"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Gunaydinlar kizlar iyisiniz umarim ,ben bu hafta mutsuzum cok abarttim yedim en son dun gece esim sayesinde 1tabak domates soslu makarna ve 1brk kola ictim ve sabah artilarda gordum kendimi ,bugun ekmek yemeyecegm eger zorlanmazsam,kahvaltida sadece 1yumurtali menemen yedim simdi kizi uyutup sporumu yapacam insallah

Kızlar kahvaltım;4 dilim ekmek,3 zeytin,yarım haslanmış yumurta,1 dilim peynir,3 salam,1 bardak meyva suyu,1 c.k cilek receli ve sanayag :( yarım litre su,30 dk eliptik.
Esim seni yemege götürcem aksam için hazırlan dedi....Ordada yerim.Offf yaa.
Kızlar salıdan itibaren yaga,abur cubura son.Eski düzen ye az ye....65 olmalıyım.

Kızlar alıntı yapamıyorum.
Gülcan canım aksam cok gec saatte yediysen ondan cıkmışsındır belki.Daha öncede olmuştu ya.

Gunaydinlar kizlar iyisiniz umarim ,ben bu hafta mutsuzum cok abarttim yedim en son dun gece esim sayesinde 1tabak domates soslu makarna ve 1brk kola ictim ve sabah artilarda gordum kendimi ,bugun ekmek yemeyecegm eger zorlanmazsam,kahvaltida sadece 1yumurtali menemen yedim simdi kizi uyutup sporumu yapacam insallah

canım hemen öyle kilo alınmaz yediklerin ödem yapmıştır bugün dikkat et o artılar eski haline döner..

Kızlar kahvaltım;4 dilim ekmek,3 zeytin,yarım haslanmış yumurta,1 dilim peynir,3 salam,1 bardak meyva suyu,1 c.k cilek receli ve sanayag :( yarım litre su,30 dk eliptik.
Kızlar salıdan itibaren yaga,abur cubura son.Eski düzen ye az ye....65 olmalıyım.

tatlım siz eşinle iyi olunda gerisi boş.. dediğin gibi salı başlarsın allahın izniyle..

Evet canım önce huzur.Allah agzımızın tadını bozmasın...
Sende cok cok iyi katılım saglıyorsun.Azminden ve katılımından dolayı cok tesekkür ederim.Kadrolusun artık sende.:3::13:

Evet canım önce huzur.Allah agzımızın tadını bozmasın...
Sende cok cok iyi katılım saglıyorsun.Azminden ve katılımından dolayı cok tesekkür ederim.Kadrolusun artık sende.:3::13:

amin canım.. teşekkürler zaten ben birşeye karar verdiysem peşini bırakmam istediğime erişene kadar devamlılık sağlarım.. öteki topikte ben istediğim kiloya ulaştıktan sonra bile hep yazdım oradaki kızlara motive yardım amaçlı birbirimize destek oluyoruz tek başına daha zor oluyor motiven düşebiliyor ama buraya yazınca daha güzel..:29:

Günaydın canım.Cok cok cok cok sevindim.Kendi evime kiracı bulmuş gibi.Hadi hayırlısı olur inşallah.Ne yapcan artık temizlik biraz zorlayacak ama yerleşincede yeni evin tadını cıkarırsın.Yürüyüşlerede basladınız mı tamamdır...
Eşim geldi bakalım herseyin hayırlısı olur inşallah.

KIZLAR sizlerde günaydın mutlu hafta sonları olur inşallah....Ben dün 23:00 te yarım saat daha eliptik yaptım.Şimdi yarım saat daha yapmayı planlıyorum.Kahvaltı biraz gec olur....Gelsin 65 gelsinnnnnn.Elbiselerimi denedim dün.Heryerim dümdüz,hicbir yerden cıkan fazlalıgım yok cooook mutlu oldum.Biraz daha basenden vermeliyim.

Saol canım az sonra sozlesme yapicaklar ve taainma fasli basliyo benim icin.bu donemde yediklerime dikkat edebilir miyim bilmiyorum bi süre annemlerde falan kalabiliriz aksamları cocuk olunca yerlesik duzene gecsin diye orda zorlanabilirim anne yemekleri ayri güzel oluyo çünkü.tasinma faslinda dikkat edemesemde sonrasinda bol bol yürüyüş yaparım umarım kilo almam.bugun tartildim sinir bozucu.arti ciktim vermem saliya kadar arti gibi gozukuyo hiç yürüyüş yapamadım bu hafta ondan sanırım

Saol canım az sonra sozlesme yapicaklar ve taainma fasli basliyo benim icin.bu donemde yediklerime dikkat edebilir miyim bilmiyorum bi süre annemlerde falan kalabiliriz aksamları cocuk olunca yerlesik duzene gecsin diye orda zorlanabilirim anne yemekleri ayri güzel oluyo çünkü.tasinma faslinda dikkat edemesemde sonrasinda bol bol yürüyüş yaparım umarım kilo almam.bugun tartildim sinir bozucu.arti ciktim vermem saliya kadar arti gibi gozukuyo hiç yürüyüş yapamadım bu hafta ondan sanırım

moral bozmak yok hayırlısıyla bir taşının düzenini oturt sonra başlarsın tekrardan.. ama burayada gelmeyi unutma arada bizede haber ver olurmu..

Canım aranizin duzelmesine o kadar çok sevindimki gece uyumadan önce bile aklim sendeydi doğrusu. Duzelicek diyodum hep.insan yüzyüze gorusmese bile bazı şeyleri paylasinca bile arkadas gibi oluyo sanal bile olsa

amin canım.. teşekkürler zaten ben birşeye karar verdiysem peşini bırakmam istediğime erişene kadar devamlılık sağlarım.. öteki topikte ben istediğim kiloya ulaştıktan sonra bile hep yazdım oradaki kızlara motive yardım amaçlı birbirimize destek oluyoruz tek başına daha zor oluyor motiven düşebiliyor ama buraya yazınca daha güzel..:29:

Evet canım motivasyon için katılım şart. Yarın yuruyuslerede başlıyorsun süper olucak kilolar teker teker gidecek inşallah

Canım aranizin duzelmesine o kadar çok sevindimki gece uyumadan önce bile aklim sendeydi doğrusu. Duzelicek diyodum hep.insan yüzyüze gorusmese bile bazı şeyleri paylasinca bile arkadas gibi oluyo sanal bile olsa

Evet canım sanalda olsak paylaşımımız var.Keske aynı sehirlerde olsaydık....O zaman görüşebilirdikte.
Cok sükür hersey yoluna girdi gibi ama bakalım.İçimde korku yokta degil.Aile terapisti için konuştum.İşyerinden izin alması problem.İzin alabilirse gitmeyide kabul etti.Cok sasırdım...Bişeylere gercekten niyeti var demek ki....
Sabah + cıktıgım için cok üzüldüm.Eskiden verirsin takma derdi.Şimdi cok cok farklı cümlelerle geldi yanıma.Cok mutlu oldum....
İnşallah sizin içinde hersey cok güzel olur arkadasım.

inşallah canım ianaıyorumki bu yaz hepimiz için çooooookk güzel olucak..:16::16::16:

Tabi canım hepimiz basaracagız.İnanıyorum ben bizlere.
Destinaa
ddem
ilknur
guzelim
secil
gülcan
melekbade
olarak epey yol kat edecegiz kızlar.Azim sart.+ görsekte moral bozmak yok.Sabah cok moralim bozuldu ama giden kilolarımı verdiklerimi düşününce cok mutlu oldum.Hedefe cok az kalmışken devammm.17 kilo vermişim....

Nerde oturuyorsun canım ben istanbuldayim pek yurunecek yerde yok oturdugum yerde iste parka giden sokaklarda turluyorum

Ben ispartadaym canim sakin burasi

Hayirlisi olur ins. Stresten oyle karisiyor sen dikkat et canim az ye yeni is yeni sac yeni bir hayat
Kendine güveni geliyor insanın

Maşallah canım çok güzel yurumussun bu hafta ben hiç yuruyemedim.bu gidisle bir iki haftada yuruyemicem ev toparlamam gerekiyo

Canim sende okadar kosturacn spor ydrine oda

Kızlarrrr mutlulugum,mutsuzluga dönüştü :ssz:Tartıldım + olmuşum.Ya ne zaman sıkılsam,cook stres olsam hep böyle oluyor.
:20:

Uzulme canim bende oyleym

Tabi canım hepimiz basaracagız.İnanıyorum ben bizlere.
Destinaa
ddem
ilknur
guzelim
secil
gülcan
melekbade
olarak epey yol kat edecegiz kızlar.Azim sart.+ görsekte moral bozmak yok.Sabah cok moralim bozuldu ama giden kilolarımı verdiklerimi düşününce cok mutlu oldum.Hedefe cok az kalmışken devammm.17 kilo vermişim....

maşallah canım kaç kiloyla başlamıştın boyun kaçtı senin:nazar::nazar::nazar::nazar:

İlknur canım kk dan önce 87 kg ile diyete baslamıştım...Diyetisyenle 77-78 kg düştüm.Diyetisyeni bıraktım.Kk ya geldigimde 74-75 arası gidip geliyordum.Şimdide 70 kg.71 oldum ama :(
Boyum 1.73 canım.Popo,basen küçüldü.Bel simitleri göbek gittiii...Azcık basen kaldı.65 oldum mu o da gidecek inşallah...

Kızlar alıntı yapamıyorum.
Gülcan canım aksam cok gec saatte yediysen ondan cıkmışsındır belki.Daha öncede olmuştu ya.

Gece 12.30du fazladan yemis oldum

canım hemen öyle kilo alınmaz yediklerin ödem yapmıştır bugün dikkat et o artılar eski haline döner..

Dikkat etsemde hic verememis olacm bu hafta

Back
X