş 50dk oyalanmışım işede geç kaldım banyoydu çocuğu okula bırakmaydı felan anca geldim.
Bu gün kimse kaçamak yemesin bol eksili perşembe dilerim
Günaydın hanımlar.Nasılsınız?Bugun diyetisyene gittim ama dr 2 hafta izinliymiş.
20 dk tempolu yürüyüş,15 dk aletler
sabah 2 bardak su,2 dilim ekmege,2 dilim peynir,1 domates,1 bardak kefir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?