Gunaudin canim aynen oyle rabbom yardim ediyor bugun 3. Gunum hic acikmiyorum halbuki vucut alisma asamasinda insallah acikmam devam ederim:) beni yoran sekerim 60 lara dusuyor o sadece
Hipoglisemi mi var canim aman dikkat et ara ogun unutma
Guzelim..............70.7
gülcan................64.8
ddem..................64.2
secil....................76
melekbade........69.5
ilknur.................78
destina..............110.9
hayalimsi..........85
secido............ ..80
1.Gülcan..........1.900 kg
2.ddem............700 gr
3.destina.........500 gr
Ellerine saglik canim 1.olmak harika insallah canim haftaya 6lara sabitlenirsin,bere sal falan tak canim korur vucudtnu sasirtmak icin birgun ekmek turevi yemesen nasil olurki
Aksam gircektim ama eşime etimek tatlısı yaptım,börek actım.Sonrada tv..Giremedim.
Seni tebrik ediyorum canım kg verdin cok güzel.Düzenli yürüyüş cok cok iyi oldu.Hedefe yaklastın.Bende söyle önce 68 kg görsem.Ben bu ara iki gün tatlı,ekmek,pasta falan yesem + cıkıyorum.Vücudumu sasırtcak birşey yapmam lazım.O da sabah yürüyüşü.Sabahta cok soguk cıkamıyorum.Sogukla carpıntım tutuyor.....
Kızlar 40 dk sporumu yaptım.
Kahvaltı olarak 3 dilim börek yedim.
Dısarda hava cok güzel dısarı cıkarım bugun.İş olmadı stres oldum bugun...![]()
inan benim içtiğim suyu kimseler içmez..günde 3 lt içiyorum..ama benim sorunum beyaz ekmek..bakalım neler olacak..bu hafta sürekli toplantılarla geçeceği için spor yapamayabilirim ama hafta sonu başlıcam..
mesela dün akşama kadar çokkk güzeldi herşey..ama akşam eve geldim beyaz ekmeğe saldırdım resmen..ve inanırmısınız 1 ekmeğe yakın yedim..ben bunu azaltmalıyım..sorunum buuu((
birde bende hala ödem var ödem atmak için neler yapıyorsunuz yeşil çay içiyorum bol bol ama bir türlü kurtulamadım ikiz gebelikte inanılmaz ödem topladım ve hala tam olarak geçmedi..:26: vücut analizi yaptırmıştım 2,5 kg ödemim varmış hala
Derya hosgeldin canim aramiza, melekbade cokmu acikiyorsun neden o kadar fazla ekmek yiyorsun?