Kızlar ben cıkıyorum.Dısarı cıkıp biraz dolasayım.Alışveriş yapayım.
iyi gezmeler canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben cıkıyorum.Dısarı cıkıp biraz dolasayım.Alışveriş yapayım.
ben indirmedim canım ordan acıp yapıyorum..
azim
Bitanecik seker bu kadar kalorilimiymis bende sekersiz icemem cayi
canım çayını şekersiz içmeye çalış 1 küp şeker 1 dilim ekmeğe eş değer onun yerine ekmek yersin.. canım sende iyi gidiyorsun topiğimizin kızları çok azımlı maşallah![]()
jillian çok zor yaaa ama süper işe yarar eminim hatun taş gibişinav falan çekiyo hatun zor hareketker çok zor
![]()
Kızlar bugun uykuculugum üstümde.Sabah cok üşüdüm,uyumuşum
kahvaltı 2 dilim ekmek,1 yumurta,1 domates,roka.
Belim cok agrıyor bugun bisiklet,spor yok.
evet haftasonları yemek yemeği okadar aramıyorum yemeğe canım çekmiyo ama abur cubur olunca zor oluyo yiyorum ama artık dikkat edicem inşallah düşün çayın yanında cipsler çeşit çeşit bisküviler gofretler çekirdek bide tatlı yaptırıyolar bana hepside zayıf biraz abim kilolu
telefon deyince aklıma geldi birden.. benim o zamanlar dizüstü arızalıydı bende telefondna youtubeyi açıp ordan yapıyordum düşün minicık telefonla hey gidi günler..
afiyet olsun canım sanırım birdahaki hafta birsürü birincimiz olucak..kızlar merhaba öğlen işyerinde bulgur pilavı tas kebabı ve profiterol vardı ve ben tatlıyı almadım inanamıyorum kendime yemeklerinde yarısını yedim zaten bol veriyolar şuana kadarda 1.5 litre suyu bitirmiş bulunuyorum.
bu hafta herkes çok azimli süperiz kızlarrrr
Kizlar baya kaynatmissiniz ben giremyortm kizla ilgilenym daha yenicik uyudu,bende daha spor falan yapamadim
Bende teldn izleyip yapiyorum lesli canhm
Ya bu jillianin ben begenmedim cok kasli hos degil vede cok zorluyor
Incittinmi canim dikkat et kendine
O kadar guzel yiceklerin yaninda zor durulur tabi canim her hafta gitmesen?birde sen4n hedef kac canim
canım jillian zaten en son yapılacak şey hem öyle kaslı olmuyorsun kas olması için baya bi uğraşman gerekir vede beslenmen tamamen değişmesi gerekiyor biz onu şimdi değil ilerde vücüdü toparlamak için yapıcaz..![]()
Kizlar baya kaynatmissiniz ben giremyortm kizla ilgilenym daha yenicik uyudu,bende daha spor falan yapamadim
Kas yapmak için protein agırlıklı beslenmek ve uzun süre calışılması gerekli....
Kızlar bu hafta 1.artsın hadi bakalım.Aktardan yaglarımıda aldım catlaklar için....
Yaza kadar kimse tutamaz bizi!!!!
1 saat tempolu yürüyüşümüde yaptım.
aynen canım biz kas mas yapamayız öyle çok uzun sürer...
oo had bakalım hangi yağlardan aldın bende alırım belki sen bir denede
aranızda emziren anne var mı acaba hem emzirip hem kilolarımdan kurtulmak istiyorum
Ya bu jillianin ben begenmedim cok kasli hos degil vede cok zorluyor
Incittinmi canim dikkat et kendine
O kadar guzel yiceklerin yaninda zor durulur tabi canim her hafta gitmesen?birde sen4n hedef kac canim
kızlar merhaba öğlen işyerinde bulgur pilavı tas kebabı ve profiterol vardı ve ben tatlıyı almadım inanamıyorum kendime yemeklerinde yarısını yedim zaten bol veriyolar şuana kadarda 1.5 litre suyu bitirmiş bulunuyorum.
bu hafta herkes çok azimli süperiz kızlarrrr
afiyet olsun canım sanırım birdahaki hafta birsürü birincimiz olucak..
allahım onun acılarını dindirsinde gerisi önemli değil canım..
sende benim kafadansın canım birşeye karar verince pes etmeden devam ederim.. elimdeki imkanları sonuna kadar kullanırım
canım jillian zaten en son yapılacak şey hem öyle kaslı olmuyorsun kas olması için baya bi uğraşman gerekir vede beslenmen tamamen değişmesi gerekiyor biz onuşimdi değil ilerde vücüdü toparlamak için yapıcaz..![]()
Nasıl oldu cimcime??Cıktı mı dişler?
aranızda emziren anne var mı acaba hem emzirip hem kilolarımdan kurtulmak istiyorum