"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

iyi bakşamlar kızlar ben geldim nişandan sonra annemlere geldik orda kaldık 2 gün dün yine nişan vardı gece geç geldik eve bugün bütün gün evin işini yaptım yeni bitirdim işleri aklım hep sizdeydi

yedim içtim kilo aldım geldim yarın ne çıkcak bakalım GÜLCANCIM doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara GÜZELİM durumların düzelmesine çok sevindim canım ayrılmanızı hiç istemiyodum :34:[/QUOT]
Günaydın kızlar.Canım hosgeldin...Kızlar hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için cok tesekkür ederim.Cok cok cok sukur.

Kızlar dün aksam 1 tabak patates,3-4 kasık bulgur p.yogurt yedim.Bugunde annemle gezmeye gitcem.Evi topla et saat 10:00 gibi cıkarım evden.Bugun kalorili bir gün olcak.Yemiycem kızlar.Sabah sporumu yaptım.Suyumu içtim.Yeni bir hafta yeni bir baslangıc...
...........

Günaydın kızlar bugün bildirim günü hiç tartilmak istemiyorum artı cikicam çünkü biliyorum :43:

Melekbade..............69.4
ilknur......................78.1
secil..........................75.3
destina.................112.7
gülcan....................66.1
guzelim..................70
ddem...................64.2

yedim içtim kilo aldım geldim yarın ne çıkcak bakalım GÜLCANCIM doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara GÜZELİM durumların düzelmesine çok sevindim canım ayrılmanızı hiç istemiyodum :34:[/QUOT]
Günaydın kızlar.Canım hosgeldin...Kızlar hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için cok tesekkür ederim.Cok cok cok sukur.

Kızlar dün aksam 1 tabak patates,3-4 kasık bulgur p.yogurt yedim.Bugunde annemle gezmeye gitcem.Evi topla et saat 10:00 gibi cıkarım evden.Bugun kalorili bir gün olcak.Yemiycem kızlar.Sabah sporumu yaptım.Suyumu içtim.Yeni bir hafta yeni bir baslangıc...
...........

Günaydın canım oh ne güzel sabah kalkıp sporunuda yapmışsın ben yorgun yorgun kalktım bu sabah yine paket yapicam bugün topla topla bitmiyo bi de bunları yerlestirmesi var

Günaydın canım oh ne güzel sabah kalkıp sporunuda yapmışsın ben yorgun yorgun kalktım bu sabah yine paket yapicam bugün topla topla bitmiyo bi de bunları yerlestirmesi var

Saol canım hep destek tam destek bak yalnız birakmiyoruz birbirimizi:9:

Toplamak o kadar beni yormuyorda,sil yıka yerleştir yoruyor....Allah kolaylık versin tatlım.....Yok mu yardım etcek bir arkadasın,akraba falan???O zaman daha kolay olurdu senin için.

Senin oglan okula nasıl gitcek gelcek?

iyi akşamlar hanımlar çok şükür kaçamaksız bir gün geçirdim
bugün yediklerim

sabah : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates, maydanoz ,2dilim kepek ekmeği ,1 elma ,1 fincan yeşil çay

ara :2 ceviz ,1 greyfurt

öğle : 6 yemek kaşığı nohut yemeği,salata ,1 bardak ayran ,2 dilim ekmek

ara : 1 bardak ayran ,yarım ayva

akşam : 8 yk kapuska ,1 bardak ayran , 2 dilim kepek ekmeği

ara : 1 mandalina 1 fincan süt

bugün 3 lt su 4 fincan yeşil çay içtim akşam yemeğimden sonrada leslie 3 mil yaptım

biraz geçmişi okuyayım :31:

eveeet buda benim menüm..

sabah
kaşarlı sucuklu domatesli tost
1 yumurta

öğlen
yumurtalı peynir
yarım dilim ekmek

akşam
1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt

3 litre su 1 yeşilçay

1 saat yürüyüş:32:

Fıstıklar kilolarınızı merakla bekliyorum.Bu hafta ipi sizler gögüslüceksiniz gibi görünüyor.Diyeti ve sporu süperrr yaptınız.Azminiz daim olsun.

Toplamak o kadar beni yormuyorda,sil yıka yerleştir yoruyor....Allah kolaylık versin tatlım.....Yok mu yardım etcek bir arkadasın,akraba falan???O zaman daha kolay olurdu senin için.

Senin oglan okula nasıl gitcek gelcek?

Yardım edelim dediler istemedim yavaş yavaş yaparım dedim eşimle topladık biraz gecen akşam dün yalnız toparladım akşam yorulmusuz ellemedik bile disardaydik zaten.bugun devam edicem yine ogleden sonra oğlumu okula biraktiktan sonra.
Okula götürme faslı baya zor olucak bize tasininca.orda okula gitmek istemiyo ana okulunu bu okulda bitirmek istiyo.mecburen götürüp getiricez.bazen annemlerde kalır yada kalırız gorumcemde burda ordada kaliriz.esim ben sizi bırakırım okula diyo.bazende otobüsle geliriz.bi kaç günde kafadan ekeriz hava soğuk oldugu zamanlarda.baya karışık yani.napalim böyle idare edicez

Yardım edelim dediler istemedim yavaş yavaş yaparım dedim eşimle topladık biraz gecen akşam dün yalnız toparladım akşam yorulmusuz ellemedik bile disardaydik zaten.bugun devam edicem yine ogleden sonra oğlumu okula biraktiktan sonra.
Okula götürme faslı baya zor olucak bize tasininca.orda okula gitmek istemiyo ana okulunu bu okulda bitirmek istiyo.mecburen götürüp getiricez.bazen annemlerde kalır yada kalırız gorumcemde burda ordada kaliriz.esim ben sizi bırakırım okula diyo.bazende otobüsle geliriz.bi kaç günde kafadan ekeriz hava soğuk oldugu zamanlarda.baya karışık yani.napalim böyle idare edicez

Aman saglık olsunda hepsi olur gecer.Oglanın okulu istememesi sana cok haraket olcak...Kolaylık versin.

Canım ben cıkıyorum.Kahvaltımı yapayım.Ortalık toplayayım.
Bugun gitcegimiz yer beni 1 yıldır görmüyor.Cok zayıfladıgımı duymuşlar.Seni cok merak ediyoruz dediler....
İşler bitince makyaj,sac,giyin derken vakit gecer....
Saat 10:00 gibi tekrar girmeye calışırım....

Herkesi bildirime bekliyorum bayanlar.Haydi bakalımmmmmmm.

bende kahvaltımı yaptım tartılmaya korkuyorum fazla çıkarsam diye:17: sporumu yapayım daha sonra tartılıcam ozaman yazarım

[QUOTEz=ddem89;33957450]günaydın kızlar seçilcim kolay gelsin canım yeni evin hayırlı olsun:16:[/QUOTE]
Sağol canım güzel dileklerin için

Canım ben cıkıyorum.Kahvaltımı yapayım.Ortalık toplayayım.
Bugun gitcegimiz yer beni 1 yıldır görmüyor.Cok zayıfladıgımı duymuşlar.Seni cok merak ediyoruz dediler....
İşler bitince makyaj,sac,giyin derken vakit gecer....
Saat 10:00 gibi tekrar girmeye calışırım....

Herkesi bildirime bekliyorum bayanlar.Haydi bakalımmmmmmm.

iyi gezmeler canım :66:

Ah aynı korku bende de var son dakika ya kadar beklicem sanırım

napalım artık yedik yedik katlanıcaz artık canım önemli olan bundan sonrası önümüze bakalım diymi ama vah tüh demeyle hiçbişey olmuyo malesef bu hafta ceza verelim kendimize hiç kaçamak yapmayalım inşallah :22:

Back
X