Ben ütü yaptım canım tembellik edicektim ama içim el vermedi yemegimi de yaptim şimdi corbamda pisicek artik bi kahve yapar dinlenirim
Ben geldim kızlar.
Maydonoz limon kürü
Sabah kahvaltı;
2 dilim ekmek,saganda 1 yumurta,2 dilim peynir,1 domates
ara 1 bardak tuzlu kefir
öglen yok
ikindi arkadasla içli köfte yaptık 1.5 içli köfte
1türk kahvesi
Aksam 1 tabak bakla yemegi,1 kase yogurt.
Şimdiye kadar 1.5 litre su.Spor yok.
yok canım kızmıyorum zaten istediğini yapıyor zaten kızılmaması gerekiyor çocuk adı üstünde bizde çocuktuk zamanında hemde çok yaramazdım..
buda benim menüm
kahvaltı geç yaptım
1 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin az reçel
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak yeşil fasülye kavurması 1 bardak ayran
ara
1 çay bardağı beyaz leblebi 1 tane elma
akşam
1 dilim ekmek 1 kase şehriye çorbası salata
ara öğün olarakda yoğurt galeta yerim
Neslihan gecmiş olsun canım.İshal cok fena bir durum.Mercimek köftesi cok olmuş.
Nasıl bir liste istiyorsunuz?Siz bizle oldugunuz sürece,katılımla verirsiniz.Ben inanıyorum.Ayran detoksunda kolay gelsin.
HAYALİMSİ 1.OLdun tabi sır gecmiş sayfalarda sen fırsat buldukca hepsini okumaya calış.
Lokma,pasta ooo cok olmuş.
İlknur,gülcan evi mis yaptınız.İLKNUR cocuklar her yeri boyuyor ama silinince kolay oluyor.
SECİL kız sendede ne cok ütü oluyor.....Eşler için biz kadınlar ne kadar cok fedakarlık yapıyoruz.(Cikolatayı yemek gibi)
Kızlar hepimiz inceliyoruz.Yaza cıtır fıstıklar olarak incecik ucuş ucuş kıyafetler bizleri bekliyor.
Ama kızlar ben su anda evde pizza kokusuyla çok zor duruyorum . Oğlum pizza istedi esi de çok sever pizza tatlı su an içerde yiyorlar pizza kola suffle Yaaaa çok kötüyüm 😭😭😭😭
Hanımlarr bende kendime bir diyet seysi arıyordum acaba banada yer varmı
Boyum 160 kilo 59 civari.Daha onceden verdiğim toplam kılo 6 ama baya oldu vereli.şoyleki 59 diyince az gibi geliyor ama hiçte oyle durmuyor açıkcası lop lop kol ve bacaklarım var göbeği sormayınsporda açıkcası yapmayı denedim ama gerektiği kadar yapamadım hiç bir zaman.Hedefim 52-53 olmak o kilodeyken iyiydim ya ben hatırlıyorumda Onumde azcık daha bi yol var sonrası hayırlısı
Umarım en kısa zamanda hepimiz veririz.Bugunde aslında çok dıyet dışına çıkmamıştım tabii koccaman çikolata dışındaAyse cok canin cektiyse bi lokmacik ye bisey olmaz canim malesf yapilinca yememek cok zor
MELEK hosgeldin pek fazlan yokmus verisin yaza kadar
Umarım en kısa zamanda hepimiz veririz.Bugunde aslında çok dıyet dışına çıkmamıştım tabii koccaman çikolata dışındayarın dıyet listemi yazarım ama inş
Herkese iyi akşamlar
Bildirim bencede saat 11 uygun GUZELIM
Bugunku menum sabah
2 dilim ekmek, 1kk peynir 3zeytin şekersiz çay
Ara
1 salatalık yeşil çay
Öğle
Yarım kase mercimek çorbası arnavut ciğeri 5 kaşık yoğurt
Arada çay 1 elma 1 kayısı
Akşam
3 kaşık yumurtalı pazi 1 lokma ekmek
Ama kızlar ben su anda evde pizza kokusuyla çok zor duruyorum . Oğlum pizza istedi esi de çok sever pizza tatlı su an içerde yiyorlar pizza kola suffle Yaaaa çok kötü
AYSE MENÜN cok güzel canım.Pizzayı kokusuna ragmen yemediysen cok cok cok büyük basarı.
Yarın tartıda + görmeyecegin anı düşün ve mutlu oll tatlım.
Zaten hep eşlerin isteklerini getire getire böyle oldu.Tatlı,hamur işi,yemek....
Aynen bende öyle dedim eşime ben bi dilim sabah yerim dedim ama var ya su an yatak odasindayim anlatamam ta buraya kadar geliyo sanki kokusu YEMİYECEM YEMIYECEM
OFFFF YA benim esim var ya böyle ben bekarken en fazla 55 56 kiloydum evlendim her hafta tatlı yapılır yapılmazsa alınır böyle pizzalar kahvaltı tarzı yemeler böyle olduk yemiyecem kızlar valla maşallah sana ılknur sendeki azim bende olsa ben çoktaaşan vermiştim
SAGOLUN KİZLAR
ILKNUR.en iyisini yapiyosun canim,GUZELIM BENCE cok yememisin tam olmus senin listfe ekmek. Gercekten cokmus tazelenmesi kesin gerekli ,DIDEM cok demgeli ve guzel canim menun
ILKNUR.bu haftada guzel sonuc bejiyorum senden menu harika
ILKNUR.en iyisini yapiyosun canim,GUZELIM BENCE cok yememisin tam olmus senin listfe ekmek. Gercekten cokmus tazelenmesi kesin gerekli ,DIDEM cok demgeli ve guzel canim menun
ILKNUR.bu haftada guzel sonuc bejiyorum senden menu harika
menün çok iyi olmuş canım afşyet olsun..Menum
SABAH.2D ekmek,1dlm peynir,4zeytin,1yumurta,2badem,1sekerli cay
OGLE.yarima yakn ekmek,kozlenmis,biber,peynir,yesillik
ARA.1cb sut,1incir
AKSAM.yarim yufka,1tabak firinda etli sebze bikac patateste yedim,5yk yogurt,salata
2.5lt su yarim saat evde kostum
GUZELIM saat uygun canim
Kızlar salı günleri cogunlugun aldıgı kararla bildirim saatimiz degişmiştir.Saat 10:00'dan saat 11:00 alınmıştır.Lütfen herkes bu kurala uymaya calışsın.O saatte katılım olursa daha eglenceli olur.Herkes burda olsun.İşi olan sabahtan yada aksamdan bildirimini yapabilir.....
Bu sekilde saatinde bildirim yapanlarıda bekletmemiş olursunuz.Hepinize bol eksili günler.
evet canım git sen dietisyene bakalım neler dicekKızlar dogru diyorsunuz galiba ben yarın diyetisyenin kapısını calayım o zaman.:26:Netten arastırdım kendi dr var mı bilemedim.Sabah gider bakarım.
Selam kızlar çok fena başım ağrıyo biraz uyumusum ama yine fayda etmedi yatıp duruyorum.yemek yemek için kalktım
Guzelim bizde çamaşır ütü bitmez.
Kilo bildirim saati 11 benim için uygundur
Menüm
Sabah yarım simit k.k. kadar peynir 6-7 zeytin bir yumurtadan omlet
Öğlen bir tabak kapuska yemeği ve bir kase yoğurt
Ara bir Türk Kahvesi ve ceyrek kase fındık fıstık
Akşam bir tabak yoğurt çorbası bir lokma ekmek
Spor 6 km yürüyüş +2.50 km yürüyüş
Hanımlarr bende kendime bir diyet seysi arıyordum acaba banada yer varmı
Boyum 160 kilo 59 civari.Daha onceden verdiğim toplam kılo 6 ama baya oldu vereli.şoyleki 59 diyince az gibi geliyor ama hiçte oyle durmuyor açıkcası lop lop kol ve bacaklarım var göbeği sormayınsporda açıkcası yapmayı denedim ama gerektiği kadar yapamadım hiç bir zaman.Hedefim 52-53 olmak o kilodeyken iyiydim ya ben hatırlıyorumda Onumde azcık daha bi yol var sonrası hayırlısı
Menüm
Evet kızlar yemedim sadece bir lokma aldım olduğu gibi kalanlar buzdolabina iki büyük bardak su içtim pizzanin yerine :)
Evet güzelim benim esimede hamurisi olsun pasta tatlı özellikle tatlı büyük sorun yapilmayacaksa alınır gelinir akşam çay kesinlikle boş içilmez bisey yoksa paket paket bisküvi çıkarılır yanına eeee olunca da yeniyi yenincede böyle oluyo iki çocuk dogurdun olacak diyorlar ama çocukla alakasi yok bence kaç arkadaşım benden sonra doğum yaptı mis gibi eski kilolarindalar hatta daha az olanlar var
Menüm
böyle durumlarda gerçekten çok zor oluyo canım bende haftasonları annemlere gidiyorum aynen abur cuburlar bisküviler çekirdek zor tutuyorum kendimi düşün sizin evde hergün zor üzülme canım sabret sende düşersin arkadaşlarının kilosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?