ilknurcum yediklerin çok az geliyo bana yani benim yediklerimin yanında afiyet olsun canımhayırlı akşamalr fıstıklar..
menüm
sabah
tost kaşar sucuk
1 yumurta haşlama
zeytin
öğlen
3 kaşık makarna bıraz ketçap sıktım
1 kase yoğurt
ara
salatalık
akşam
salta hellim peyniri hellimi tost makinasında kızartıyorum
3 litre su 3 yeşilçay
Evet kızlar yemedim sadece bir lokma aldım olduğu gibi kalanlar buzdolabina iki büyük bardak su içtim pizzanin yerine :)
Evet güzelim benim esimede hamurisi olsun pasta tatlı özellikle tatlı büyük sorun yapilmayacaksa alınır gelinir akşam çay kesinlikle boş içilmez bisey yoksa paket paket bisküvi çıkarılır yanına eeee olunca da yeniyi yenincede böyle oluyo iki çocuk dogurdun olacak diyorlar ama çocukla alakasi yok bence kaç arkadaşım benden sonra doğum yaptı mis gibi eski kilolarindalar hatta daha az olanlar var
canım sende zayıflıcaksın mera etme yeterki kendine sahip çık bizler burada birbirimize destek olmak için kararlı olduğumuz için buradayız sende fıstık olacaksın bak gör yeterki iradene sahip çık kendini bunltma olurmu bak ne güzel yemedin o pizzayı ama eskiden olsa yerdin şimdi artık bir hedefin var çıtır hatun olmak bunun içinde bir süre hamur işlerine şekerli gıdalara elveda diceksin canım.. istediğin kiloya gelincede bunlardan yiceksin ama dengeleyerek dikkat ederek kilo koruma yapacaksın hepsi olacak inşallah..
ilknurcum yediklerin çok az geliyo bana yani benim yediklerimin yanında afiyet olsun canım
Sağol canım inşallah hep beraber ara ara böyle çok motive oluyorum sonra enerjim dusuyo bazen onuda siz le toparlayacam iyiki varsiniz
Ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz iyi geceler
sağolasın canım aaaaaaa şimdi görünce unutmuşum yazmayı yoğutda yedim ben canım aslında bugün istediklerimi alamdım markettn güzel değildi sebzeler ondan böyle oldu yemekte yemek istemedim türlü yapmıştım patlıcan patates kızartma olunca yemek istemedim yoksa yemek yerdim yoğurtla yarın bakalım başka yere gidicem belki orada bişeyler bulurum..
Bende salata yapicaktim kendime ama yapamadım başım ağrıyınca kaldı corba ictim bende sadece ağrı kesici aldım canım çok fena oluyo insan halada gecmedi.regl dönemlerinde bana oluyo böyle
Seçil menün çok güzel maşallah ne güzel yuruyosun
Ağrı kesici almiyim diye direndim ama dayanamadim Brüksel lahanasida guzel oluyo haslayip yoğurtlu sarımsaklı.olsun canım her akşam salata olmaz zaten çorbada iyi olur birde yarın güzel karnabahar brokoli vs alıp yoğurtlayıp yemeli öylede güzel oluyor yarın bulamazsam cuma kesinlikle alırım bakalım.. evet canım regel dönemleri böyle şeyler oluyor çok iyi anlıyorum seni..
Ağrı kesici almiyim diye direndim ama dayanamadim Brüksel lahanasida guzel oluyo haslayip yoğurtlu sarımsaklı.
Evet kızlar yemedim sadece bir lokma aldım olduğu gibi kalanlar buzdolabina iki büyük bardak su içtim pizzanin yerine :)
Evet güzelim benim esimede hamurisi olsun pasta tatlı özellikle tatlı büyük sorun yapilmayacaksa alınır gelinir akşam çay kesinlikle boş içilmez bisey yoksa paket paket bisküvi çıkarılır yanına eeee olunca da yeniyi yenincede böyle oluyo iki çocuk dogurdun olacak diyorlar ama çocukla alakasi yok bence kaç arkadaşım benden sonra doğum yaptı mis gibi eski kilolarindalar hatta daha az olanlar var
eveeeet bulursam ondanda alırım ama arada öğlen felan tavuk felanda yemek lazım şu aralar yemedik sanki onada ihdiyacımız var.. salatada tavukta güzel oluyor aslında eskiden öyle çok yerdim ben aklıma gelmişken cuma alım ben bi tavuk.. iyikide almışsın canım yoksa geçmezdi o ağrı kolay kolay
seçilim ben çıktım hayırlı geceler
Kızlar basıma ne geldi bilseniz.Eşimle evden cıkarken merdivenlerde ayagım kaydı merdivenlerden 3 basamak yuvarlandım.Dizim,kolum şişti kan içinde kaldı.Apar topar avm yerine dr gittik.Kırık,cıkık yok şükür.İlac verdi.Bugun zorlama yat dedi....
Evet canım ya gecmiyo valla şimdi iyiyim geçti sayılır. Tavukları antibiyotikle buyutuyolar diye almıyorum canım mümkün oldukça. Ama köfte et balık tüketilebilir. Yoğurt çorbası yapmamistim bugüne kadar bugün yaptım eşim begendi guzel olmuş dedi.yarina yemegimde var corbamda mantar soteledim.cumaya da ispanak yapmayı düşünüyorum ama bilemiyorum. Pazar günleri burda semt pazarı var balık alicam balık pisiricem pazarada
günaydın hanımlar dün miğren nöbetim tuttu inanın sabahtan akşama kadar yattım yazık kv dem ilgilendi çocuklarımlaaa çok zor bu miğren yaaa Aallah düşmanıma bile vermesin bulantıdan hiç bişey yiyemedim içtiğim su bile geri çıktı ..bugün iyiyim çok şükürrkahvaltımı yaptım :
kahvaltım : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates salatalık,2 id ekmek ,1 portakal ,1 fincan yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?