"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

iyi akşamlar hanımlar bugün çok mutluyum saat 20den 21 e kadar leslie sansanoneyle spor yaptım :8: sonra duşa girmeden dayanamadım ve tartıldım 1 kilo daha vermişim çok şükür :21:
inşallah böyle devam eder
bugün yediklerim

bugün çok geç kalktım saat 10da kahvaltımı yaptım

1 kk yağlı peynir
5 zeytin
domates yeşillik
2 dilim kepek ekmeği
1 elma
1 fincan yeşilçay

ara : 2ceviz ,1 portakal

ara : 1 kutu süt

ögle yemeğimi saat 4 te yedim

1 kutu ton balığı
yeşillik taze soğan
2 dilim kepek ekmeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

akkşam yemeği : saat 7 de

8 kaşık patates yemeği
yeşillik 2 dilim ekmek
1 bardak ayran

ara :9 da
yarım ayva 1 bardak ayran

gün içinde 2 lt su 4 fincan yeşil çay 1 saat spor

düzenli uyumaya dikkat etmek lazım bugün düzenim bozuldu :31:

Menün güzel canım.leslie iyi geliyo insana hem kilo vermede etkili hemde mutlu oluyo insan spor yaptığı için. Yarın sabah 1 kilodan fazla vermis olursun

[SUP][/SUP]
Menün güzel canım.leslie iyi geliyo insana hem kilo vermede etkili hemde mutlu oluyo insan spor yaptığı için. Yarın sabah 1 kilodan fazla vermis olursun
ayyy hadi inşallah 1 kiloda yeter ama fazlasına daha çok sevinirim :21: evet yaaa lessliyle sıkılmadan yapılıyor spor :8:

[SUP][/SUP]
ayyy hadi inşallah 1 kiloda yeter fazlasına daha çok sevinirim :21: evet yaaa lessliyle sıkılmadan yapılıyor spor :8:

Evet canım bende bi dönem baya yapmıştım ve faydasını gördüm. Şimdi ara ara yapıyorum. Kilo çizelgesi yapsana canım o da insanı motive ediyo.

Aynen herkesin bir sikayeti var :) kendime gelmem lazim artik pazartesi işbaşı Şubat a hedef koydum 69 dan 65 e dusecegim

60 bile düşersin.İsteyince hersey olur....
Tatil dönüşü temizlik,iş derken tatili unuttun gittin canım yaa.

iyi akşamlar hanımlar bugün çok mutluyum saat 20den 21 e kadar leslie sansanoneyle spor yaptım :8: sonra duşa girmeden dayanamadım ve tartıldım 1 kilo daha vermişim çok şükür :21:
inşallah böyle devam eder
bugün yediklerim

bugün çok geç kalktım saat 10da kahvaltımı yaptım

1 kk yağlı peynir
5 zeytin
domates yeşillik
2 dilim kepek ekmeği
1 elma
1 fincan yeşilçay

ara : 2ceviz ,1 portakal

ara : 1 kutu süt

ögle yemeğimi saat 4 te yedim

1 kutu ton balığı
yeşillik taze soğan
2 dilim kepek ekmeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

akkşam yemeği : saat 7 de

8 kaşık patates yemeği
yeşillik 2 dilim ekmek
1 bardak ayran

ara :9 da
yarım ayva 1 bardak ayran

gün içinde 2 lt su 4 fincan yeşil çay 1 saat spor

düzenli uyumaya dikkat etmek lazım bugün düzenim bozuldu :31:

Ne güzel canım.Cok sevindim istedigin kiloya kadar İNECEKSİN ben inanıyorum.Afiyet olsun.Menünde cok güzel.

Günaydın canlarım nasılsınız???Ben bugun cok ama cook mutluyum.Sevgili kaynanacıgım gelip dün gece karsımda 1 saat aglayarak yalvardı...
Bir anneyi öyle görmek aslında cok canımı acıttı.
Senin için degil eşim ve kendim için bu evlilige devam etcem,yarın oglun gelsin........Ohhh.
Gelelim bana kızlar.Sabah 06:30 da uyandım.Yarım saat eliptik yaptım.Kahvaltı 2 dilim ekmek,1 saganda yumurta ve peynir,4 zeytin...Yarım litrede su...

Günaydın canlarım nasılsınız???Ben bugun cok ama cook mutluyum.Sevgili kaynanacıgım gelip dün gece karsımda 1 saat aglayarak yalvardı...
Senin için degil eşim ve kendim için bu evlilige devam etcem,yarın oglun gelsin........Ohhh.
Gelelim bana kızlar.Sabah 06:30 da uyandım.Yarım saat eliptik yaptım.Kahvaltı 2 dilim ekmek,1 saganda yumurta ve peynir,4 zeytin...Yarım litrede su...

huuuu desene yola geliyorlar senin adına çok sevindim canım inşallah bundan sonra çooookk mutlu olursunuz.. sabha kahvaltında mükemmel olmuş işte bu bee bak nasılda düzene girdin allah sizi hep mutlu etsin canım..:29:

hayırlı günler kızlar bugün geç kalktık ve geç kahvaltı yaptın bugün büyük ihtimalle iki öğün olacak..

dünki menüme gelecek olursam

sabah
küçük bir kepekli ekmeğe kaşar salam

ara azıcık fındık

öğlen
yayla çorbası
1 minik dilim ekemek

akşam
hamsi tava
helva

akşam otururken fındık 5-6 cıps

3 litre su

dün bıraz kaçamaklı oldu ama tartılma gününe kadar dikkat edicem

Selam kizlar az once annemi yolcu ettim ,kahvaltida 1dilm ekmek haslama yumurta,az bal kaymak.domates yedim azoncede 6findik,.bugun cok su icecem insallah

Cok sevindim canim isteklerini soyleseydin uzun uzun,bundan sonra rahat birakirlar insallah

hayırlı günler kızlar bugün geç kalktık ve geç kahvaltı yaptın bugün büyük ihtimalle iki öğün olacak..

dünki menüme gelecek olursam

sabah
küçük bir kepekli ekmeğe kaşar salam

ara azıcık fındık

öğlen
yayla çorbası
1 minik dilim ekemek

akşam
hamsi tava
helva

akşam otururken fındık 5-6 cıps

3 litre su

dün bıraz kaçamaklı oldu ama tartılma gününe kadar dikkat edicem

Bende genelde 2ogun yiyorum canim dun helva cok yemediysen guzel menun

Gecer o zaman canim insallah

Dusersin canim merak etme bende 63 olsamm
Bogazi tutunca hersey oluyor :)
60 bile düşersin.İsteyince hersey olur....
Tatil dönüşü temizlik,iş derken tatili unuttun gittin canım yaa.
Keskeee nerde 60 oglum icin oruc adamistim bu hafta onu tutacagim ondan sonra diyetime baslayacagim . Temizlik daha bugün bitti ohhh miss
Selam kizlar az once annemi yolcu ettim ,kahvaltida 1dilm ekmek haslama yumurta,az bal kaymak.domates yedim azoncede 6findik,.bugun cok su icecem insallah
Allah kavustursun canim
kolay gelsin bende pazartesi kızı okula bırakınca yürüyüşe gidicem

Ay bende yurumek istiyorum biraz havalar isinsa oglumu arabasina alip gezecegim bol bol

Back
X