"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ben ütü yaptım canım tembellik edicektim ama içim el vermedi yemegimi de yaptim şimdi corbamda pisicek artik bi kahve yapar dinlenirim

yok canım kızmıyorum zaten istediğini yapıyor zaten kızılmaması gerekiyor çocuk adı üstünde bizde çocuktuk zamanında hemde çok yaramazdım..

ILKNUR.en iyisini yapiyosun canim,GUZELIM BENCE cok yememisin tam olmus senin listfe ekmek. Gercekten cokmus tazelenmesi kesin gerekli ,DIDEM cok demgeli ve guzel canim menun
ILKNUR.bu haftada guzel sonuc bejiyorum senden menu harika

Ama kızlar ben su anda evde pizza kokusuyla çok zor duruyorum . Oğlum pizza istedi esi de çok sever pizza tatlı su an içerde yiyorlar pizza kola suffle Yaaaa çok kötüyüm 😭😭😭😭

Ayse cok canin cektiyse bi lokmacik ye bisey olmaz canim malesf yapilinca yememek cok zor
MELEK hosgeldin pek fazlan yokmus verisin yaza kadar

Ayse cok canin cektiyse bi lokmacik ye bisey olmaz canim malesf yapilinca yememek cok zor
MELEK hosgeldin pek fazlan yokmus verisin yaza kadar
Umarım en kısa zamanda hepimiz veririz.Bugunde aslında çok dıyet dışına çıkmamıştım tabii koccaman çikolata dışındayarın dıyet listemi yazarım ama inş

Kızlar salı günleri cogunlugun aldıgı kararla bildirim saatimiz degişmiştir.Saat 10:00'dan saat 11:00 alınmıştır.Lütfen herkes bu kurala uymaya calışsın.O saatte katılım olursa daha eglenceli olur.Herkes burda olsun.İşi olan sabahtan yada aksamdan bildirimini yapabilir.....
Bu sekilde saatinde bildirim yapanlarıda bekletmemiş olursunuz.Hepinize bol eksili günler.

Kızlar dogru diyorsunuz galiba ben yarın diyetisyenin kapısını calayım o zaman.:26:Netten arastırdım kendi dr var mı bilemedim.Sabah gider bakarım.

Selam kızlar çok fena başım ağrıyo biraz uyumusum ama yine fayda etmedi yatıp duruyorum.yemek yemek için kalktım
Guzelim bizde çamaşır ütü bitmez.
Kilo bildirim saati 11 benim için uygundur

vericeksin canım sende vereceksin şöyle bi 5-6 kilo ver aklına bile gelmicek kaçamak yapmak

ILKNUR.en iyisini yapiyosun canim,GUZELIM BENCE cok yememisin tam olmus senin listfe ekmek. Gercekten cokmus tazelenmesi kesin gerekli ,DIDEM cok demgeli ve guzel canim menun

inşallah canım hep birlikte güzel kilolar veririz

Menüm
Sabah yarım simit k.k. kadar peynir 6-7 zeytin bir yumurtadan omlet
Öğlen bir tabak kapuska yemeği ve bir kase yoğurt
Ara bir Türk Kahvesi ve ceyrek kase fındık fıstık
Akşam bir tabak yoğurt çorbası bir lokma ekmek
Spor 6 km yürüyüş +2.50 km yürüyüş

menün çok iyi olmuş canım afşyet olsun..

Kızlar dogru diyorsunuz galiba ben yarın diyetisyenin kapısını calayım o zaman.:26:Netten arastırdım kendi dr var mı bilemedim.Sabah gider bakarım.
evet canım git sen dietisyene bakalım neler dicek
Selam kızlar çok fena başım ağrıyo biraz uyumusum ama yine fayda etmedi yatıp duruyorum.yemek yemek için kalktım
Guzelim bizde çamaşır ütü bitmez.
Kilo bildirim saati 11 benim için uygundur

geçmiş olsun canım ağrı kesici içseydin bitane regel olnca veya günü yaklaşınca baş ağrısı çok oluyor benimde bir kaç gündür akşamları başıma ağrı giriyor regelim ya ondan..

harikaaaa

Evet kızlar yemedim sadece bir lokma aldım olduğu gibi kalanlar buzdolabina iki büyük bardak su içtim pizzanin yerine :)
Evet güzelim benim esimede hamurisi olsun pasta tatlı özellikle tatlı büyük sorun yapilmayacaksa alınır gelinir akşam çay kesinlikle boş içilmez bisey yoksa paket paket bisküvi çıkarılır yanına eeee olunca da yeniyi yenincede böyle oluyo iki çocuk dogurdun olacak diyorlar ama çocukla alakasi yok bence kaç arkadaşım benden sonra doğum yaptı mis gibi eski kilolarindalar hatta daha az olanlar var

Hoşgeldin canim

Seçil menün çok güzel maşallah ne güzel yuruyosun

böyle durumlarda gerçekten çok zor oluyo canım bende haftasonları annemlere gidiyorum aynen abur cuburlar bisküviler çekirdek zor tutuyorum kendimi düşün sizin evde hergün zor üzülme canım sabret sende düşersin arkadaşlarının kilosuna

menün güzel canım afiyet olsun

kızlar bende 30 dakika bisiklet sürdüm sonrasında yeşilçay 1 galeta 1 kase yoğurt ve 5 tanede çilek yedim bu arada 8 tane çilek 1 porsiyon meyve yerine geçer

Öyle canım sabrediyorum siz olmasaydiniz ben çoktan pes etmiştim kaç defa öyle başladım bıraktım şimdi sizlerle motive oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…