"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

patatesle ekmek olmaz canım herkeste yazmış zaten
Agırlık calışanların cogu protein tozu kullanıyor canım.Kas kütlesini arttırmak icin.
protein tozu neymiş ya hiçbişey bilmiyorum bende
pilatese alışınca çok eğlenceli canım ilk başlarda zor tabiki bide onun birsürü malzemesi var ben hepsini almıştım
bacaklarım belki sıkılaşır diye başladım yine bugün çok zor geçti yapamadım pek akşama ve yarına işim zor
bacaklar kalça ezmişler gibi acıyo
afiyet olsun canım menü güzel
afiyet olsun canım:128:

iyi akşamlar hanımlar buda benim menüm

kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin çay biraz reçel

ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane elma 1 yeşilçay

öğle
2 dilim ekmek peynirli zeytinli salata 1 kase yoğurt

ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb leblebi

akşam
1 dilim ekmek 1 tabak peynirli salata

sonrasında yoğurt yeşilçay düşünüyorum

1 saat pilates akşamda 30 dk eliptik yapmayı düşünüyorum bacaklarım dayanırsa

3 litrede suyumu içtim

menümü yazayım bende
KAHVALTI:3 zeytin 1 k.k beyz peynir 1 y.k menemen yarım dilim ekmek şekersiz çay

ara:2 y.k kısır

ÖĞLE:4 y.k fiyonk makarna 2 y.k susuz bezelye yemeği 1 su bardağı ayran ekmek yok

ara:3 tatlı kaşığı az şekerli muhallebi

AKŞAM: 2 dilim çavdar ekmeği 3 y.k bezelye susuz yine

ara: 2 elma yiyeceğim henüz akşam ara yapmadım malum saat daha 19. 20 yarım saaat sonra yiyeceğim

yarım saat 6. seviyede yürüyüş bandında yürüdüm yarım saat egzresiz yaptım ( teabo )

sonra duş ve kırmızı meyveli çay duştan sonra felaket iyi geliyo tavsiye ederim herkese

hepinize kolay gelsin kilolar gitsinnnn

iyi akşamlar canım menü güzel afiyet olsun ama akşam ekmeği olabildiğince az ye sabah yarım dilim yerine 2 dilim yeseydin iyi olurdu
2 elmayerine 1 tane elma ye bide 2 yk yoğurt yiyebilirsin

iyi akşamlar fıstık hatunlar bende 30 dk bisiklet sürdüm yeşilçayımı içiyorum şimdi birazdanda yoğurtla galeta yiycem

iyi akşamlar canım menü güzel afiyet olsun ama akşam ekmeği olabildiğince az ye sabah yarım dilim yerine 2 dilim yeseydin iyi olurdu

yoğurt yemedim çünkü bugün süt grubundan ayran içtim ve muhallebi yedim o yüzden akşam yoğurt yemedim 2 porsiyon meyve bana doktor söyledi<onuun için 2 tane yiyorum normalde akşam yemiyorum ekmeği ama bugün yedim reglim yakın ondan galiba doymuyorum pek sürekli aranıyorum ne yesem diye sonra mutfaktan çıkıp bişelerle uğraşıyorum bidaha aynı şeyler sabahtan beri mücadeledeyim yani
uyarılarınız için teşekkürler

çok güzel menü canım..
didemin dediklerinin aynısı bende dicektim aşşağıda açıklamanı okudum dietisyen tavsiyesiyse bişey diyemiyorum..

iyi akşamlar fıstık hatunlar bende 30 dk bisiklet sürdüm yeşilçayımı içiyorum şimdi birazdanda yoğurtla galeta yiycem

Yok canım.Keske olsa.... :)))
Kızlar 16:30 gibi yedim yazdıklarımı.Baskada birsey yemedim.cok acıkıyorum sonra....Patates yemegi 1 kücük patates kadardı.Suyunu cok koydum.

afiyet olsun canım...

ancak geldim kızlar sırtım agrıyo cok yoruldum menüm
SABAH
6 yk muhlama,yarım cb p. suyu
ARA
1 düvelek,yarım cb leblebi
AKSAM
1 hashaslı ekmek,6 yk taze fasulye susuz,6 yk kavurma,salata sonrasın da bir ısırım gofret
45 dakka yürüyüş 2 ye yakın su

düvelek ne canım.. bugün bende spor yaparken birden belime ağrı girdi ama şimdi iyiym sanda geçmiş olsun tatlım

düvelek ne canım.. bugün bende spor yaparken birden belime ağrı girdi ama şimdi iyiym sanda geçmiş olsun tatlım

Gecmiş olsun kızlar.İlknur dikkat et bel agrısı cok zor.Gülcan düglek mi?Düvelek mi?
Düglek bilirim kavun gibidir tadı ufacıktır cok severim.

menün güzel canım ay bebişinde hemencik cıkarıp rahatlar inşallah bizimkide grip 3 gündür burnu akıyo öksürüyo kaynanamın bi lafı var cocuk büyütmek iğneyle kuyu kazmaya benzer ,, gercekten öyle herhalde ..

güzel olmus canım uzan dinlen canım sende bel agrısıda kötü

ewet harika olmus canım.. ay demek zor plates ben en iyisi böyle devam edeyim finale gelince jillian yapıp sıkılasırım

güzel olmus menün canım benim diyet listemdede aksam 2 meyve hakkım vardı önceden öyle yiyordum şimdi karısık bazen 1 bazen 2

Yok canım.Keske olsa.... :)))
Kızlar 16:30 gibi yedim yazdıklarımı.Baskada birsey yemedim.cok acıkıyorum sonra....Patates yemegi 1 kücük patates kadardı.Suyunu cok koydum.

edam yemeklerin suyu en yaglı kısmı kesinlikle içmemelisin canımm beni diytisyen uyarmıstı zamanında

bir salatalık türü burda öyle derler canım daha yuvarlak cizgili birsey yani tatlı falan degil ani hareketler yapma canım dikkat et

Gecmiş olsun kızlar.İlknur dikkat et bel agrısı cok zor.Gülcan düglek mi?Düvelek mi?
Düglek bilirim kavun gibidir tadı ufacıktır cok severim.

ben düvelek sanıyom esim güvelek dedi ama aynı seyden bahsediyoruz canım ondan yedim

Son düzenleme:

Dogru söylüyorsun tatlım
Hastahane yemeklerinden ac kalınca bu kadar abartabildim :)

hmm evet biliyorum onu..
evet yaa annen doğru demiş..

GÜZELİM gülcan teşekkürler kızlar ama iyiyim ağrı sabah spordayken oldu bıraz dinlenince geçti arada vurur böyle yoksa iyiyim...

ben düvelek sanıyom esim güvelek dedi ama aynı seyden bahsediyoruz canım ondan yedim

Düglek,düvelek,güvelek,kücük kavunda derler.Bizim burda pek yok.En tazesini denizlide bir köylü teyzede yemiştim.Hımm olsada yesem.Tadı cok güzeldir.Soguk olursa birde :)))Afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…