• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolu bir genç kızın kaleminden

Aaa ne ameliyatı canım? Ve ne bu ümitsizlik Allah aşkına?
Bak ben 1 senede 40 kilo verdim. Üstüne 6 ayda da 8 kilo verdim.
Ama kilolu olduğum dönemde de kendimi çok severdim. Bir kere bile çirkinim diye düşünmedim. Şu anki nişanlımla da en kilolu halimle tanıştım. Hala diyor arada o halin de çok güzeldi bu kadar kilo vermese miydin acaba :1:
Benim tek kilo verme sebebim sağlığımdı. Rahatsızlığımdan dolayı kilo vermem gerekiyordu.
Ama hayatımın hiçbir döneminde senin gibi düşünmedim ve çok üzüldüm haline.
Kilolu olmak benim özgüvenimi hiç etkilememişti. Sen kendine değer vermezsen kim sana değer verir ki :20:

canımm bi düşünsene 20 kilo bile versen nasıl farkedecek sana kilon fazla geliyor şimdi veremem diye düşünüyorsun hemen diyetisyene git ameliyat falan düşünme bence ilk aylar zaten çok hızlı kilo vereceksin sen bile şaşıracaksın 6 ay sıksan dişini her ay 5 kilo verdiğini düşündüğünde 30 kilo gitmiş olacak zaten

senden daha az kiloluydum belki ama inan anlıyorum seni başka bir diyetisyen bulsan ameliyat son çare. instegram hesabınız varsa diyet yapanları takip edin bir sürü insan var 80-90-100 kilo olan ve çok güzel kilo verenler var

seni en çok ben anlıyorum bende 150lik bir bücürüm hep standartlar arandığı için kızan herkes önce kilondan boyundan vurur seni. gülyabani gibi hissediyorum valla.aldırma kuzum ama gerçekten az yemek deil düzgün bir diyetisyenle problemin çözülüp kilo verebilirsin ama ben uzamayacam. hayat kısa üzülücek vaktimiz yok huzurlu olmaya çalış.

bence çok sevimli minicik eller ayaklar :) genç göstermek iyi olsa gerek :)

senden daha az kiloluydum belki ama inan anlıyorum seni başka bir diyetisyen bulsan ameliyat son çare. instegram hesabınız varsa diyet yapanları takip edin bir sürü insan var 80-90-100 kilo olan ve çok güzel kilo verenler var

tamam salı muayeneye gidicem doktorum yönlendirirmiş duruma göre diyetisyene falan yollarmıs belki. arastırdım baya. arastırdıkca bile mutlu oluyorum umarım hevesim kırılmaz

seni en çok ben anlıyorum bende 150lik bir bücürüm hep standartlar arandığı için kızan herkes önce kilondan boyundan vurur seni. gülyabani gibi hissediyorum valla.aldırma kuzum ama gerçekten az yemek deil düzgün bir diyetisyenle problemin çözülüp kilo verebilirsin ama ben uzamayacam. hayat kısa üzülücek vaktimiz yok huzurlu olmaya çalış.

Ben de 153üm:) ama eşim 183... diğer insanları bırak az önce annem geldi yanıma bir bluz dikmiş bana her zamanki gibi büyük... şu tipine bak seni de kadın diye aldı kocan, 10 cm var mı sırtın acaba diyerek çıktı.
Herkesin dediği takılacak olsa önce aileminkini takardım :D

Güzel kardeşim
Yaşım 37
Hayatım boyunca kiloluydum
Spor yaptığım dönemde bile hiç veremediğim fazla bir 3-4 kilom vardı
Sporu 25 yaşında bıraktım, bir yılda 95 kiloya çıktım
Boyum 1.63
Anlattıklatını bir bir yaşadım, üstelik sevgilim hala spora devam ediyordu, öyle yaraladı ki beni
Verdim o kiloyu, 65 e düştüm
Zaman içinde yine aldım, bir ay önce 77 kiloydum
Yaş malum sizler gibi değil metabolizma
Bir ayda 4 kilo verdim şimdi 74 üm
Geçtiğin her dönemden geçtim
Ama bu ameliyat fikrini at aklından
Sağlık her güzellikten önemli
Vücuduna gereksiz neşter vurdurma, bunu kendin başarabilirsin
Bana özelden yaz istersen, her konuda yardımcı olurum
Ama sağlığınla asla oynama
O ameliyatlar masal
Sonrasında yapacağın katı perhizler diyetlerden beter
Sağlam vücudunu hasta etme sakın, haberlerde gördüğün mutlu ameliyat hikayelerine kanma
Bu işlerin bir de öteki yüzü var
Kendin başarabilirsin inan

Aaa ne ameliyatı canım? Ve ne bu ümitsizlik Allah aşkına?
Bak ben 1 senede 40 kilo verdim. Üstüne 6 ayda da 8 kilo verdim.
Ama kilolu olduğum dönemde de kendimi çok severdim. Bir kere bile çirkinim diye düşünmedim. Şu anki nişanlımla da en kilolu halimle tanıştım. Hala diyor arada o halin de çok güzeldi bu kadar kilo vermese miydin acaba :1:
Benim tek kilo verme sebebim sağlığımdı. Rahatsızlığımdan dolayı kilo vermem gerekiyordu.
Ama hayatımın hiçbir döneminde senin gibi düşünmedim ve çok üzüldüm haline.
Kilolu olmak benim özgüvenimi hiç etkilememişti. Sen kendine değer vermezsen kim sana değer verir ki :20:

ne kadar özendim çok seviliyosun baksana Allah bozmasın hiç bende de birikim oldu artık dünkü olay özellikle yıktı beni patladım ben de :(

Ayrıca bak birinci ağızdan yazıyorum mide küçültmene gerek yok 1.5 seneden sonra ben istesem de pek bir şey yiyemiyordum.
Bir ara 54-55 kiloya düştüm ve boyum da kısa değil benim, direkt yüzüm çöktü. Nişanlım zombi gibisin dedi, zar zor 2 kilo aldırdı bana.
57 kilo falan tam oluyor şu an ve çok şükür aylardır almıyorum kilo, mide alışıyor küçülmeye.
O yüzden hiç kolaya kaçmaya gerek yok. Sağlıklı beslenme + spor. Tamam.

Güzel kardeşim
Yaşım 37
Hayatım boyunca kiloluydum
Spor yaptığım dönemde bile hiç veremediğim fazla bir 3-4 kilom vardı
Sporu 25 yaşında bıraktım, bir yılda 95 kiloya çıktım
Boyum 1.63
Anlattıklatını bir bir yaşadım, üstelik sevgilim hala spora devam ediyordu, öyle yaraladı ki beni
Verdim o kiloyu, 65 e düştüm
Zaman içinde yine aldım, bir ay önce 77 kiloydum
Yaş malum sizler gibi değil metabolizma
Bir ayda 4 kilo verdim şimdi 74 üm
Geçtiğin her dönemden geçtim
Ama bu ameliyat fikrini at aklından
Sağlık her güzellikten önemli
Vücuduna gereksiz neşter vurdurma, bunu kendin başarabilirsin
Bana özelden yaz istersen, her konuda yardımcı olurum
Ama sağlığınla asla oynama
O ameliyatlar masal
Sonrasında yapacağın katı perhizler diyetlerden beter
Sağlam vücudunu hasta etme sakın, haberlerde gördüğün mutlu ameliyat hikayelerine kanma
Bu işlerin bir de öteki yüzü var
Kendin başarabilirsin inan

başaramıyorum ben iradesiz birisiyim başaramıyorum artık ya yapmak ya da tamamen bitmek istiyorum ameliyat sart :(

ne kadar özendim çok seviliyosun baksana Allah bozmasın hiç bende de birikim oldu artık dünkü olay özellikle yıktı beni patladım ben de :(

Evet ben şanslıydım sanırım.
Kilolu olduğum dönemde bu bahsettiğin hiçbir şeyi yaşamadım. Ne laf yedim ne bakış, ne ters tepki aldım.
Ama bunun sebebinin benim özgüvenim olduğunu düşünüyorum. Hep başım dik ve kendimden emindim.
Dışarıya nasıl enerji yansıtırsan öyle karşılık alırsın unutma bunu lütfen.
Kıyafet sıkıntısı da hiç çekmedim, hatta hep derlerdi ne güzel giyiniyorsun diye. Mesela tulum mu giymek istiyorsun, git hamile reyonundan al bi tane, kime ne?

Canım lütfen ama lütfen kendine değer ver. İnan bana bu kilolarından daha önemli bir sorun.

Evet ben şanslıydım sanırım.
Kilolu olduğum dönemde bu bahsettiğin hiçbir şeyi yaşamadım. Ne laf yedim ne bakış, ne ters tepki aldım.
Ama bunun sebebinin benim özgüvenim olduğunu düşünüyorum. Hep başım dik ve kendimden emindim.
Dışarıya nasıl enerji yansıtırsan öyle karşılık alırsın unutma bunu lütfen.
Kıyafet sıkıntısı da hiç çekmedim, hatta hep derlerdi ne güzel giyiniyorsun diye. Mesela tulum mu giymek istiyorsun, git hamile reyonundan al bi tane, kime ne?

Canım lütfen ama lütfen kendine değer ver. İnan bana bu kilolarından daha önemli bir sorun.

haklısın. çok tesekkürler:2:

insanlar cok acimasiz biliyorsun sende..

yaraliyorlar sözleriyle..

imkansiz yok.. kilolarini yavas yavas ama saglikli bir sekilde vereceksin..

ameliyati iyice arastirmadan, emin olmadan olma bence..

bol bol cok cok hareket etmelisin, böylece vücüdün sikilisir da..
mideni kücültmeye Calis..az ve doyurucu seyler ye..

bendede potansiyel var Kilo almak icin ama ben fazla yemiyorum, istahsizlik var..sanirim nedenide sigara..

sigaraya basla demiyorum kesinlikle..ama ben bugün sigarayi birakmak isteyim, heralde 45den 55 kiloya cikarim 3günde..

birde ben cok su iciyorum..galiba oda midemi dolu tutuyor..aclik hissetmiyorum..

denedim. 6 kilo verdim üzerine cıkamadım inan cok da yemedim hiç. zayıf arkadaslarımla oturunca aynı seyleri yedim üstüne bi de Allahım kilo olmasın duasıyla yedim. salı günü randevum var mide küçültme operasyonu için görüsücem doktorla inşallah ücretsizdir. bi an önce okulumu bitirip işime başlasam keşke o zaman ücretsizdir inşallah diye düşünüp durmazdım. sen de cok iyisin. tesekkürler zamanını ayırdıgın için cok tesekkürler

Daha 1 hafta önce teyzem mide küçültme ameliyatı oldu canım
Yaşın çok küçük galiba bu ameliyatı olmak için bir çok testten geçiyorsun ve zannedersem ufak yaşlara uygulamıyorlar bu ameliyatı
Hayallerini bu yönde etkilemek istemem ama önce her yolu denemiş ve kilo verememiş olman lazım
Yani doktorlar bu ameliyatı herkese yapmıyorlar üzgünüm :(
Ama gidip görüşmende fayda var yinede belki bir yol gösterirler

insanlar cok acimasiz biliyorsun sende..

yaraliyorlar sözleriyle..

imkansiz yok.. kilolarini yavas yavas ama saglikli bir sekilde vereceksin..

ameliyati iyice arastirmadan, emin olmadan olma bence..

bol bol cok cok hareket etmelisin, böylece vücüdün sikilisir da..
mideni kücültmeye Calis..az ve doyurucu seyler ye..

bendede potansiyel var Kilo almak icin ama ben fazla yemiyorum, istahsizlik var..sanirim nedenide sigara..

sigaraya basla demiyorum kesinlikle..ama ben bugün sigarayi birakmak isteyim, heralde 45den 55 kiloya cikarim 3günde..

birde ben cok su iciyorum..galiba oda midemi dolu tutuyor..aclik hissetmiyorum..

arastırdım cokca hatta arastırdıkca heveslendim bi sorun yok. tek sorun doktorun kabul etmesi.

Daha 1 hafta önce teyzem mide küçültme ameliyatı oldu canım
Yaşın çok küçük galiba bu ameliyatı olmak için bir çok testten geçiyorsun ve zannedersem ufak yaşlara uygulamıyorlar bu ameliyatı
Hayallerini bu yönde etkilemek istemem ama önce her yolu denemiş ve kilo verememiş olman lazım
Yani doktorlar bu ameliyatı herkese yapmıyorlar üzgünüm :(
Ama gidip görüşmende fayda var yinede belki bir yol gösterirler

5 yıldır kilolu olma sartı var ben 18 yıldır kiloluyum :) bir de 14 60 yaş galiba sartlar uyuyor yani :( ama doktora baglı hersey

Back
X