Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun basladim ve cok mutluyum :))
Evet canım buraya yazinca insan daha bi motive oluyo hele bide salı günü tartiliyoruz ya o da ayrı bi kontrol sağlıyo benim temizlik devam salon banyo kaldı yarina ev tertemiz olsun cumartesi gelirlerse yemeegi aksamdan bıle hazirlayabilirim netlessinde.kesin olmayinca insan napcagini sasiriyo temizlikte spr sayilir yürüyüş yapamicak bugün
bugunku menümü yazayim
sabah : 1 diim siyah ekmek, 4 zeytin , 1 kk peynir, 3 dilim domates
ara: 3 ü1 arada findikli
Öglen : 1 tabak mercimek corbasi, 1 dilim siyah ekmek, 1 tane ciger
ara: 2 mandalin
Aksam : havuc brokolli haslamasi yaklasik 1 kase ( henüz yemedim )
nasill bugnku yediklerim
Evet etrafınızdaki olumsuzlukları duymayın kızlar...Olumluları alın bilinç altınıza.Ben öyle yapıyorum.Kimi çöktün çok çirkin olcan diyor,kimi fıstık gibi olmuşsun diyor.Herkes kendinde ne varsa onu dile getiriyor...Cok fazlan olmadigindan bir saliverme oluyor ister istemez, cevredekiler hic susmaz biz kendimizden baskasini dinlemeyelim en iyisi
Pıngu92 hosgeldin arkadasım üzme canını verilmeycek kilo degil kilon.Yeter ki azmin daim olsun.Yasın cok genç daha cabuk verirsin.Bol su iç dolaba magnet olarak su iç diye yapıştır...Ne kadar dikkat etsende suyu yetersiz içersen veremezsin.bugunku menümü yazayim
sabah : 1 diim siyah ekmek, 4 zeytin , 1 kk peynir, 3 dilim domates
ara: 3 ü1 arada findikli
Öglen : 1 tabak mercimek corbasi, 1 dilim siyah ekmek, 1 tane ciger
ara: 2 mandalin
Aksam : havuc brokolli haslamasi yaklasik 1 kase ( henüz yemedim )
nasill bugnku yediklerim
Kızlar gelelim bana bugun çok çok sinirliyim.Sinirde bana koca bir çikolatayı yedirdi.Bugun öglen 1 bardak kremalı tavuk corbası,1 türk kahvesi,akşam 1 tabak ıspanak,2 dilim ekmek.3 litre su ve bildiginiz kare meshur çikolatalardan yedim...Bugun 1 saat yürüdüm.Psikolojime göre eliptik yaparım belki.
Secil bugun çok yoruldun :) Benim bu hafta temizlik işi yattı.Haftasonu evde degilim.Cumartesi zaten çalışıyorum....Eşimde nasıl oldusa pek dagıtmadı.Hafta içi yaparım artık.
Pingu menu tam diyete uygun canim.
Secil evi mis ettin masallah bi hafifleme olmustur r ben oyle oluyorum..sali gunu beni cok mutlu ediyor iple cekiyorum gitsin kilocuklar
Kizlar biraz ev isi yaptim kiza yemek yedirdim bugun yemek yapmadim kendime dunden baya vardi, 40dk evdeyurudumm aara ogunde 4yememen gereken tatli yedim malesef,ama birazdan 3dolma yogurt aksamada sadece sut icmeyi dusunuyorum,suyu henuz .1lt icebildim
Niye sinirlisin canım ya noldu u lmarim önemli bisey değildir
Bol su iç canım tatliyi yemesedin keske yada az yeseydin ama aksam yemenden iyidir.oglen eritmissindir.esim cips yedi banada uzatti ben yemicem dedim.heheheyt kendimi tebrik ediyorum sanki oglen kurabiye yiyen ben değilim soylediklerime bakabilir bi de çok güzel ekmek almış ama yemedim![]()
evet tatil bitince bizim için daha rahat olacak kızım sabahcı gidiyor..benimde kızım beş yaşında ikinciyi istiyoruz bakalım hayırlısı allahdan..
çok geçmiş olsun miniğime rabbim şifasını versin.. zaten okula başladı başlayalı kızım durmadan hasta oldu gerçi bütün çocuklarda vardı tam iyi oldu tamm diyorum bi bakıyorum üç gün sonra bidaha ama tatile gireli iyi neyseki bu sene mikroplara alışırlar bidahaki sene daha rahat olurlar ev çocuğu olunca mikroba alışık olmuyorlar.. ben vitamin veriyorum bağişiklik sistemi için.. burnunun akması çok iyi yoksa daha çok yatırır yavruyu..
Ay bende öyle gördüm kendimi. Öğlen iki küçük parca karnibahar kizartmasi yedim.az once bi ot köftesi ve 2.5kofte yedim karnimi şiş hissediyorum.birazdan bi sütlü Nescafe yaparim kendime bi de yesil cay yarına tartı ne dicek bana merak ediyorumOlsun canım hem kurabiye hem cips yag yapardı...İradeli arkadasım..:13:
zorla icmek zorunda kalicam simdiye kadar sadece 4 bardak oldu :)
Baya sömürüyolar sizi.ya ne desen boş esinle aran bozulmasın canım fazla bişey söyleme çünkü baya bi konustunuz tavrı belli..sizde bi ailesiniz ileride bebisiniz olucak inşallah onun geleceğini dusunmeniz lazım. Annesi babasi dusuncesizlik ediyolar.ne istiyolar anlamıyorum resmen çocuklarının huzurunu bozuyolarAmannn kaynana ve bitmek bilmeyen para istemeleri...Eşimde vermicem dedi dedi.Şimdi ailem ne yapayım diyor.Biliyorsun babam için ve kredi için 50000 tane laf etti.Şimdi kendi ailesine kredi çekcek.İşi bırakabilirim belki.Bana güvenmesini istemiyorum.Ben calılınca hersey rahat kenara para kalcak.Birikim olcak.Ev almak için girdim işe.Yine onlara gitcekse paralar ben enayimiyim niye calışayım...
Ben cıkıyorum canım misafirim gelcek caya...Sinirden birşey hazırlamadım.(( hiçbirşey yapmak istemedi
allah yardımcın olsun ailelerin karışması bozuyor zaten evli çiftlerin arasını herkesin kendine göre gideri var bıraz rahat bıraksalar olmazmı ama sinirleneme canım sakin olmaya çalış herşeyin hayırısı olsun ama kredi işi olmasa daha iyi olur tabiki.Kızlar gelelim bana bugun çok çok sinirliyim.Sinirde bana koca bir çikolatayı yedirdi.Bugun öglen 1 bardak kremalı tavuk corbası,1 türk kahvesi,akşam 1 tabak ıspanak,2 dilim ekmek.3 litre su ve bildiginiz kare meshur çikolatalardan yedim...Bugun 1 saat yürüdüm.Psikolojime göre eliptik yaparım belki.
Bol su iç canım tatliyi yemesedin keske yada az yeseydin ama aksam yemenden iyidir.oglen eritmissindir.esim cips yedi banada uzatti ben yemicem dedim.heheheyt kendimi tebrik ediyorum sanki oglen kurabiye yiyen ben değilim soylediklerime bakabilir bi de çok güzel ekmek almış ama yemedim![]()
Amannn kaynana ve bitmek bilmeyen para istemeleri...Eşimde vermicem dedi dedi.Şimdi ailem ne yapayım diyor.Biliyorsun babam için ve kredi için 50000 tane laf etti.Şimdi kendi ailesine kredi çekcek.İşi bırakabilirim belki.Bana güvenmesini istemiyorum.Ben calılınca hersey rahat kenara para kalcak.Birikim olcak.Ev almak için girdim işe.Yine onlara gitcekse paralar ben enayimiyim niye calışayım...
Amannn kaynana ve bitmek bilmeyen para istemeleri...Eşimde vermicem dedi dedi.Şimdi ailem ne yapayım diyor.Biliyorsun babam için ve kredi için 50000 tane laf etti.Şimdi kendi ailesine kredi çekcek.İşi bırakabilirim belki.Bana güvenmesini istemiyorum.Ben calılınca hersey rahat kenara para kalcak.Birikim olcak.Ev almak için girdim işe.Yine onlara gitcekse paralar ben enayimiyim niye calışayım...
allah yardımcın olsun ailelerin karışması bozuyor zaten evli çiftlerin arasını herkesin kendine göre gideri var bıraz rahat bıraksalar olmazmı ama sinirleneme canım sakin olmaya çalış herşeyin hayırısı olsun ama kredi işi olmasa daha iyi olur tabiki.
iraden muhteşem tebrikler canım benim..
maşallah tebrikler arkadaşım