patatesle ekmek olmaz canım herkeste yazmış zatenMenüm;
Sabah klasik hastahane kahvaltısı
ara 1 salatalık
öglen 4 yk et kavurma 4 yk pilav,salata
Ara 1 türk kahvesi
Aksam 2 dilim ekmek,1 tabak patetes yemegi yemegi düşünüyorum 16:30-17:00 gibi yerim.Sonra 1 türk kahvesi icerim.
2.5 litre su ictim.1 litre daha icerim.Uyuyakalırsam menümü yazmış olayım.
protein tozu neymiş ya hiçbişey bilmiyorum bendeAgırlık calışanların cogu protein tozu kullanıyor canım.Kas kütlesini arttırmak icin.
pilatese alışınca çok eğlenceli canım ilk başlarda zor tabiki bide onun birsürü malzemesi var ben hepsini almıştımGÜZELİM sagol canım iyiyim bugün pek uyuyamadım eşim kıza baktı 2 saat falan uyudum iyi geldi,gecmişi okudup yeni bitti,kp iyi olmana sevindim tekrardan gecmiş olsun ,menüde aksam patates ve ekmek cok olacak onu dengelesen iyi olur
ANETAM,cok gecmiş olsun canım arkadaslar önerilerde bulunmus bende saglıkcı olarak kusman ve ishalin cok cok fazlaysa ve sıvı tüketemiyorsan bi hastaneye gitmeni öneririm senin birde bebegin var dahada dikkate almalısın en azından serumla sıvı takviyesi yaparlar acil şifalar diliyorum
SECİL,bugün harika yürümüşsün canım bravo valla
NESLİHAN,iş yerinde dahi yapıyorsun sporunu masallah sana
DİDEM,plates eglencelimi canım bende düşünüyorum pek cok spor aleti ama hedefe az kaldı diye almadım
DERYALIM,biranca önce fazlalarını verip alyansını takmanı dilerim canım
bende günler sonra bugün sporumu yaptım 45 dk yürüdüm kendimi daha mutlu hissediyorum sporum tamam olunca
afiyet olsun canım menü güzelcanlar tekrar merhaba bu saate kadar yediklerim
sabah klasık ekmek arası peynirli kahvaltı yanında 4-5 zeytin şekersiz çay
ara yeşilçay 1 kuru incir
öğle 1 tabak nohut 3 kaşık pilav bir küçük kase yoğurt
ara yeşil çay bir küçük kurabiye
akşam mantar sote ve salata yemeği düşünüyorum
2 litreye yakın da su içmişimdir
EDA SEÇİL VE NESLİHAN tarifler ve bilgiler için sağolun kızlar sayenizde bilgineniyoruz
SEÇİL maşallah sana çok güzel yürüyosun ama dikkat et koru kendini hasta olmayasın tekrar
EDA kp iyi olmasına sevindim inşallah iyice toparlar. mumbar dolmasını annem yaptı sağolsun ben yapmam tek başıma dediğin gibi çok zahmetli
ANETAM allah acil şifalar versin canım inşallah bir önce toparlanırsın bebişinde var kuzum bebeğin ne kadarlık benimde kızım var 16 aylık oldu
GÜLCAN biz bu kuzları büyütene kar uyuyamıyacaz galiba bende bugün sarhoş gibiyim benimkinin azıları çıkıyor biri çıktı ama öbür üç tane baya zorluyor eli sürekli agzında allah yardımcın olsun canım
kızlar geçmişi okudum ama aklımda klanlar bunlar uzun süre giremeyince böyle oluyor opüldünüz
afiyet olsun canım:128:kızlar buda benim menüm..
sabah öğlen bir arada oldu sabah yürüyüşe gittim 1 saat yürüyüş 25 dakika aletler ondan bıraz geç kahvaltı yaptım eve gel duş kahvaltı hazırla sürdü bıraz
2 dilim t. b. ekmeği
1 haşlama yumurta
beyaz peynir
salam
1 tatlı kaşığı bal
bıraz margarın
domates salatalık
ara
3 kayısı
akşam
taze fasulye
yoğurt
3 litre su 2 yeşiçay
menümü yazayım bende
KAHVALTI:3 zeytin 1 k.k beyz peynir 1 y.k menemen yarım dilim ekmek şekersiz çay
ara:2 y.k kısır
ÖĞLE:4 y.k fiyonk makarna 2 y.k susuz bezelye yemeği 1 su bardağı ayran ekmek yok
ara:3 tatlı kaşığı az şekerli muhallebi
AKŞAM: 2 dilim çavdar ekmeği 3 y.k bezelye susuz yine
ara: 2 elma yiyeceğim henüz akşam ara yapmadım malum saat daha 19. 20 yarım saaat sonra yiyeceğim
yarım saat 6. seviyede yürüyüş bandında yürüdüm yarım saat egzresiz yaptım ( teabo )
sonra duş ve kırmızı meyveli çay duştan sonra felaket iyi geliyo tavsiye ederim herkese
hepinize kolay gelsin kilolar gitsinnnn
iyi akşamlar canım menü güzel afiyet olsun ama akşam ekmeği olabildiğince az ye sabah yarım dilim yerine 2 dilim yeseydin iyi olurdu
2 elmayerine 1 tane elma ye bide 2 yk yoğurt yiyebilirsin
içimizde diyetisyen olan varmı
çok güzel menü canım..iyi akşamlar hanımlar buda benim menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin çay biraz reçel
ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane elma 1 yeşilçay
öğle
2 dilim ekmek peynirli zeytinli salata 1 kase yoğurt
ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb leblebi
akşam
1 dilim ekmek 1 tabak peynirli salata
sonrasında yoğurt yeşilçay düşünüyorum
1 saat pilates akşamda 30 dk eliptik yapmayı düşünüyorum bacaklarım dayanırsa
3 litrede suyumu içtim
didemin dediklerinin aynısı bende dicektim aşşağıda açıklamanı okudum dietisyen tavsiyesiyse bişey diyemiyorum..menümü yazayım bende
KAHVALTI:3 zeytin 1 k.k beyz peynir 1 y.k menemen yarım dilim ekmek şekersiz çay
ÖĞLE:4 y.k fiyonk makarna 2 y.k susuz bezelye yemeği 1 su bardağı ayran ekmek yok
ara: 2 elma yiyeceğim henüz akşam ara yapmadım malum saat daha 19. 20 yarım saaat sonra yiyeceğim
yarım saat 6. seviyede yürüyüş bandında yürüdüm yarım saat egzresiz yaptım ( teabo )
sonra duş ve kırmızı meyveli çay duştan sonra felaket iyi geliyo tavsiye ederim herkese
iyi akşamlar canım menü güzel afiyet olsun ama akşam ekmeği olabildiğince az ye sabah yarım dilim yerine 2 dilim yeseydin iyi olurdu
2 elmayerine 1 tane elma ye bide 2 yk yoğurt yiyebilirsin
iyi akşamlar fıstık hatunlar bende 30 dk bisiklet sürdüm yeşilçayımı içiyorum şimdi birazdanda yoğurtla galeta yiycem
yoğurt yemedim çünkü bugün süt grubundan ayran içtim ve muhallebi yedim o yüzden akşam yoğurt yemedim 2 porsiyon meyve bana doktor söyledi<onuun için 2 tane yiyorum normalde akşam yemiyorum ekmeği ama bugün yedim reglim yakın ondan galiba doymuyorum pek sürekli aranıyorum ne yesem diye sonra mutfaktan çıkıp bişelerle uğraşıyorum bidaha aynı şeyler sabahtan beri mücadeledeyim yani
uyarılarınız için teşekkürler
Yok canım.Keske olsa.... :)))
Kızlar 16:30 gibi yedim yazdıklarımı.Baskada birsey yemedim.cok acıkıyorum sonra....Patates yemegi 1 kücük patates kadardı.Suyunu cok koydum.
ancak geldim kızlar sırtım agrıyo cok yoruldum menüm
SABAH
6 yk muhlama,yarım cb p. suyu
ARA
1 düvelek,yarım cb leblebi
AKSAM
1 hashaslı ekmek,6 yk taze fasulye susuz,6 yk kavurma,salata sonrasın da bir ısırım gofret
45 dakka yürüyüş 2 ye yakın su
ancak geldim kızlar sırtım agrıyo cok yoruldum menüm
SABAH
6 yk muhlama,yarım cb p. suyu
ARA
1 düvelek,yarım cb leblebi
AKSAM
1 hashaslı ekmek,6 yk taze fasulye susuz,6 yk kavurma,salata sonrasın da bir ısırım gofret
45 dakka yürüyüş 2 ye yakın su
düvelek ne canım.. bugün bende spor yaparken birden belime ağrı girdi ama şimdi iyiym sanda geçmiş olsun tatlım
canlar tekrar merhaba bu saate kadar yediklerim
sabah klasık ekmek arası peynirli kahvaltı yanında 4-5 zeytin şekersiz çay
ara yeşilçay 1 kuru incir
öğle 1 tabak nohut 3 kaşık pilav bir küçük kase yoğurt
ara yeşil çay bir küçük kurabiye
akşam mantar sote ve salata yemeği düşünüyorum
2 litreye yakın da su içmişimdir
EDA SEÇİL VE NESLİHAN tarifler ve bilgiler için sağolun kızlar sayenizde bilgineniyoruz
SEÇİL maşallah sana çok güzel yürüyosun ama dikkat et koru kendini hasta olmayasın tekrar
EDA kp iyi olmasına sevindim inşallah iyice toparlar. mumbar dolmasını annem yaptı sağolsun ben yapmam tek başıma dediğin gibi çok zahmetli
ANETAM allah acil şifalar versin canım inşallah bir önce toparlanırsın bebişinde var kuzum bebeğin ne kadarlık benimde kızım var 16 aylık oldu
GÜLCAN biz bu kuzları büyütene kar uyuyamıyacaz galiba bende bugün sarhoş gibiyim benimkinin azıları çıkıyor biri çıktı ama öbür üç tane baya zorluyor eli sürekli agzında allah yardımcın olsun canım
kızlar geçmişi okudum ama aklımda klanlar bunlar uzun süre giremeyince böyle oluyor opüldünüz
kızlar buda benim menüm..
sabah öğlen bir arada oldu sabah yürüyüşe gittim 1 saat yürüyüş 25 dakika aletler ondan bıraz geç kahvaltı yaptım eve gel duş kahvaltı hazırla sürdü bıraz
2 dilim t. b. ekmeği
1 haşlama yumurta
beyaz peynir
salam
1 tatlı kaşığı bal
bıraz margarın
domates salatalık
ara
3 kayısı
akşam
taze fasulye
yoğurt
3 litre su 2 yeşiçay
iyi akşamlar hanımlar buda benim menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin çay biraz reçel
ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane elma 1 yeşilçay
öğle
2 dilim ekmek peynirli zeytinli salata 1 kase yoğurt
ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb leblebi
akşam
1 dilim ekmek 1 tabak peynirli salata
sonrasında yoğurt yeşilçay düşünüyorum
1 saat pilates akşamda 30 dk eliptik yapmayı düşünüyorum bacaklarım dayanırsa
3 litrede suyumu içtim
menümü yazayım bende
Yok canım.Keske olsa.... :)))
Kızlar 16:30 gibi yedim yazdıklarımı.Baskada birsey yemedim.cok acıkıyorum sonra....Patates yemegi 1 kücük patates kadardı.Suyunu cok koydum.
düvelek ne canım.. bugün bende spor yaparken birden belime ağrı girdi ama şimdi iyiym sanda geçmiş olsun tatlım
Gecmiş olsun kızlar.İlknur dikkat et bel agrısı cok zor.Gülcan düglek mi?Düvelek mi?
Düglek bilirim kavun gibidir tadı ufacıktır cok severim.
menün güzel canım ay bebişinde hemencik cıkarıp rahatlar inşallah bizimkide grip 3 gündür burnu akıyo öksürüyo kaynanamın bi lafı var cocuk büyütmek iğneyle kuyu kazmaya benzer ,, gercekten öyle herhalde ..
güzel olmus canım uzan dinlen canım sende bel agrısıda kötü
ewet harika olmus canım.. ay demek zor plates ben en iyisi böyle devam edeyim finale gelince jillian yapıp sıkılasırım
güzel olmus menün canım benim diyet listemdede aksam 2 meyve hakkım vardı önceden öyle yiyordum şimdi karısık bazen 1 bazen 2
edam yemeklerin suyu en yaglı kısmı kesinlikle içmemelisin canımm beni diytisyen uyarmıstı zamanında
bir salatalık türü burda öyle derler canım daha yuvarlak cizgili birsey yani tatlı falan degilani hareketler yapma canım dikkat et
hmm evet biliyorum onu..menün güzel canım ay bebişinde hemencik cıkarıp rahatlar inşallah bizimkide grip 3 gündür burnu akıyo öksürüyo kaynanamın bi lafı var cocuk büyütmek iğneyle kuyu kazmaya benzer ,, gercekten öyle herhalde ..
güzel olmus canım uzan dinlen canım sende bel agrısıda kötü
ewet harika olmus canım.. ay demek zor plates ben en iyisi böyle devam edeyim finale gelince jillian yapıp sıkılasırım
güzel olmus menün canım benim diyet listemdede aksam 2 meyve hakkım vardı önceden öyle yiyordum şimdi karısık bazen 1 bazen 2
edam yemeklerin suyu en yaglı kısmı kesinlikle içmemelisin canımm beni diytisyen uyarmıstı zamanında
bir salatalık türü burda öyle derler canım daha yuvarlak cizgili birsey yani tatlı falan degilani hareketler yapma canım dikkat et
ben düvelek sanıyom esim güvelek dedi ama aynı seyden bahsediyoruz canım ondan yedim
Dogru söylüyorsun tatlım
Hastahane yemeklerinden ac kalınca bu kadar abartabildim :)[/QUOT
ay sorma canım bende en cok suyunu severim yemeklerin hasret kaldım vallahi yaa
hmm evet biliyorum onu..
evet yaa annen doğru demiş..
GÜZELİM gülcan teşekkürler kızlar ama iyiyim ağrı sabah spordayken oldu bıraz dinlenince geçti arada vurur böyle yoksa iyiyim...
İLKNUR bu hafta sen 6 ları bende 5 leri görecem inşallah ay harika olur dimi ..tabi diger kızlarda bol eksileri
Dogru söylüyorsun tatlım
Hastahane yemeklerinden ac kalınca bu kadar abartabildim :)[/QUOT
ay sorma canım bende en cok suyunu severim yemeklerin hasret kaldım vallahi yaa
İLKNUR bu hafta sen 6 ları bende 5 leri görecem inşallah ay harika olur dimi ..tabi diger kızlarda bol eksileri
ağzından bal damlıyor canımcım inşallah 6ları görürüm yaa çok mutlu olurum inan inşallah hep birlikte güzel rakamlar görürüz mus mutluuuuuu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?