tamam şekerim yazarım ben yediklerimi hem günah çıkartmış olurum :))) sabah tam buğday ekmeğine tost yedim üstüne dondurma sonra ikisine de veda ettim.. diyetisyen önerisiyle 2 ceviz 5 çiğ badem yedim.. şimdi soda içiyorum.. doktor yazın hergğn 2 soda iç elektrolit dengen için gerekli dedi.. patates haşlanıyor öğlen ve akşam yoğurtla onu yerim ve de karpuz.. geceleri yatmadan da bir bardak yarımyağlı süt içiyorum...Bende maalesef tiroid var, ama bir inip bir çıkıyor, tiroid ilacına 1 ay oldu başlayalı
Hamileliğimi öğrendikten sonra 2-3 gün kutlamalar oldu pastalar kekler anında 2 kilo aldım !
gözlerime inanamadım ama tam 1.5 günde 1.5 kilo verdim, mesela dün akşam sıfır yağsız 2 tabak mercimek çorbası içtim
1 bardak az tuzlu ayran içtim, bol suya dayandım verdim.
Neyseki henüz mide bulantım yok, ben istanbuldayım o yüzden buralarda bir diyetisyen bulmalıyım.
Aslında ben senelerdir diyetisyen vs. gittiğim için ne yemem gerektiğini gayet iyi biliyorum
amacım hiç kilo almadan bu hamileliği bitirmek hatta kilo bile veren oluyormuş
nutella falan ben ancak rüyamda görürüm öyle şeyleri
hamilelik dönemi ile ilgili ingiltereden bir kitap aldıracağım bir arkadaşıma özellikle kilolu hamileliklerle ilgili
çok güzel kitaplar var. Buradan paylaşırım öğrendiklerimi..
Sağlıklı beslendiğimiz sürece zaten bizde ki yağ oranı ile 5 çocuk büyütürüz :) lüp lüp çekerler süt diye
ohhh harika olur valla, tüp bebek tedavileri öncesinde o kadar kastım kilo vereyim dedim yapamadım
ama şimdi hamileyim hem kendim hem içindeki can veya canlar için bunu yapacağım..
bana katılan var mı ? karşılıklı her gün ne yediğimizi yazalım kilomuzu yazalım biribirimizi kontrol edelim..
haydiiiiii :)))
ayseeeee kız sen bursadamıydın anaaa bende bursadayım, osman beyi de çok iyi tanırız ama ben ona gıtmedım, art demı gidiyorsun orayı kapatıyorlar dıye duydum malum tam gun yasasından :),
sabıhayıda cok ıyı tanırım benım gıttıgım spor clubune gelıyordu cok şirindir gercekten , aaa hale bak nekadar yakınmısız:))))))),
aaa çok sevindiiim benim burdan tanıştığım sık sık görüştüğüm arkadaşlarım var umarım seninle de görüşürüz.. art den gürkan hoca ayrılcakmış diye duydum ben de ama osman hoca napar bilmiyorum o fakülteden istifa etmişti onu tam gün yasası bağlamaz herhalde..ben zaten karar verene kadar iki doktora gidiyorum diğeri pembe mavide nilgün hanım osman hoca bırakırsa ona devam ederim ama osman hocanın yerini hiiiç bir doktor tutamaz benim için..sen kime gidiyorsun??