- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler kızlar.Bugun aksam 10 kasık pilav ve ciger yedim.Sonra 1 türk kahvesi ve sinirden cekirdek yedim koca 1 tabak....Bugun suyumu güzel içtim.3 litre.
İlknur bisküvi yiceksin tabi.Tamamen hayatından cıkarmış mıydın?
Gülcancım misafir gelince insanın tüm düzeni degişiyor.
Buzz eliptik hem baseni,hem göbegi eritip sıkılalaştırıyor...Seleli olanlar var oturarak yaparsan basen yapıyor.
canım yoğurdu evde kendi yapma şansın varmı bizim burada 5 litrelik su şişelerinde kapalı şekilde getiriyorlar 4 aydır ben kendim yapıyorum yoğurdu çok güzel oluyor hemde bağırsaklara faydalı arkadaşın dediği gibi suyu iyi gelir birde zaten suyu yoğun oluyor
İyi geceler kızlar.Bugun aksam 10 kasık pilav ve ciger yedim.Sonra 1 türk kahvesi ve sinirden cekirdek yedim koca 1 tabak....Bugun suyumu güzel içtim.3 litre.
İlknur bisküvi yiceksin tabi.Tamamen hayatından cıkarmış mıydın?
Gülcancım misafir gelince insanın tüm düzeni degişiyor.
Buzz eliptik hem baseni,hem göbegi eritip sıkılalaştırıyor...Seleli olanlar var oturarak yaparsan basen yapıyor.
Selam kızlar bu aksam gorumcem ve kizi bizdeydi.once kisir yedik sonra çay sonrada Türk kahvesi.az once gittiler mutfağı topladım bende yatmaya hazırlanıyorum artık. Bugun esikde gorumcemde kilo verdigimi ve belli oldugunu soylediler.mutlu oldum doğrusu evet belli oluyo kilo verdiğim bende farkediyorum ge bu beni mutlu ediyo ama durmicam daha da vericem yaza 65olmak istiyorum
Gözün dönmüştür canim tatlilari görünce keske yemeseydin ama olmus artik hem arada bi vucudu sasirtmakta fayda var yarın diyete devam yapismadan verirsin hemen kafana takma
Arada evde yapıyorum yoğurdu arada Hazır alıyorum düzene oturtamadim bi türlü
Kızlar sizlerede günaydın.Benim bugun dr.kontrolüm vardı.Ögleden sonra sonuçlarımı alcam.
Bugun 1 saat yürüyüş yaptım.1 boyoz,4 zeytin,2 dilim peynir yedim.1 bardak erik suyu içtim..
Kızlar sonucları gösteremedim.Dr.cıkmış....
Nasılsınız?
Merhabalar kızlar ben cepten takip ediyorum sizi yazamıyorum pek ama yarin başlıyorum az yemeye
Secil kayi7si,zeytinyagida dene canim,guzelim sonuclar iyidir insallah
Selam kızlar. Nasılsıniz.bugun yediklerim kahvalti bir küçük poğaça 1 k.k. kadar peynir 1 zeytin.1 Türk Kahvesi bir parça çikolata. 1 tane diyet bisküvi. Öğlen 2 kaşık kapuska 2 kasik kısır 1 dilim ekmek 1 cay kaşığı tahin pekmez 1 k.k. peynir 1/2 haşlanmış patates(dolapta kalanlari yedim) aksam yemeği 1 kase Kıymalı Şehriye çorbası 1 dilim ekmek 3kasik yoğurt hatirladiklarim bunlar kizlar
Kayısı denedim canım bikac gun fayda ediyo sonra faydasız oluyo bende.zeytinyagini yemeklerimde hep kullanıyorum ama:26:
Bende cepten giriyorum cok yavas oluyor ,basla canim tabi
Hem cevap vermek,hem alıntı yapmakta zor...Hız konusunda problem yasamıyorumda...
Iyi canim normal yemissin,surekli kabizlk varsa dr git bence
Iyi canim normal yemissin,surekli kabizlk varsa dr git bence
Bende cepten giriyorum cok yavas oluyor ,basla canim tabi