"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Olurr gece 22:30 'da sabah 06:30 sıcak boyoz cıkaran yer var.Verin adresleri postalıyayım.Gidene kadar ne hale gelir bilmem ama.Daha önce ankaraya gönderdik sonuc idare eder.

Canimm tesekkurler uyarin icin..son 3 saattir daha iyiyim sukur..bakalim yarina gecer insallah..bebegime annem bakti gelip..simdi de esim ilgileniyor..cok sagol.sen de spor yapabildigine gore iyisin cok sevindim iyi olmana:)

Canimm benim oglum 8bucuk aylik..senin kuzuna da Allah uzun omurler versin insallah..

İlknurcumm menun cok guzell..afiyet olsun..

Didemcimm afiyet olsun..salatayla gunu kapatiyorsun..ne kadar azimlisin masallah..

Yok canım.Keske olsa.... :)))
Kızlar 16:30 gibi yedim yazdıklarımı.Baskada birsey yemedim.cok acıkıyorum sonra....Patates yemegi 1 kücük patates kadardı.Suyunu cok koydum.
Edacimm acikmiyor musun aksam..cok erken yiyorsun tabi en sagliklisi o ama ben aksam calistigimdan mi gece gec yatip dogru duzgun uyumadigimdan mi bilmiyorum ama acikiyorum..

Canimm afiyet olsun..sen diyetisyene mi gidiyorsun..her gun hem dengeli hem de sut yapacak seyler yiyorsun ne guzel..
Sirtin da birkac gundur spor yapamadigindan agrimistir..gecer insallah hemen..

ana kralice

Kizlar menum..sabah 3 lokma ekmek ve kasar..
Oglen bir muz..
Aksam 2 dilim tb ekmegi..bir dilim peynir..3 zeytin..yarim haslanmis patates..

ana kralice

Canimm ya midyeyi ben de cok severim..sadece kemeraltinda ve karsiyakada ahmet ustada yiyorum..ama sen boyle deyince icime kurt dustu..

ana kralice

Karsıyaka carsıdaki temiz diyorlar canım.Ben her yerden yerdim canım.Konakta otobüs durakları,sirinyer tansas....Eşim cok kızardı.Cok seviyordum ne yapıyım :)))Karsıyaka carsıda cok satıyor,kokoresci karsısında,yanında tursucu,tursu suyu.
Ekmek yemezsem cok acıkıyorum.Diger türlü acıkmıyorum canım.

Son düzenleme:

Evet canim temiz diyorlar ama tabi goz gormeyince bence:)
Ya ben de acikmasam keske..ama 1den ikiden once uyumuyorum..ondan heralde acikiyorum..
ana kralice

Son düzenleme:
Evet canim temiz diyorlar ama tabi goz gormeyince bence:)
Ya ben de acikmasam keske..ama 1den ikiden once uyumuyorum..ondan heralde acikiyorum..
ana kralice

1-2 gün zorluk cekersin sonra alışırsın canım.Sen birde gec geliyorsun,cocukta var....Eforun cok canım :)))

Günaydın kızlar...

günaydın canım benim moralim yine bozuldu

detoksla verdiğim kilolar kaçamakla birlikte geri geldi ne diyim çok kızıyorum kendime uzunca bi zaman kaçamak yapmamam gerekiyor böyle giderse hiç veremicem
yani yaptığım sporlarada yazık ya
neyse canım nasılsın

seçil bugün doğum günündü senin yanlış hatırlamıyorsam
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurllu sağlıklı yıllara

Eklentiler

• $0061.gif
    11,3 KB · Görüntüleme: 26

Canım senin bu ara daha cok dikkat etmen gerekiyor,hatırlasana beni.Hep aynı örnegi veriyorum sana bilerek!!Biraz dikkat ddem.İnan arkası geliyor.Kg veremediginden daha cok saldırıyorsun ama bu durum gecici.Psikolojini bu yönde etkile.Kafaya takınca hic gitmiyor.
Bende iyiyim,bugun annemle gezmeye gitcez.Bebişe alışveriş yapcaz.Daha kahvaltı etmedim.

Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün benim doğum günüm kuaföre geldim saçlarımı boyaticam.
Dün k.k. ya yazdığım mesajlar gelmemiş

evet canım çok dikkat etmem gerekiyor öyle yapıcam artık yoksa sürekli bi artış olacak buna izin vermemeliyim
şu an bacaklarım kalçam karnım nasıl acıyo hareket ederken bacaklarım ezilmiş gibi yani okadar uğraşıyorum artık kaçamak yok uzunca bi zaman yoksa bi ileri bi geri
pilates mahvetti beni okadar spor yapıyorum hiç boş durmuyorum yürüyüş bisiklet işte pilatesin ayrı bi etkisi var böyle
bebişiniz kim

Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün benim doğum günüm kuaföre geldim saçlarımı boyaticam.
Dün k.k. ya yazdığım mesajlar gelmemiş

Dogum günün kutlu olsun canımmmmmmm.İyiki dogdun.Eşinle,cocugunla mutlu,huzurlu,saglıklı yas almalar.Nice yasları görmek nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…