"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ay sen bak cadiya bende uykusuz kalinca hayata sicak bakamiyorumm

Secil senin yuruyusler cok eglenceli desene oh ne guzel
HAYALIMSI canim sen en iyisi bir diyetisyene git guzel bir aciklama yapar bilgilenirsin

Secil banada lutfen

Canim acil sifalaqg diliyorum cok stresli donem hemencik toparlanirlar insallah

Benimde bigun gidesim var hamama. Ozledim

Halzac kolay gelsin canim

Guzelim aksam menun guzel,incelmek gibisi yok degilmi bende cogu kiyafetime kavustum

Secil baya fazla yaptin galiba yeme4 istersen. Buzluga at haftaya cikarip yersin ben oyle yapiyorum
ILKNUR,tavada cokelek naril merak. Ettim
GUZELIM.harika bilgi tamda bana lazim

canım tavaya yağ koyuyorsun istersen soğanda doğraıp kavurabılırsın ama ben bugün koymadım sonra çökeleği koyup az bişey kavurduktan sonra üzerine bir yumurta kırıyorsun yumurta pişince afşyet olsun.. benim adam seviyor diye yaptım bende tadına baktım bıraz ama güzel oluyor.. bu çökeleğe samsunda minci diyorlar hiç duydunmu bilemem yoğurt mincisi var bide süt mincisi ben süt mincisini seviyorum tadı daha lezzetlı oluyor..

canım tavaya yağ koyuyorsun istersen soğanda doğraıp kavurabılırsın ama ben bugün koymadım sonra çökeleği koyup az bişey kavurduktan sonra üzerine bir yumurta kırıyorsun yumurta pişince afşyet olsun.. benim adam seviyor diye yaptım bende tadına baktım bıraz ama güzel oluyor.. bu çökeleğe samsunda minci diyorlar hiç duydunmu bilemem yoğurt mincisi var bide süt mincisi ben süt mincisini seviyorum tadı daha lezzetlı oluyor..

Duymamistim canim sagol yarin bi yapayim bende,degilse esim peynir falan yemiyor

iyi gecelr hanımlar misafirlerim vardı uğrayamadım yediklerimi yazıp yatıyorum iyi geceler size

akşam yemeğim : sulu köfte,yarım yufka ,yeşillik

ara öğün : 1 grisini ,1 kuru pasta

Günaydın hanımlar.Dün aksam acıkmadım,1 bardak zencefil cayı ile günü kapattım.
Bugun yürüyüş 15 dk yapabildim yagmur basladı.Sporuma evde devam ettim 20 dk eliptik,10 dk aerobik yaptım.
Kahvaltım;3 dilim ekmek,1 haslanmış yumurta,3 dilim peynir,3 zeytin,1 domates,1 cb ananas suyu.3 bardak su.

Severim canım ayran süt yoğurt sever.hem ayran tokluk hissi de veriyo.evde sulu yoğurt kalmış kalmasın diye de ayran yaptım hemen
Senden kıskandım bende olmayan pantalonlarimi denedim.cok güzel oldular bi pantalon biraz sıktı ama yarım kilo falan versem o da çok rahat olucak.

Öyle mi ne güzel kız valla cok iyi gidiyoruz demekki.Ben ocaktan beri aynı kg gidip geliyorum ama :(
GÜLCAN evet cok güzel bir duygu incelmek.Manevi degeri olan kıyafetlere girebilmek cok daha büyük bir keyif.

Vücuttaki Ödem ve
Şişkinlikten Kurtulmak İçin : * Kahvaltıda Probiyotik yoğurt, iki dilim taze veya konserve
ananas yiyin. * Ananas, ister meyve olarak isterseniz de ananas suyu
olarak tüketilebilinir. * Ananas gibi nar ve kivi de vücudunuzdan ödem atmanıza
yardımcı olabilir. Ara öğünlerde
nar ve kivi yiyebilirsiniz. * Günde iki-üç litre kadar sıvı almaya gayret edin. Bol
miktarda su tüketin. * Bitki çayları da faydalıdır. Özellikle tarçın ve karanfille
yapılmış çayları içebilirsiniz. * Spa merkezlerindeki bulunan ödem atıcı cihazları da
kullananbilirsiniz. * Sauna, buhar odaları ve ılık duşlar da vücudunuzdan ödem
atmanıza yardımcı olabilir. * Tuz tüketimini asgariye indirin. * Aşırı karbonhidrat alımından uzak durun. * Yeşil yapraklı sebzelere yönelin. * Maydanoz ve kiraz sapını kaynatıp suyunu içebilirsiniz. * Meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler
vücutta ödeme neden
olabilirler. Bunlardan uzak
durmaya gayret gösterin. Taylan Kümeli’den Ödem
Söktürücü Kür : * 5-6 bardak suyun içine 1 avuç içi kiraz sapı+ 1 avuç içi
mısır püskülü + 1 tutam
avokado yaprağı koyun 10
dakika kaynatın soğutun içine
limon ve elma doğrayın. Süzün
ve için . Bu kür, gün içerisinde
bitirilecek.

kızlar merhaba.
2 sene önce bir dizi ameliyat geçirdim... O konuyu başka bir zaman detaylı anlatacağım.
Ameliyatın ardından bi 9 10 kilo kadar aldım. Aşırı durdu anlayacağınız.
1,5 ay önce http://liposhotturkiye.com sitesine denk geldim.
Neyse inceledim. Ilk orjinal olup olmadığına baktım. Sitenin ve ürünün orjinal olduğunu anlayınca aldım.
Işte olumlu olumsuz bir çok yorum vardı haliyle. Neyse alıp kullandım. Iki günde bir sabahları mis gibi içtim :))
tabi yarayacak mı yaramayacak mı derken şu an 7 kilo vermiş bulunuyorum. Yeni siparişimi bekliyorum.
Tabi bunların yanında öyle abur cubur yemeyeceksin :p yine normal beslenmenin yanında içiyorsun.
Bakalım bir 4 kilo daha verirsem benden mutlusu olamaz sanırım :)

günaydın kızlar bu ne alaka ki şimdi bana reklam koktu. Sakın kilo verelim diye sağlıksız şeylere merak sarmayın
arkadaşım sende reklam yapma. Hiç hoşlanmadım bu durumdan.

GÜNAYDINLAR HERKEZE
bu sabah alanya sahilleri harikaydı günlerdir yağan yağmur sonrası mis gibi iyotlu hava çektim ciğerlerime 50dk yürüyüş ve egzersiz yaptım denize karşi :40:
MOTİVASYON ENERJİ TAM:37:
YİNE KLASİK KAHVALTIMI YAPTIM:yumurta ,yerşillik, avakado ,1 tkş bal ve 3 zeytin 2 siyah ekmek
BOL EKSİLİ GÜNLER

GÜNAYDINLAR HERKEZE
bu sabah alanya sahilleri harikaydı günlerdir yağan yağmur sonrası mis gibi iyotlu hava çektim ciğerlerime 50dk yürüyüş ve egzersiz yaptım denize karşi :40:
MOTİVASYON ENERJİ TAM:37:
YİNE KLASİK KAHVALTIMI YAPTIM:yumurta ,yerşillik, avakado ,1 tkş bal ve 3 zeytin 2 siyah ekmek
BOL EKSİLİ GÜNLER

Oooo cok güzel yürümüşsün.Denize karsı yürümenin zevki cok baskadır...:ssz:

iyim hamd olsun.. canım bugün daha iyiyim ama dün baya erkenden yattım hatta daha erken yatıcaktımda gece çok uyanırım diye yatmadım yarın yürüyüşe gidicem 5 gündür gitmedim..

Bosver dinlenmiş oldun...Agrıların hafiflemiştir.

Back
X