Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet etrafınızdaki olumsuzlukları duymayın kızlar...Olumluları alın bilinç altınıza.Ben öyle yapıyorum.Kimi çöktün çok çirkin olcan diyor,kimi fıstık gibi olmuşsun diyor.Herkes kendinde ne varsa onu dile getiriyor...
Siz geçin duştan sonra ayna karşısında giyinin.En iyi sizi kendinize getircek yansıyan görüntünüzdür.
PİNGUE
Pıngu92 hosgeldin arkadasım üzme canını verilmeycek kilo degil kilon.Yeter ki azmin daim olsun.Yasın cok genç daha cabuk verirsin.Bol su iç dolaba magnet olarak su iç diye yapıştır...Ne kadar dikkat etsende suyu yetersiz içersen veremezsin.
MEnün cok güzel.Afiyet olsun.
Aynen rahatladım valla misafir gelince ev temiz bile olsa bi daha silmek istiyo insan.sali gununu iple cekiyorum gozum 74lerde ama bu haftada goremicem galiba olsun 75 lerde iyi.insanoglu ne kadar nankor eskiden 76 yi göreyim diye kivraniyodum şimdi 76 dan kurtulayim 75 74 olayim diye.sonrada 74 u begenmicem 73-72 diye kivranicam olsun goriyimde kivraniyim![]()
Canim dustan sonra gecersem aynanin karsisina dusup bayilabilirim o catlaklari gorunceee
Aynen rahatladım valla misafir gelince ev temiz bile olsa bi daha silmek istiyo insan.sali gununu iple cekiyorum gozum 74lerde ama bu haftada goremicem galiba olsun 75 lerde iyi.insanoglu ne kadar nankor eskiden 76 yi göreyim diye kivraniyodum şimdi 76 dan kurtulayim 75 74 olayim diye.sonrada 74 u begenmicem 73-72 diye kivranicam olsun goriyimde kivraniyim![]()
Amannn kaynana ve bitmek bilmeyen para istemeleri...Eşimde vermicem dedi dedi.Şimdi ailem ne yapayım diyor.Biliyorsun babam için ve kredi için 50000 tane laf etti.Şimdi kendi ailesine kredi çekcek.İşi bırakabilirim belki.Bana güvenmesini istemiyorum.Ben calılınca hersey rahat kenara para kalcak.Birikim olcak.Ev almak için girdim işe.Yine onlara gitcekse paralar ben enayimiyim niye calışayım...
Baya sömürüyolar sizi.ya ne desen boş esinle aran bozulmasın canım fazla bişey söyleme çünkü baya bi konustunuz tavrı belli..sizde bi ailesiniz ileride bebisiniz olucak inşallah onun geleceğini dusunmeniz lazım. Annesi babasi dusuncesizlik ediyolar.ne istiyolar anlamıyorum resmen çocuklarının huzurunu bozuyolar
,tabiki canım böyle kilo vereceksin ay 74 olsaydım ay bi 73 72 derken bide bakmışsın 65 olmuşsun kilo verdikce dahada azimleneceksin![]()
haklısın canım ama çatlak herkeste var hele bende doğum yapanlarda daha çok oluyo![]()
Bendede bi hayli var dogumdan once kaymak gibiydim heygidi gunler heyy
Haklısın canım ama daha önce konustunuz zaten üzülen sen oluyosun her seferinde.calismak istemiyosan esine söyle artık calismak istemiyorum diye dediğin gibi sen kazaniyosun eşine destek olmak istiyosun esininde bunu anlamasi lazım
güzelim bence kimse için kendini sıkma canım bide hastasın yani kendine dikkat et kimse için değil kendin için çalışıyosan çalış canım
allah yardımcın olsun ailelerin karışması bozuyor zaten evli çiftlerin arasını herkesin kendine göre gideri var bıraz rahat bıraksalar olmazmı ama sinirleneme canım sakin olmaya çalış herşeyin hayırısı olsun ama kredi işi olmasa daha iyi olur tabiki.
iraden muhteşem tebrikler canım benim..
maşallah tebrikler arkadaşım
Canim dustan sonra gecersem aynanin karsisina dusup bayilabilirim o catlaklari gorunceee
Evet kızlar maddi anlamda güçlü olmalıyım.Evde oturunca daha cok sıkılıyorum.Ama calışıp çalışıp ailelerin borcunu ödemektende bıktım....Eşim 15000 tk kredi çekcekmiş.Gülcancım aldım karsıma konuştum fakat o benim ailem dedi.Benim ailem benim neyimdi dedim.Benim çektigim kredi için birsürü laf ettin,günlerce agladım hastanelik oldum dedim....
Hep boş savunmalar ve beni sakinleştirmeye calışıyor.Sen istemesende ben cekcem diyor.Kafam cok karısık kızlar bu iş böyle yürümücek gibi.Ben bişey alırken 100 kere düşünüyorum.Baskaları için kendimi sıkmaktan sıkıldım.Nefret ediyorum şu kaynanın tavrından.Oglum biz bulamadık parayı sen cekiver....Ben bekliyorum cocuk için iyi bir gelecegi olsun birikim olsun.Evimiz olsun.......Cok doluyum.İlknur evet aile işin içine girince evlilikte huzur 0
malesef bende doğumdan öncede vardı canım doğumdan sonra dahada çoğaldı tabi
Evet kızlar maddi anlamda güçlü olmalıyım.Evde oturunca daha cok sıkılıyorum.Ama calışıp çalışıp ailelerin borcunu ödemektende bıktım....Eşim 15000 tk kredi çekcekmiş.Gülcancım aldım karsıma konuştum fakat o benim ailem dedi.Benim ailem benim neyimdi dedim.Benim çektigim kredi için birsürü laf ettin,günlerce agladım hastanelik oldum dedim....
Hep boş savunmalar ve beni sakinleştirmeye calışıyor.Sen istemesende ben cekcem diyor.Kafam cok karısık kızlar bu iş böyle yürümücek gibi.Ben bişey alırken 100 kere düşünüyorum.Baskaları için kendimi sıkmaktan sıkıldım.Nefret ediyorum şu kaynanın tavrından.Oglum biz bulamadık parayı sen cekiver....Ben bekliyorum cocuk için iyi bir gelecegi olsun birikim olsun.Evimiz olsun.......Cok doluyum.İlknur evet aile işin içine girince evlilikte huzur 0
Ooo sizde hadi bebiş var ya bende?Belim,basenler catlak içinde.Olsun catlakları eşin ve sen görüyorsun.Kıyafeti giyince herkes.Zayıfladıgını görmek ve duymak mutlu ediyor insanı...
anne baba bıraz ağlayınca erkekler dayanamıyor herşeyin hayırlısı olsun inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun kendini bunaltma anlaşılan o ki sen ne dersen de vazgeçmicek..
sabah
kaşarlı domatesli tost
bir yumurta
ara yok
öğlen
tavuklu sebze çorbası
yoğurt
akşam
fırında köfteli patlıcan yemeği
1 yemek kaşığı pilav (çok canım çekmişti yedim)
3 litre su 1 bardak yeşilçay
Vazgecmesi için yapmıyorum zaten....Düşünüyorum ve kulagımın üstüne yatıp bekliycem.2 ay sonra geri ödiceklermiş.Bunun koskoca bir yalan oldugunuda biliyorum.Kv ogluna oglum biz sana kp gibi borc bırakmayız,öderiz dediler.Hangi borcu ödedilerde sanki bunu ödicekler.Allah göstersin bana,eşimin ve ailesinin söylediklerini iade etcem kendilerine.Günlerce agladım ve ezildim.Gittigi yere kadar...Sevgi bir yere kadar.Kalbimin derecesi stresle dogru orantılı.Hep benden gidiyor,hep olan bana oluyor.Sabahtan beri düşünüyorum.Ne yedigimin tadı var,ne yaptıgım işe konsantre olamadım.Çikolatayıda yedim zaten.Hep zarar bana(((
süper menü kahvaltıyı kaçta yaptın bilmiyorum ama arada bişeyler yiyebilirdin canımsabah
kaşarlı domatesli tost
bir yumurta
ara yok
öğlen
tavuklu sebze çorbası
yoğurt
akşam
fırında köfteli patlıcan yemeği
1 yemek kaşığı pilav (çok canım çekmişti yedim)
3 litre su 1 bardak yeşilçay
Napalim alisacaz onlarada bizim parcalarimiz
Guzelim sonuna kadar haklisin kv lerde cok anlayissizmis anladgim kadariyla bunun basina gelecegini biliyordun keske kendinize altin gibi bi hesap cekip onu odeseydiniz veya ihtiyacin olan birseyler alsaydiniz.belki ozaman istemezlerdi