"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

şu saate kadar akşam yemeğimden sonra hiç kaçamak yapmadım benim için çok büyük başarı bu benim için sizin azminiz gerçekten beni çok etkiledi beni de aranıza kabul ederseniz çok sevineceğim

Tebrikler.Düzenli bildirimle hosgeldin canım...

Kızlar bu akşam annemlerde kalicaz oğlumla eşim sabah erken toplantıya gidecek benimde yarın doktor randevum var oğlumu erken kaldırıp annemlere getiremicegim için bu akşam burada kalicaz.
Bugünkü menüm kahvaltiyi yazmistim.oglen bir kase çorba sucuklu yumurta ve bir kurabiye 10 fındık.ara bir Türk kahvesi bir elma bir tane lokum.aksam yemeği levrek Salata bir dilim ekmek

Secil canım nasılsın?Bas dönmelerin gecti mi?

Canim ben dogumdan sonra 9kilo daha aldim anladimki cok abartili yiyorum diyetisyene daha once .gitmistim bilgiliyim onedenle tekrar gitmedim saglikli besleniyorum 2ay oncesine kadar hergun rezene iciyordum suyumu iciyorum normal herseyden yiyorum sadece porriyonu kuculttum ,cok sukur bebegimde gayet saglikli ve gelisimi guzel,ben de suanda dogum kilolarimi attim insallah sende kurtulursun diyetisyen gerekli bilgiyi verhr burdada paylasirsan sevinirim

inşallah canım benim en büyük sorunum hamur işleri ve abur cubur alışkanlığım umarım enkısa zamanda bende sağlıklı beslenmeye başlayacağım suyu az içiyorum maalesef ki onu da arttıracağım inşallah. tabiki paylaşırım ne demek 6 mart ı iple çekiyorum kendim için yapabileceğim en büyük iyilik bu olacak inanıyorum

Günaydın kızlar.Yürüyüşe cıkıyorun bugun.
:)
gülcan dün cok uyudum yatmaktan belim agrıyordu.
Kızın dişlerinin hepsi bir cıkması acısını 2 ye katlıyordur.:emir_bebek:

Secil canım nasılsın?Bas dönmelerin gecti mi?

Geçti canım yorgunluktan ve sıkıntıdan oluyormuş demekki. Bugün rutin cilt tedavisi için gidiyorum doktora sivilcelerim için. Artık cikmiyo sivilcelerim ama bikaç ay daha devam edicez sanirim 8aya tamamlicaz.yine kan tahlili yapicaklar onun için aç karnına gitmem lazım saat 10 da
Oh ne güzel sabah erken kalkmış yürüyüş yapıyorsun bende bugün baya kosturucam yürüyüş yerin geçer sanırım bu hafta rekabet çok fazla:23:

Günaydın kızlar.Yürüyüşe cıkıyorun bugun.
:)
gülcan dün cok uyudum yatmaktan belim agrıyordu.
Kızın dişlerinin hepsi bir cıkması acısını 2 ye katlıyordur.:emir_bebek:

Canım avatarini degistirsen süper olur artık seni gulen bi avatarla görmek istiyorum mutlu mesut 6ları görmüş bir güzelimm olarak:26:

Geçti canım yorgunluktan ve sıkıntıdan oluyormuş demekki. Bugün rutin cilt tedavisi için gidiyorum doktora sivilcelerim için. Artık cikmiyo sivilcelerim ama bikaç ay daha devam edicez sanirim 8aya tamamlicaz.yine kan tahlili yapicaklar onun için aç karnına gitmem lazım saat 10 da
Oh ne güzel sabah erken kalkmış yürüyüş yapıyorsun bende bugün baya kosturucam yürüyüş yerin geçer sanırım bu hafta rekabet çok fazla:23:

seçil sivilce için ne uyguluyolar ilaç mı yoksa cildine bişeymi sürüyolar bendede var siviilce sorunu ve hangi doktora gittiysem ne yaptıysam geçmiyo bi türlü doktora gidiyorum direk ilaç yazıyo gönderiyo aktardan bişeyler aldım oda bi işe yaramadı ne yaptıysam geçmiyo yani:53::53:

kahvaltı

2 kuru kayısı :56:2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 5 tane zeytin biraz reçel şekersiz çay

Canım avatarini degistirsen süper olur artık seni gulen bi avatarla görmek istiyorum mutlu mesut 6ları görmüş bir güzelimm olarak:26:

İyi cok şükür sevindim.Yorgunlukla artıyorsa nörolaga görün derim canım.
Hadi bakalım tedavi bitmesinede az kalmış....Yürüyerek gitceksen spor olur tabi.
Ben telefondan girdigimden avatarı degişyiremiyorum.Alıntılamada,konuya cevap yazmada bile cogu zaman problem yasıyorum canım.

inşallah canım benim en büyük sorunum hamur işleri ve abur cubur alışkanlığım umarım enkısa zamanda bende sağlıklı beslenmeye başlayacağım suyu az içiyorum maalesef ki onu da arttıracağım inşallah. tabiki paylaşırım ne demek 6 mart ı iple çekiyorum kendim için yapabileceğim en büyük iyilik bu olacak inanıyorum

ah ah abur cuburu kim sevmiyoki zaten kilolar hep ondan olmuyomu:67:

günaydın azimli kızlar kahvaltımı yaptım işlerimi bitirdim yemeğimide ocağa koydum geldim :45:

ah ah abur cuburu kim sevmiyoki zaten kilolar hep ondan olmuyomu:67:

Ooo masallah hamaratsın valla.:3:Her iş bitmiş.
Bende bugun annemle gezmeye gitcem.Aksamdan yaptım yemegimi.Spor 35 dk yürüyüş,35 dk aletler.
Sabah yürüyüşe gitmeden 1 kuru incir,2 bardak su
gelince 3 bardak su,1 dilim ekmek,salca,1 dilim peynir ayak üstü yedim.
Dün aktardan yesilcay aldım cay gibi demlenenden.Kızlar bunun tadı fena degil.Acı degil kokmuyorda.İcine karanfil atıp 3-4 dk kaynattım demledim içiyorum şimdi.Fena degil.Posettekiler gibi degil.
..... ..
Abur cuburda yencek tabi ama sınırı asmamak kaydıyla.Hic yemezseniz psikoloji dayanmaz,cöker:13:

Yogurt falanda. Yememisin canim o hakkin4 kullan

Canim dikkat ettimde sen ekmek turunu cok az yiyorsun cokta guzel veriyon kilo bendemi azaltsamki

Canim ben dogumdan sonra 9kilo daha aldim anladimki cok abartili yiyorum diyetisyene daha once .gitmistim bilgiliyim onedenle tekrar gitmedim saglikli besleniyorum 2ay oncesine kadar hergun rezene iciyordum suyumu iciyorum normal herseyden yiyorum sadece porriyonu kuculttum ,cok sukur bebegimde gayet saglikli ve gelisimi guzel,ben de suanda dogum kilolarimi attim insallah sende kurtulursun diyetisyen gerekli bilgiyi verhr burdada paylasirsan sevinirim

canım ben sabahları yiyorum ekmeği normaldede hep sabah yerdim zaten bir dene derim sabahları iki üç dilim yersin öğlen akşam yemezsin bakalım farkı görelim..

canım balığı nasıl yapıyorsun yağdamı kızartıyosun fırında falanmı yapıyosun:44:

Yagda kızartıyorum.Kendime son tavada pişirdim seker attım yaga.Cok yag cekmesin diye.Diyetisyen döneminde bana fırında balık yapcaksın demişti.Balık cig gibi geliyor yiyemem demiştim.O zaman içine seker atıp ekmek yemiceksin,sardalye 20 taneye kadar sınırın var,hamsi daha yaglı oldugundan 10 tane....demişti diyetisyencigim.

Ooo masallah hamaratsın valla.:3:Her iş bitmiş.
Bende bugun annemle gezmeye gitcem.Aksamdan yaptım yemegimi.Spor 35 dk yürüyüş,35 dk aletler.
Sabah yürüyüşe gitmeden 1 kuru incir,2 bardak su
gelince 3 bardak su,1 dilim ekmek,salca,1 dilim peynir ayak üstü yedim.
Dün aktardan yesilcay aldım cay gibi demlenenden.Kızlar bunun tadı fena degil.Acı degil kokmuyorda.İcine karanfil atıp 3-4 dk kaynattım demledim içiyorum şimdi.Fena degil.Posettekiler gibi degil.
..... ..
Abur cuburda yencek tabi ama sınırı asmamak kaydıyla.Hic yemezseniz psikoloji dayanmaz,cöker:13:

bende aktardan eşime aldırmıştım yarım kilo onu kendim demleyip içiyorum ama kaynatmıyorum kabuk tarçında aldırdım 1 bardak kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı yeşilçay koyuyorum 5 dk bekletip içiyorum içine tarçınıda atıyorum :7:

canım ben sabahları yiyorum ekmeği normaldede hep sabah yerdim zaten bir dene derim sabahları iki üç dilim yersin öğlen akşam yemezsin bakalım farkı görelim..

Sabah alınan kaloriyi harcamak daha kolay.Aksam makarna-pilav-corba illa biri oluyor....
Kızlar sabahları pekmez 1 ck fazla yenirse kg yapıyormuş.

Back
X