"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ilknurcum yediklerin çok az geliyo bana yani benim yediklerimin yanında afiyet olsun canım

canım sende zayıflıcaksın mera etme yeterki kendine sahip çık bizler burada birbirimize destek olmak için kararlı olduğumuz için buradayız sende fıstık olacaksın bak gör yeterki iradene sahip çık kendini bunltma olurmu bak ne güzel yemedin o pizzayı ama eskiden olsa yerdin şimdi artık bir hedefin var çıtır hatun olmak bunun içinde bir süre hamur işlerine şekerli gıdalara elveda diceksin canım.. istediğin kiloya gelincede bunlardan yiceksin ama dengeleyerek dikkat ederek kilo koruma yapacaksın hepsi olacak inşallah..

Sağol canım inşallah hep beraber ara ara böyle çok motive oluyorum sonra enerjim dusuyo bazen onuda siz le toparlayacam iyiki varsiniz

ilknurcum yediklerin çok az geliyo bana yani benim yediklerimin yanında afiyet olsun canım

sağolasın canım aaaaaaa şimdi görünce unutmuşum yazmayı yoğutda yedim ben canım aslında bugün istediklerimi alamdım markettn güzel değildi sebzeler ondan böyle oldu yemekte yemek istemedim türlü yapmıştım patlıcan patates kızartma olunca yemek istemedim yoksa yemek yerdim yoğurtla yarın bakalım başka yere gidicem belki orada bişeyler bulurum..

Sağol canım inşallah hep beraber ara ara böyle çok motive oluyorum sonra enerjim dusuyo bazen onuda siz le toparlayacam iyiki varsiniz

canım burada motive için katılım çok önemli motiven düşünce bişey yeek istediğinde hemen buraya yaz tamam yardımcı oluruz elimizden geldiğince inşallah..

Bende salata yapicaktim kendime ama yapamadım başım ağrıyınca kaldı corba ictim bende sadece ağrı kesici aldım canım çok fena oluyo insan halada gecmedi.regl dönemlerinde bana oluyo böyle

Bende salata yapicaktim kendime ama yapamadım başım ağrıyınca kaldı corba ictim bende sadece ağrı kesici aldım canım çok fena oluyo insan halada gecmedi.regl dönemlerinde bana oluyo böyle

olsun canım her akşam salata olmaz zaten çorbada iyi olur birde yarın güzel karnabahar brokoli vs alıp yoğurtlayıp yemeli öylede güzel oluyor yarın bulamazsam cuma kesinlikle alırım bakalım.. evet canım regel dönemleri böyle şeyler oluyor çok iyi anlıyorum seni..

Seçil menün çok güzel maşallah ne güzel yuruyosun

Saol canım dikkat etmeye çalışıyorum yürüyüşte iyi geliyo bana kendimi tutmaya çalışıyorum yememem lazım diye.sende baya iradelisin canım ne güzel pizzaya Hayır demissin yememissin

Ağrı kesici almiyim diye direndim ama dayanamadim Brüksel lahanasida guzel oluyo haslayip yoğurtlu sarımsaklı.

Ağrı kesici almiyim diye direndim ama dayanamadim Brüksel lahanasida guzel oluyo haslayip yoğurtlu sarımsaklı.

eveeeet bulursam ondanda alırım ama arada öğlen felan tavuk felanda yemek lazım şu aralar yemedik sanki onada ihdiyacımız var.. salatada tavukta güzel oluyor aslında eskiden öyle çok yerdim ben aklıma gelmişken cuma alım ben bi tavuk.. iyikide almışsın canım yoksa geçmezdi o ağrı kolay kolay

Son düzenleme:

Evet ya kendi bogazlari durmuyo bizede yediriyolar.bi ara bizde de akşamları öyleydi çerezler bisküviler. Oğlum çok sever kek sutlac falan bende mutfağa girmeyi yapmayı severim ama sonra kalmasın diye ben yiyorum noluyo dana gibi oluyorum artık yapmıyorum yaparsamda az yapiyorum vermemiz lazım kilocuklari.dogumla pek ilgisi yok canım ya ben 82 kiloyla hamile kalmıştım doğumdan sonra kilom 74-75 civariydi.rahmetli kayinvalidem doğumdan sonra bana fıstık gibisin demişti. Hamilelikte seker çıktı benee diyet yapmıştım mecburen.sonra kilo aldım tabi.ama bende ozeniyorum artık zayıf anneleri görünce bünye meselesi.ama bizde çıtır olucaz canım emin ol bi kaç aya kadar bile çok güzel kilo vermiş olucaz sadece biraz sabretmek, azimli olmak ve bogazimizi tutmak gerekiyo canım basaricaz ama emin ol

Evet canım ya gecmiyo valla şimdi iyiyim geçti sayılır. Tavukları antibiyotikle buyutuyolar diye almıyorum canım mümkün oldukça. Ama köfte et balık tüketilebilir. Yoğurt çorbası yapmamistim bugüne kadar bugün yaptım eşim begendi guzel olmuş dedi.yarina yemegimde var corbamda mantar soteledim.cumaya da ispanak yapmayı düşünüyorum ama bilemiyorum. Pazar günleri burda semt pazarı var balık alicam balık pisiricem pazarada

geçmiş olsun bacım ALLAH BETERİNDEN KORUSUN Bİ SADAKA VER DERİM KAZAYI BBELAYI DEF ETSİN

günaydın hanımlar dün miğren nöbetim tuttu inanın sabahtan akşama kadar yattım yazık kv dem ilgilendi çocuklarımlaaa çok zor bu miğren yaaa Aallah düşmanıma bile vermesin bulantıdan hiç bişey yiyemedim içtiğim su bile geri çıktı ..bugün iyiyim çok şükürr kahvaltımı yaptım :

kahvaltım : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates salatalık,2 id ekmek ,1 portakal ,1 fincan yeşilçay

haklısın canım bakalım neler pişiricez benim kiz bir haftadır pizza istiyor ona bugün pizza yapıcamöğlende..

günaydın canım amin..çok geçmiş olsun aslında bu migren için geçende yağ önermişti ama hangi yağlardı aklımda değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…