• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolu bir genç kızın kaleminden

Mide operasyonu için doktora gitmeden önce tahlillerini yaptırmak için gittin mi doktora? Hormon problemin olabilir, troid en önemli etkendir mesela kilo almakta ya da alamamakta. Diyabet önemli bi etkendir. Önce bu tahlilleri yaptır sonra düşün operasyon falan. Tehlikeli işler bunlar. Daha iki üç ay önce bir anne öldü bu operasyonu geçirdikten bi kaç ay sonra. Tehlikesi yok falan diye düşünme hiç.

47 yaşında komşum yaklaşık bir yılda 220 kilodan 80 kiloya düştü sadece diyet ve sporla. İki insan kadar kilo verdi yani. Ki senin yaşın genç istesen yaparsın. Az yemekle sağlıklı yemek arasında çoook fark var. Lütfen bir diyetisyenle görüş. Devlet hastanelerinin bir çoğunda var artık diyetisyen. Öyle üzülmekle ağlamakla bi yere varamazsın, dik dur, güçlü ol ve harekete geç hemen.

Canım bunları yaşayan sadece sen değilsin
Ben de hayatım boyunca her zaman kiloluydum:27:
2 yıl önce diyete bir başladım ki 23 kilo verdim
Hiç öyle operasyona falan gerek yok:19:
Sağlığından olursun Allah korusun:20:
Diyet + sporla başarabilirsin.
Elimden geldiğince sana yardımcı olurum:ssz:

Canım bunları yaşayan sadece sen değilsin
Ben de hayatım boyunca her zaman kiloluydum:27:
2 yıl önce diyete bir başladım ki 23 kilo verdim
Hiç öyle operasyona falan gerek yok:19:
Sağlığından olursun Allah korusun:20:
Diyet + sporla başarabilirsin.
Elimden geldiğince sana yardımcı olurum:ssz:

cok sağol cok düsüncelisin :) keske 15 20 olsaydı fazlalıgım..

Sen az yedin ya anladığım kadarıyla doğru bir beslenmen yok. .ben spora gittim o zaman beslenme uzmanıda vardir.cok kilolu insanlar ilk başta çok kilo verir dedi. Ama öyle az yemekle değil kilona göre alman gereken kalori var.sen kendi başına yapamazsın bu işi önce diyetisyene git sonra diğer seçenekleri düşünürsun o dediğin operasyon için yurt dışında yaklaşık bir sene psikolojik destek veriliyor kolay değil öyle. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kilolu bir genç kız dedim. genç kız diye kendimi bir tek ben tanımlarım heralde. ardımdan bakan der kaç tane çocuğu varsa diye.. kilolu olmak. girdiğin bir mağazada kıyafetin modelinden önce bedenine bakmaktır... elbise giyememektir çok sevsen de. utanç verici bi şey yapmışsın gibi yürürsün yolda. teyzelerin aşağılayıcı bakışlarından utanırsın. çocukların yanından kafan yerde geçersin bir şey demesinler diye bazen derler bazen sadece gülerler.. dolmusta yanındakinin alanına taşar kolların çevredekiler iğrenerek bakarlar sana. her kilo yiyerek alınan kiloymuş gibi az ye ayı derler arkandan.. kilolu olmak en çok parayı pantolona ayırmaktır cünkü pantolon ağları en fazla bir ay dayanır sana sonra bacagına bıraktığı büyük acı ve yarayla yırtılırlar.. çook beğendiğin bir elbiseyi arkadaşına denettirmektir. onun üzerinde görüp hevesini almaktır.1. sınıfta boy kilo ölçümünden sonra yüzün kırmızı bir şekilde arkadaşlarının bakıp ooooh demesini dinlemektir. büyüyünce bilim adamı olup kilo verdirme şeysi yapıcam diye hayaller kurmaktır. rüyalarda kendini zayıf görmektir. boydan fotoğraf çekinememektir. aynalardan kaçmaktır.arkadaşınız bi dk deyip yoldaki vitrinde kendini incelerken senin kendine bakmaktan korkup onu incelemendir. canın dondurma çektiğinde yolda yiyememektir. en sevdiğin sey gezmek olup dısarı cıkmak istememektir. ablanın kardeşin sanılmasıdır. ayrı bir türmüşüz gibi bakılır. kocaman 48 beden bir vücudun içinde 36 beden bir ruh vardır belki de.. 35 yasında gözüken bedende,18 yasında bi genc kızın hayalleri vardır.. yıkılmaz zırh gibi duran bedende yumuşacık bi kalp vardır belki de. en çok canımı ne yaktı biliyor musunuz? dün yolda birini gördüm ne kadar da yakışıklıymıs diye bakarken göz göze geldik. sonrasında baktım arkamda bi heves bi umut acaba dedim acaba ben de beğenilecek miyim. yanımıza geldi geldi. daha sonra yürüdük biraz arkadaşımdan hoşlanmış... bana abla evli misin sen dedi, işin en üzücü yanı ise benden 4 yaş büyükmüş...keske dedim ufalsam kücülsem gözyaslarımdan aksa yaglarım. üzülürmüs kızlar yağ bağlamıs kalp acıyabilirmis. tombul yanaklar da ıslanabilirmis gözlerin kuruyana kadar. (bu hesap başka bir arkadaşımın şimdilik ben kullanıyorum kızlar)

canım yorum yaptım ama dönmemişsin.. kaç kilosun acaba çok merak ettim ve boyun kaç??

Canim benim ya sen cok karamsarsin ama. Saglikli yemek baska bir sey. Sen az yediginden bahsediyorsun. Az yemek kilo verdirmez. Hatta aldirir bile. Cunku vucut hic yemek gelmeyecek diye dusunup az yedigin seyleri bile yaga donusturur. Lutfen bir diyetisyene git. Ameliyatlara sakin basvurma. Kendine bu kadar acimaktan vazgec ve hemen bir diyetisyene git. Devlet hastaneleri diyetisyen kayniyor. Randevu al hemen ve vazgec kendine acimaktan. Azimle ..... tasi delermis. :) bak benim de 15 kilo fazlam vardi. 1 haftadir saglikli yemek yemeye basladim. Abur cuburlari hayatimdan cikardim. 1 haftada 2,5 kilo verdim. Diyet gozuyle bakmiyorum. Saglikli olacagim dedim. Sen de yapabilirsin. Kimseden farkli degil senin iskelet yapin. Kurtul su karamsar tavrindan.

Canim benim ya sen cok karamsarsin ama. Saglikli yemek baska bir sey. Sen az yediginden bahsediyorsun. Az yemek kilo verdirmez. Hatta aldirir bile. Cunku vucut hic yemek gelmeyecek diye dusunup az yedigin seyleri bile yaga donusturur. Lutfen bir diyetisyene git. Ameliyatlara sakin basvurma. Kendine bu kadar acimaktan vazgec ve hemen bir diyetisyene git. Devlet hastaneleri diyetisyen kayniyor. Randevu al hemen ve vazgec kendine acimaktan. Azimle ..... tasi delermis. :) bak benim de 15 kilo fazlam vardi. 1 haftadir saglikli yemek yemeye basladim. Abur cuburlari hayatimdan cikardim. 1 haftada 2,5 kilo verdim. Diyet gozuyle bakmiyorum. Saglikli olacagim dedim. Sen de yapabilirsin. Kimseden farkli degil senin iskelet yapin. Kurtul su karamsar tavrindan.

ufacıktan diyetle geçti ömrüm. kilolarım suclusu annem diye bakıyorum saglıklı beslenme alıskanlıgı yok ver ekmek arasını kolayı daha ne hatalar ne hatalar. ufakken bilemedim simdi cok pismanım

ufacıktan diyetle geçti ömrüm. kilolarım suclusu annem diye bakıyorum saglıklı beslenme alıskanlıgı yok ver ekmek arasını kolayı daha ne hatalar ne hatalar. ufakken bilemedim simdi cok pismanım

Geçmişi birak diyetisyene git kuş kadar yersen kaldırmaz senin bünyen git ve gör

çok istiyorum artık çok. kilolarım için ağlamayı en son zayıfken o kocaman kıyafetlere bakarak yapmak istiyorum. güzel olmak değil isteğim çünkü herkes güzeldir bi bakışı ya da kalbi güzeldir. ben mahrum olduklarımı yasamak istiyorum ortaokulda hep hayalimdi bahcıvan tulum giymek zayıfladıgımda onu gi yerken dökmek istiyorum son gözyaslarımı

104 kilom 1.67 boyum

canımm bi düşünsene 20 kilo bile versen nasıl farkedecek sana kilon fazla geliyor şimdi veremem diye düşünüyorsun hemen diyetisyene git ameliyat falan düşünme bence ilk aylar zaten çok hızlı kilo vereceksin sen bile şaşıracaksın 6 ay sıksan dişini her ay 5 kilo verdiğini düşündüğünde 30 kilo gitmiş olacak zaten

canımm bi düşünsene 20 kilo bile versen nasıl farkedecek sana kilon fazla geliyor şimdi veremem diye düşünüyorsun hemen diyetisyene git ameliyat falan düşünme bence ilk aylar zaten çok hızlı kilo vereceksin sen bile şaşıracaksın 6 ay sıksan dişini her ay 5 kilo verdiğini düşündüğünde 30 kilo gitmiş olacak zaten

gittim abla gittim doktorun tepkisiyle geri çıktım aglayarak 98 kg o zamanlar doktor da erkekti 98 mii dedi yanındaki arkadasına baktı cok üzüldüm cocukluktu cıktım doktor demek kabus demek ameliyat olucam inşallah o zaman hemencik gidecekler inşallah

kilolu bir genç kız dedim. genç kız diye kendimi bir tek ben tanımlarım heralde. ardımdan bakan der kaç tane çocuğu varsa diye.. kilolu olmak. girdiğin bir mağazada kıyafetin modelinden önce bedenine bakmaktır... elbise giyememektir çok sevsen de. utanç verici bi şey yapmışsın gibi yürürsün yolda. teyzelerin aşağılayıcı bakışlarından utanırsın. çocukların yanından kafan yerde geçersin bir şey demesinler diye bazen derler bazen sadece gülerler.. dolmusta yanındakinin alanına taşar kolların çevredekiler iğrenerek bakarlar sana. her kilo yiyerek alınan kiloymuş gibi az ye ayı derler arkandan.. kilolu olmak en çok parayı pantolona ayırmaktır cünkü pantolon ağları en fazla bir ay dayanır sana sonra bacagına bıraktığı büyük acı ve yarayla yırtılırlar.. çook beğendiğin bir elbiseyi arkadaşına deniyi etti

imekitir. onun üzerinde görüp hevesini almaktır.1. sınıfta boy kilo ölçümünden sonra yüzün kırmızı bir şekilde arkadaşlarının bakıp ooooh demesini dinlemektir. büyüyünce bilim adamı olup kilo verdirme şeysi yapıcam diye hayaller kurmaktır. rüyalarda kendini zayıf görmektir. boydan fotoğraf çekinememektir. aynalardan kaçmaktır.arkadaşınız bi dk deyip yoldaki vitrinde kendini incelerken senin kendine bakmaktan korkup onu incelemendir. canın dondurma çektiğinde yolda yiyememektir. en sevdiğin sey gezmek olup dısarı cıkmak istememektir. ablanın kardeşin sanılmasıdır. ayrı bir türmüşüz gibi bakılır. kocaman 48 beden bir vücudun içinde 36 beden bir ruh vardır belki de.. 35 yasında gözüken bedende,18 yasında bi genc kızın hayalleri vardır.. yıkılmaz zırh gibi duran bedende yumuşacık bi kalp vardır belki de. en çok canımı ne yaktı biliyor musunuz? dün yolda birini gördüm ne kadar da yakışıklıymıs diye bakarken göz göze geldik. sonrasında baktım arkamda bi heves bi umut acaba dedim acaba ben de beğenilecek miyim. yanımıza geldi geldi. daha sonra yürüdük biraz arkadaşımdan hoşlanmış... bana abla evli misin sen dedi, işin en üzücü yanı ise benden 4 yaş büyükmüş...keske dedim ufalsam kücülsem gözyaslarımdan aksa yaglarım. üzülürmüs kızlar yağ bağlamıs kalp acıyabilirmis. tombul yanaklar da ıslanabilirmis gözlerin kuruyana kadar. (bu hesap başka bir arkadaşımın şimdilik ben kullanıyorum kızlar)

Iyi aksamlar canm tiroid bezlerine baktirmani tavsiye ederim canm bende kilodan buzdariptim az yedim halde kilo veremiyodum megersem tiroid bezlerim cok yavas calisiyomus sonra doktor ilac verdi 1 yildir kullaniyorum 13 14 kilo verdim 48 bedenden 44 bedene dustum sende bi baktir istersen dahiliye bolumu bakiyo ben kilo vermeye devam ediyodumki hamile kaldim doktora gitmeyi ihmal etme bence

Ay ne ameliyatı lütfen... gencecik kız ne gerek var ameliyata...biraz irade ve çalışmayla çok güzel kilo verebilirsin. Ayrıca kelepçe taktırıp kilo versen bile spor yapmadıkça toparlaman zor olmayacak mı?
Bak ben de oldum olası normal bedenlerdeyimdir ama bir yaştan sonra baktım metabolizma yavaşlıyor kilo almayayım diye kırk takla atıyorum resmen. Hem diyet hem spor ancak koruyorum formumu. Emek olmadan yemek olmuyor... burada diyet grupları falan var onlara katılsana biraz güç biraz istek halledersin bu işi...

Benim kucuklugumde kilo ile gecti evliyim yine kiloluyum en son 8 ay oncesinde diyete basladim 8 kilo verdim hamile kaldim bir 8 daha verirmiyim diye dusunurken su an 10 kilo aldim 😥

Hic kot pantolon giyemedim cunku 18 yasinda bir kere giydim komsum dalga gecti kocaman kadin olmasina ragmen kavga ettim aglayarak eve gittim ve DEMEM O Kİ SENI COK IYI ANLIYOR VE hepsi su an gozumun onunde canlandi malesef insanoglu.... 😐

Benim kucuklugumde kilo ile gecti evliyim yine kiloluyum en son 8 ay oncesinde diyete basladim 8 kilo verdim hamile kaldim bir 8 daha verirmiyim diye dusunurken su an 10 kilo aldim 😥

Hic kot pantolon giyemedim cunku 18 yasinda bir kere giydim komsum dalga gecti kocaman kadin olmasina ragmen kavga ettim aglayarak eve gittim ve DEMEM O Kİ SENI COK IYI ANLIYOR VE hepsi su an gozumun onunde canlandi malesef insanoglu.... 😐

farkındayım beni anladığının kilo ver o halde diyerek baslamamıssın lafa. umarım veririz kilolarımızı :(

seni en çok ben anlıyorum bende 150lik bir bücürüm hep standartlar arandığı için kızan herkes önce kilondan boyundan vurur seni. gülyabani gibi hissediyorum valla.aldırma kuzum ama gerçekten az yemek deil düzgün bir diyetisyenle problemin çözülüp kilo verebilirsin ama ben uzamayacam. hayat kısa üzülücek vaktimiz yok huzurlu olmaya çalış.

Iyi aksamlar canm tiroid bezlerine baktirmani tavsiye ederim canm bende kilodan buzdariptim az yedim halde kilo veremiyodum megersem tiroid bezlerim cok yavas calisiyomus sonra doktor ilac verdi 1 yildir kullaniyorum 13 14 kilo verdim 48 bedenden 44 bedene dustum sende bi baktir istersen dahiliye bolumu bakiyo ben kilo vermeye devam ediyodumki hamile kaldim doktora gitmeyi ihmal etme bence

evet annem de troid hastası ancak onun ilaçları kilo verdirmiyor. Allah bağışlasın :)

Back
X