- 29 Nisan 2016
- 3.117
- 12.034
- 208
Beslenme de kötü değildi salı ya da çarşambaydı 1tabak mantı yedim onun dışında suya spora dikkat ettim ama regli olucam 3güne kadar onun şişliği çok fena hissediyorumbeslenme de iyiyse sporlar süper 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beslenme de kötü değildi salı ya da çarşambaydı 1tabak mantı yedim onun dışında suya spora dikkat ettim ama regli olucam 3güne kadar onun şişliği çok fena hissediyorumbeslenme de iyiyse sporlar süper 
Çok kötü bi durum oluyo yaa büyüdü bebegim 15 aylıl olcakNapiyim canım deli gibi yedim 85 i görünce aklım başıma geldi. Aynı git geller işte sen nasılsın
Bebiş ne kadarlık oldu![]()
Bence harikaaGeçen cuma : 77.9
Bugün 77.1
Fark : -800 gram
Bu da birşey napalım deyip susuyorum pazar günü hamburger gömersem böyle olur
Ellssa
Jou
Boncuk2307
Işte buuuuu

Heeyyttt beeeeHerkese gunaydinlar ve bol eksili sabahlar kizlar.Kilo bildirimimi yapayim hemen.
Gecen Cuma:75.85
Bugun:75.05
Fark: -800 gr
Eki Görüntüle 3637161
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Vuuuu tatil dinleneyeyim diyorsun oda paraJou cugum güzel kaptanım çalışıyorum evet öğretmenim şuan tatıldeyım çocuklarla havuza gıttık gıttıgımız yerde baya pahalıydı bir tek çocuklara aldım yemek ben onlardan kalan tam buğday ekmeğini (2 dilim) ve patatesleri yedim :) uygun değil ama köfte patatese 1000 tl vermek istemedim.
![]()
Şaşırdım heptenTam buğday ekmeği 2 dilim yazacağım yerde 2 tane tam ekmek yazmışım pardon :)
Hadi yollasana kııaaazz tartı
kız çoktan yolladım ben saat 8 de görmedin miHadi yollasana kııaaazz tartı
Etiket niye etmeyon lenkız çoktan yolladım ben saat 8 de görmedin mi![]()
1kilo vermedinmi şindi 0 neoluyogünaydın kızlar
geçen hafta 71.1
bugün 70.34
-0.75
pazartesiye göre artı geldim ama anlaşılabilir bişiiyyy sorun yok tam gaz devam
Ellssa
Boncuk2307
Allah esirgesin maşallahÇok kötü bi durum oluyo yaa büyüdü bebegim 15 aylıl olcak![]()