"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ve Seçil sapitti bugün. Oyle bi sacmaladim ki.ogle yemeği olarak corba icmistim yanında kucucuk ekmek yedim.alisverise çıktık. Bizim afacan pasta istedi tek kisilik pastalardan aldık ona.az yedi yekicem dedi ben yedim kalanını. Sonra eşim ekmek kizart yiyelim dedi kizarttim dayanamadim bende yedim kac dilim yedim bilmiyorum yagladik kekikledik peynirle beraber yedik.sabah kahvaltimi doğru düzgün yapmayinca duzenim iyice sasti.guya akşam bisey yemem diyordum kendime.napim yedim tutamadim keneimi.hafta sonlari dngem sasiyo benim.neyse yarin bol bol yuruyim eritirim sanirim saliya kadar.basimda agriyo biraz agri kesici aldım iyi gelir umarım. Bugün baya kitap okudum kızlar tavsiye ederim Canan Tan ın iz kitabini .

Yanliz degilsin canim bende sapittim bugun az once etipuf cekirdek misir gevregi aksamda kofteyi abarttim napim 2gundvr bi aclik var anlamadigm,,,bende okumaya calisiyorum kitap yuregim seni cok sevdiye bayilmistm

bugunki haftasonu menüsüyle en kalorili ben yemişim :) sebebini bilmedim bir yanma hissi var midemde hep bişiler atıştırnca geçicekmiş hissi :O sabah 5 zetin bir simit cay 3 tatlı kaşıgı nutella 10 tane patates kızartma :( ögle meyve tabagı muz kivi elma armut sonra akşam birtabak etli sarma tavuk çorba 3 pişmaniye 6 ymk kaşagı konserve sıcak mısır uzun cıps aglamak istiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yarın az öz salata günü yaparak kuratrırmıyımm acep :(((((((( kızlar bugun hepimiz abrtık galıba yarın sppor satini artırmam lazım ve babanm gelicek bana halmla onlara bişiler hazırlıcam nasıl olur bilmiyorumm :(

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar yeni geldim eve herkes abartmış bende abarttım yediklerimi yazmayım bile kötü ettik ya:26:

bugunki haftasonu menüsüyle en kalorili ben yemişim :) sebebini bilmedim bir yanma hissi var midemde hep bişiler atıştırnca geçicekmiş hissi :O sabah 5 zetin bir simit cay 3 tatlı kaşıgı nutella 10 tane patates kızartma :( ögle meyve tabagı muz kivi elma armut sonra akşam birtabak etli sarma tavuk çorba 3 pişmaniye 6 ymk kaşagı konserve sıcak mısır uzun cıps aglamak istiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet canım bendede var yanma hissi değişik beslenince dengeyi bozunca oluyo bende kötü suyu bol iç:34:

Sütü agzında calkala ve yut canım.Yanman gecer.

denedimm canımm geçer inşallah bi arkadaşla konuştum reflü olbilirmi dedi

günaaaayydııııııınn kızlar yarın tartılma günü bugün kaçamak yapmak yok ona göre herkes kendine hakim olsun kimse kendini salmasın yoksa nasıl hedef kilolarımıza ulaşıcaz :20:
kızlar bişeyleri kaçırdığınız zamanlar bu yediklerinizi unutup aynen devam edin yksa motivasyonunuz düşer ve hep yersiniz böyle olmasını istemezsiniz değilmi birde çok su için 2,5 litrenin altına inmemeye çalışın.. kimse kendini salmasın yarın tartılıcaz herkes yediklerini unutsun vede şöyle bişey öneriyorum haftada bir kaçamak günü olsun ama abartmamak şartıyla ve akşam yemekten sonra bişey yememe şartıyla o gün canınızın çektini yiğin ama abartmadan en azından çılgınca durmadan yemekten kurtulun birde gün içinde bazen canınız bişey çektiği zaman sadece tadımlık alın ve yeğin yoksa baş edemeyiz böyle yarın tartılma gününden sonra herkes dietine sımsıkı sarılsın kaçamak yapmak istediğiniz zamanlar buraya girin yazın ve birbirimizi engelleyelim :29:

günaaaayydııııııınn kızlar yarın tartılma günü bugün kaçamak yapmak yok ona göre herkes kendine hakim olsun kimse kendini salmasın yoksa nasıl hedef kilolarımıza ulaşıcaz :20:
kızlar bişeyleri kaçırdığınız zamanlar bu yediklerinizi unutup aynen devam edin yksa motivasyonunuz düşer ve hep yersiniz böyle olmasını istemezsiniz değilmi birde çok su için 2,5 litrenin altına inmemeye çalışın.. kimse kendini salmasın yarın tartılıcaz herkes yediklerini unutsun vede şöyle bişey öneriyorum haftada bir kaçamak günü olsun ama abartmamak şartıyla ve akşam yemekten sonra bişey yememe şartıyla o gün canınızın çektini yiğin ama abartmadan en azından çılgınca durmadan yemekten kurtulun birde gün içinde bazen canınız bişey çektiği zaman sadece tadımlık alın ve yeğin yoksa baş edemeyiz böyle yarın tartılma gününden sonra herkes dietine sımsıkı sarılsın kaçamak yapmak istediğiniz zamanlar buraya girin yazın ve birbirimizi engelleyelim :29:

Günaydın kızlar evett yarın tartı günü canım....Herkesi bekliyorum yarın....
Haftada 1 kacamak insanı mutlu eder.Abartmamak kaydıyla.

Günaydın kızlar daha bişey yemedim.Dr gittim,iş yerine gidip işi bıraktıgımı söyledigim hazırladıgım projelerin ayrıntılarını anlattım.Bilgisayarı,telefonu,fotograf makinasını bıraktım.Artık işim yok.Yeni bir iş bakmalıyım.Basladıgım noktaya geri döndüm :(

Kahvaltım 5-6 dilim sucuk,1 yumurta,1 bardak.meyve suyu 2 dilim ekmek,4-5 zeytin.

Selam kızlar annemlerdeyim.bugun basim bi garip.sabah ağrı kesici aldım şimdi sersem gibiyim.burnumda akıyo.
Sabah kahvaltı da domates salatalık k.k. peynir 2 zeytin ve çeyrek simit 1/2 cay kaşığı kadar tabin pekmez yedim. Turk kahvesi ve 8tanede fındık yedim az önce

Günaydın kızlar daha bişey yemedim.Dr gittim,iş yerine gidip işi bıraktıgımı söyledigim hazırladıgım projelerin ayrıntılarını anlattım.Bilgisayarı,telefonu,fotograf makinasını bıraktım.Artık işim yok.Yeni bir iş bakmalıyım.Basladıgım noktaya geri döndüm :(

Hakkında hayırlısı olsun canım. Umarım herşey gönlünce olur

Kacamaklar oluyo canım ben bazen serbest bırakıyorum kendimi diyetten sıkılmamak için motivasyonum düşmesin diye.bi de mesela çikolatayi cok severim. Artık yemicem demiyorum yasak olunca cazip oluyo çünkü. Kendime hergün iki küçük kare bitter çikolata yemeye izin verdim.iznim var ama hergün yemiyorum çünkü yasak değil. Kacamak yapınca salmayalim kendimizi işin icinden cikamayiz canim.dedigin gibi de veremeyiz kilocuklari

kızlaar bende kilo veren taraftayım çok şükür 5 kiloyu devirdim 3-3. 5 hafta içerisinde hem spora yazıldım bi spor salonuna gidiyorum hemde sabahları nesfit akşamları hiç bişey yemek istemiyor canım ayrıca şunu da belirteyim pazar günleri miisss gibi bir kahvaltı yapıyorum h.içi öğlenleri de corba ve yanına az bişi yemek yesem akşamları canım hiçbisi istemiyor onemli olaan bol bol su içmek bol yürüyüş ve spor tecrübeyle sabittir :):52:

Kahvaltida 1dilim kizarmis yumurtali ekmek le 1bardak sekerli cay ictim arada biraz yogurt ve 1dilim ekmekle 1kofte yedim az sonrada cigkofteyle aksam yemegmi yemis olacagim aksamada sutle kayisi dusunuyorum ..kizlar keske hic kacamak yapmasak

Back
X