Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@@25.02.2014
Hayalimsi.............84
destina.................109.7
ayse.......................68.7
secil.......................77
derya....................87.4
gülcan..................64
guzelim...............69.9
ilknur...................76.3
ddem...................64.4
melekb................68.9
1.ilknur.......1.700 kg
2.destina.....1.200 kg
3.hayalimsi.....1 kg
Kizlar karar verdim bundan sonra sali gunleri istedimi yicem bugun arkadastaydim ,kisir,irmik helvasi,borek tursu yedim ,sabahta sutlu nesfik yedim arada 1dlm ekmek peynir zeytin
tebrikler kızlar süpersiniz...
İlk 3 e girmek için darısı bizim başımıza![]()
![]()
saoll canım Allah hepimizin evlatlarını korusun iyilerle karşılaştırsın inşallah ..bizde bu geçtiğimiz ağustos ayında taşındık Aksaraya sen yine gezmişsin ben oraları daha görmedim:44:Çocukların doğum günü diyince bende ikiz sandımAllah bağışlasın canım Nice yaşları olsun..
Aksaraya gelmiştim bir kere sadece ıhlara vadisini gezdim ancak şehir merkezine falan gidemedik. Çok güzel oralar..İşallah birgün yine gelmek nasip olur..
1.ilknur.......1.700 kg
2.destina.....1.200 kg
3.hayalimsi.....1 kg
Kizlar karar verdim bundan sonra sali gunleri istedimi yicem bugun arkadastaydim ,kisir,irmik helvasi,borek tursu yedim ,sabahta sutlu nesfik yedim arada 1dlm ekmek peynir zeytin
bende yapıcam değişiklik oluyor sonrada jillian yapmak istiyorum ama 70 olunca..Buldum canım ya iyi geldi valla herkese tavsiye ederim.bundan sonra hergün yapicam hafta içi hergun 1 saat süper gelicek bana
sağolasın canım..Evet ya spor çok işe yarıyo hem zayiflatiyo hemde sikilastiriyo.bi 70 olsamda gorsekcok guzek kilo vermissin canım tebrik ederim valla
@@25.02.2014
Hayalimsi.............84
destina.................109.7
ayse.......................68.7
secil.......................77
derya....................87.4
gülcan..................64
guzelim...............69.9
ilknur...................76.3
ddem...................64.4
melekb................68.9
eline sağlık güzelimm destina hayalimsi tebrikler kızalar..1.ilknur.......1.700 kg
2.destina.....1.200 kg
3.hayalimsi.....1 kg
çok teşekkürlerilknur 1. olmuş tebrik ediyorummmm![]()
amin inşallah canım sağolasın..tebrikler kızlar süpersiniz...
İlk 3 e girmek için darısı bizim başımıza![]()
![]()
teşekkürler afiyet olsunTebrikler kizlar ,guzelim ellerine. Saglikk ben bugun birde 4kare bitter yeddim birde sekerl4 kahve simdide firinda et yicem
afferim bize
![]()
1.ilknur.......1.700 kg
2.destina.....1.200 kg
3.hayalimsi.....1 kg
Kızlar cok güzel kg veriyorsunuz....
İstek,takip,azim=basarı
yavas yavas ulasıyoruz hedefe.
Secido katılum hic saglayamadı bu yüzden liste dısı..len yemegim yok.1 dilim elma,kusburnu ve 1 türk kahvesi
aksam 2 dilim ekmek,1 tabak yeşil mercimek,1 baklava.3 litre su
evet canım yaa çk iyi gidiyor inşallah hep böyle oluruz..Kızlar cok güzel kg veriyorsunuz....
İstek,takip,azim=basarı
Secido katılum hic saglayamadı bu yüzden liste dısı....
Öglen yemegim yok.1 dilim elma,kusburnu ve 1 türk kahvesi
Kızlar leslie ile 3 mil yürüdüm dusumu aldım şimdi 1 elma yiyorum haklısınız leslie eğlenceli ve acayip yer attiriyo artık dışarı cikamadigim zaman onunla yuruyecem
ye canım afiyet olsun bende diyetisyene gittiğim zamanlarda öyle yapıyodum tartıldığım gün eve gelince istediğimi yiyodum haftada tartılıyodum akşama sporumu yapıyodum yine yine kilo veriyodum bi zararı olmuyodu![]()
canım gezmeye gitmeden önce muhakkak öğle yemeğini ye yemessen gittiğin yerde çok acıkıp bol kalorili ikramlara dalarsın ..ama yemeğini yiyip gittiğinde ikramı canın çok istemiyo azar azar tadına bakıyosun bol cayla çok yemekten yırtıyosunnacizane tavsiyem
![]()
bende bugünlük kendime izin verdim tabiki tıka basa yemedim tabi normal yediğimden fazla ama eskiden olsa daha çok yerdim sanki şimdi öyle değil artık.. yarın tam gaz devam![]()
Kızlar cok güzel kg veriyorsunuz....
İstek,takip,azim=basarı
Secido katılum hic saglayamadı bu yüzden liste dısı....
Öglen yemegim yok.1 dilim elma,kusburnu ve 1 türk kahvesi
Sagol canim yedim artik yarin dikkat edecem
Destina ara ogun mutlaka yapiyorum cok ac kalmamak lazim bugun isteyerek yedim
Ilknur arada odul lazim canim yarin eski duzene devam
Guzelim bende dun mercimek yemistim cok dokundu bana acayip siskinlik var
Sagol canim yedim artik yarin dikkat edecem
Destina ara ogun mutlaka yapiyorum cok ac kalmamak lazim bugun isteyerek yedim
Ilknur arada odul lazim canim yarin eski duzene devam
Guzelim bende dun mercimek yemistim cok dokundu bana acayip siskinlik var
evet canım yaa çk iyi gidiyor inşallah hep böyle oluruz..
leslie yi iki sene önce uzun süre yapmıştım çok sıkılaştırıyor..
Haklısın güzelim çok iyi gidiyoruz ben aranıza katıldığım için çok mutluyum önceden bi haftaya kalmaz birakirdim pes ederdim ama şimdi sizlerle hem eğlenceli oluyo hemde simdi haftaya saliyi iple çekiyorum böyle böyle kurtulacaz bu kilolardan hep beraber