İkiz annesi olmak çok güzel ve özel bir duygu. çok yorucu ama yoruculuğunu unutturacak kadar mutluluk verici.
ikiz annesi olmak demek kalbini 2 ye bölmek demek ,biri kucağında biri paçanda 2 çocuk demek , birini beslerken ağlayan öteki çocuk demek , birbirleriyle oynayan ve kıkırdayan iki afacan demek ,
birini yıkarken öteki heryeri dağıtan yaramazın olması demek . Kollarımı açtığımda bana doğru koşan 2 sırnaşık demek. birini kucakladığında ötekini alamadığın için içinin buruk kalması ve ikisini aynı anda kucağına almak demek. Birini severken ötekine haksızlıkmı yapıyorum hemen onuda sevmeliyim diye düşünmek demek, evden dışarı çıkamamak demek, Biryere gitmek için 3 saat önceden hazırlanmak demek... İkiz annesi olmak heryaptığı şeyi x2 yapmak demek. Zor ama bence dünyanın en güzel şeyi ilk kez anneliği ikizlerimde tattım 1 yaşına geldiler şuan o kadar tatlı oldularki akşam eve koşa koşa gidiyorum onlara kavuşmak için kapıdan içeri girdiğimde bana doğru çığlık çığlığa koşup gelmeleri herşeye bedel

Allah herkesin evladını kendine bağışlasın çok ama çok başka bir şey...