16.05.2014 tarihli bildirimimiz..
1. anetam 76,300/1,300
2. ddem89 61,700/1,000
3. ilknur84 69,400/400
5. gülcan32 58,100/100
kilo veremeyen
secilsecil 72
kilo alan
NESLİHANK4 85,500/-800
kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum özelliklede birincimiz olan hanifeyi çok çok çooookk tebrik ediyorum
neslihan sende kaçamaklardan vaz geç ve haftaya o fazlalıklardan kurtul..
vede şunuda özellikle belirtmek istiyorum bundan sonra en az hergün bir mesaj yazma şartı koyuyorum yoksa yazmayanları listeye almıcam DERYALIIMM07 sesimi duy artık netinde var katılımı bekliyorum..
hanifecim tebrikler canım süpersin. kızlar hepinizi tebrik ederim.
oh liste sonu oldum((( tü bana vahlar bana yuh sana nesli bidaha kaçamak yaparsan ellerine vuracam nesli ((((
Bi daha kaçamak yap benden sana sopa gelcek ona göre önümüzdeki hafta güzel kilo vermeni bekliyorum kaçamak yok nesli
kızlara bak beaa :) ne güzel vermişssiniz bende devam etseydim gülcanla aynıydım :) benim bebeiş büyüyor karnımda kilomdaama doğurup spor yapıcam ve bol bol emziricem insallah fazla almam 75 le falan doğuma girerim inşallah başarılar size bakioum arda kim ne kadar vermiş diee
tamam tamam tıkadım azımı bu günden itibaren hafta sonuda sıkı tutuyorum kaçamak yok söz
sağol canımiç canım iç inşallah hemen iyi olursun..
tebrikler canım çok güzelBildirim..
Gecen hafta..77.600
Bu hafta..76.300
Giden..1.300
Dun gece regl oldum..rehl biince biraz daha iner insallah:)
ana kralice
Geldiler canım sağolsunlar yoksa eşim bakıyordu.
Bebimde hedef 65 canım eğer yüzüm çok çökmezse belki aşağı cekebilirim ama şimdi 65 ilk hedefim.goruruz inşallah
Yağız a çok geçmiş olsun canım
sağol canım
tebrikler canım çok güzel
seçilcim geçmiş olsun nasıl oldun canım
Iyiyim canım saol akşama halsizlik falan çökmezse toparladım demektir.sen nasıl oldun canım toparlqyabildin mi biraz öksürük falan geçti mi biraz
Evet canım inceldim eşim bile seni hiç bu kadar zayıf görmemiştim diyo tartida bugün yarın 71 leri görürüm canım
Geldiler canım sağolsunlar yoksa eşim bakıyordu.
Bebimde hedef 65 canım eğer yüzüm çok çökmezse belki aşağı cekebilirim ama şimdi 65 ilk hedefim.goruruz inşallah
Yağız a çok geçmiş olsun canım
Tebrikler canım regl sonu iner merak etme bana yaklaştın baya iyi gidiyosun
canım sen emziriyorsun bişeyler ye böyle olmaz iyice halsiz düşersin sonra allah korusun..
maşallah canım ne güzel evet 71 e çok yakınsın hatta bu hafta sıkı tutarsan 70 i bile görürsün hadi hayırlsıı..
1. anetam 76,300/1,300
2. ddem89 61,700/1,000
3. ilknur84 69,400/400
5. gülcan32 58,100/100
kilo veremeyen
secilsecil 72
kilo alan
NESLİHANK4 85,500/-800
kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum özelliklede birincimiz olan hanifeyi çok çok çooookk tebrik ediyorum
vede şunuda özellikle belirtmek istiyorum bundan sonra en az hergün bir mesaj yazma şartı koyuyorum yoksa yazmayanları listeye almıcam DERYALIIMM07 sesimi duy artık netinde var katılımı bekliyorum..
Kosturmaktan bi oturupta giremedim simdi kizi uyutuyorum,aksama misafir var daha hazirlik yapacam kizlar
SECIL daha iyi misin canim bu hafta bende pek vermis sayilmam
HANIFE yagiz ins hemen iyilesir cok gecmis olsun canim
ILKNUR ellerine saglik liste guzel olmus
Iyiyim canım saol hasta olmak çok zormuş Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah. Olsun canım 100 gram 100 gramdir.ben bu ara hedeflerimi yüksek tutmuyorum yavaş yavaşta olsa gitsin yeterki.kafaya takınca hiç gitmiyolar çünkü direniyolar resmen. 6ları görmek istiyorum bir an evvel az kaldı sayılır bakalım nasıl olucam bakalım bugün foto çekip koyucaktim kaldı neyse başka zaman artık koyarım ev işlerinden anca fırsat buldum oturdum daha ev supurulecek ama bugün yapamam daha yeni ayaklandım
hanifecim tebrikler canım süpersin. kızlar hepinizi tebrik ederim.
oh liste sonu oldum((( tü bana vahlar bana yuh sana nesli bidaha kaçamak yaparsan ellerine vuracam nesli ((((
kızlar kilo veren herkesi tek tek tebrik ediyorum süpersiniz maşallah
ayrıca hanife seni çok tebrik ediyorum canım
Inşallah canım bakalım iyi gidiyorum hafta başında bende artiydim ama artilar gitti vücut savunmaya geçiyo dönem dönem kilo veriyorum sonra kilom artıyo sonra yine eski kiloma yada altına düşüyorum artık böyle gidicek sanırım en azından bu halimle bile mutluyum kilo verebiliyorum biliyorum ve kendime güveniyorum gidecdk kilolar.bu hafta 70 leri gorebilirmiyim bilmiyorum yürüyüş falan yapamadım rayatsizdim baya biraz daha toparliyim kendimi başlarım yürüyüşlere.hayal gibi gidiyo kilolar ya
hayırlsıı canım bende senin gibi düşünüyorum azda olsa gitsin çok takmıcam bundan sonra ne verirsek kardır canım..Iyiyim canım saol hasta olmak çok zormuş Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah. Olsun canım 100 gram 100 gramdir.ben bu ara hedeflerimi yüksek tutmuyorum yavaş yavaşta olsa gitsin yeterki.kafaya takınca hiç gitmiyolar çünkü direniyolar resmen. 6ları görmek istiyorum bir an evvel az kaldı sayılır bakalım nasıl olucam bakalım bugün foto çekip koyucaktim kaldı neyse başka zaman artık koyarım ev işlerinden anca fırsat buldum oturdum daha ev supurulecek ama bugün yapamam daha yeni ayaklandım
hoşgeldin canım bebek nasıl bakalım demek bi oğluşun olcak hadi hayırlısı rabbim hayırlsıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..kızlara bak beaa :) ne güzel vermişssiniz bende devam etseydim gülcanla aynıydım :) benim bebeiş büyüyor karnımda kilomdaama doğurup spor yapıcam ve bol bol emziricem insallah fazla almam 75 le falan doğuma girerim inşallah başarılar size bakioum arda kim ne kadar vermiş diee
1. anetam 76,300/1,300
2. ddem89 61,700/1,000
3. ilknur84 69,400/400
5. gülcan32 58,100/100
kilo veremeyen
secilsecil 72
kilo alan
NESLİHANK4 85,500/-800
duydum canım..kesinlikle katılıcam..
bugün öğleden sonra doktor sonuçlarını aldım..insülin direncim 5.70...çok fazla dedi doktor..kilo vereceksin başka yolu yok...
neslihan seninde insülin direncin vardı dimi..
duydum canım..kesinlikle katılıcam..
bugün öğleden sonra doktor sonuçlarını aldım..insülin direncim 5.70...çok fazla dedi doktor..kilo vereceksin başka yolu yok...
neslihan seninde insülin direncin vardı dimi..
Yarin dikkat edersin canim..misafirin vardi ondan olmustur...Kizlar bugun dikkat edemedim 2gunluk kalori almisimdir ,yarin birsey yememeliyim,az once gitti misafirler,simdi kizi uyutuyorum telfndn yaziyorum
Kimse gelmemis 9.45 cayina bende cikiyim bari kendi kendime konusarak :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın fıstıklarım nasılsınızzzzzz????Süpersiniz siz.Ne güzel vermişsiniz.Tebrikler.....Katılım oldukca motivasyonunuz artar.İlknur temizlikten katılım saglayamamış.Neslihan masa alcakmışsın ilknura. :))) kız millete masa almana ne gerek var sende var zaten.Bak herkes gelmiş.
Tebrikler kızlar tekrar.Bu hafta iş cok yogun ayaktan,yatan,yogun bakım işim cok.Aksam eve cok yorgun geliyorum.3 gündür 21:30 da yatıyorum.Benim kg 64 oldu bu arada :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?