"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar selam ben yıne kılo vermeyle uğraşıyorum ekmeği tuzu hamuru işini şekeeri kestim geneliikle yumurta peynir meyve sebzeyle besleniyorum öyle belli bir diiyet programım yok ve spor olarakta hergun duzenlı eliptiğimi kullanmaya çalısıyorum 50 dakika fln yalnız size bişi sormak istiyorum gunde 1 pakaet markasını söylememıyım hazır kahveler neskafeler var ya onlaardan ıcıorum içindeki şekeer diyetimi bozar mı etkiler mi ?:nazar:

şekersiz olanları var onlardan alabılırsın.. ama ddem89 unda dediği gibi selülit yapıyor hem kremada var bencede kahveni kendin yap canım

Son düzenleme:
Biraz duygusal bi insanım ben kimse uzulsun istemem.herkesi düşünmekten sanırım. Bi de hala gribi atamadik uz üzerimizden ama böyle devam ederse gidicem. Bi kac gündür çikolata yemiyorum tatlida en son pazar yemistim.acaba ondan mi diye düşünüyorum:27:
bitter olanlarından iki kare ye canım adet günün yaklaştımı

öğle yemeğimi yiyorum şimdi kızlar 8 yk kabak kavurması 2 yk yoğurt 2 dilim ekmek :2::2::39:

canım diyetsiz eskiden kılo verebılıyodum ama kılo alınca galıba metabolızma hızım mı dustu noldu bılmıyorum diyetsız olmadı pek kılo veremedım . bende dedıgım gıbı dıyet ve eliptıık bısıklet uyguladım busefer ve sonuc alıorum yavas yavas :nazar: ama dıyetım oyle cok sıkı bir diyet degıl ekmek tuz seker hamur işi yok !!! daha çok sebze yumurta peynir yogurt salatalık arada meyve boyle beslenıorum ve canım illa diyet dışı birşey çekerse ufacık kaçamaklarım oluyo çikolata ekmek gibi . ama şunuda söyleyım eliptiği düzenlı kullanınca ve diyetıde ekleyınce yavaş yavaş sonuc aldım bakalım inşallah devamı gelir hayırlı günler sağlık yaşamlar diliyorum arkadaşlar hepinize :nazar:

bence canım ekmeği tamamen kesme akşam yemiyosan bile sabah ve öğle 2 dilim yemelisin tam buğday ekmeği ilerleyen zamanlarda dahada zor oluyo kilo vermek yavaş yavaş azaltabilirsin önce 2 dilim sonra 1 dilim gerçekten birdenbire herşeyi kesince zor oluyo:32:

gördüm canım gerçekten çok güzel olmuş maşallah

Evet ya darısı başımıza. Pes etmek yok.citir olana kadar devam.bu hafta insallah 74leri görürüm sonrada73leri yillar sonra görmüş olurum az kaldı subat sonu 72yi gormek istiyorum en azından 73.5un altina düşmeyi bakalım kısmet.

Evet ya darısı başımıza. Pes etmek yok.citir olana kadar devam.bu hafta insallah 74leri görürüm sonrada73leri yillar sonra görmüş olurum az kaldı subat sonu 72yi gormek istiyorum en azından 73.5un altina düşmeyi bakalım kısmet.

kendimizi salmadan devam edersek neden olmasın canım allah kısmet ederse bir dahaki hafta bende yürüyüşlere başlıcam hadi bakalım şubat sonu bize ne gösterecek

kendimizi salmadan devam edersek neden olmasın canım allah kısmet ederse bir dahaki hafta bende yürüyüşlere başlıcam hadi bakalım şubat sonu bize ne gösterecek

Hedefin kaç canim? Hedefine kac kilon var? Ben ayda 2 kilo vermeyi hedefliyorum iki iki gitse her ay baya bi kilo veririm yaza.hedefim 65.65 olunca daha vermek istermiyim bilemiyorum.bi 65 i goreyimde sonrasini düşünürüm:51:

Kızlar nasılsınız?Afiyetler olsun size.Hepimiz istedigimiz kiloda olacagız...

Back
X