bebeğin sağlıklı olsun da canım verirsin sonra inşAllah..
önceden önlemimi alayım diyorum ben ama bi kazaya da kurban gitmekden korkuyorum =)
spor yapılsa hamileyken yürüyüşler falan, kilo verilir mi acaba :/
kızlar merhaba ben 8 yıldır polikistik overliyim ilk başlarda bebek düşünmediğim için doğum kontrol hapıyla adetim düzenliydi ama 4yıl önce bebek isteği ile doktora baş vurdum doğum kontrol hapını bırakıp bana farlutal verdi 2 ay üst üste gebelik olmazsa kullan dedi bu yöntemi 4 yıldır kullandım ama gebelik olmadı bu süre zarfında çok kilo aldım şuan 127 kiloyum:26:bir takım sebeplerden dolayı doktora gidemedim ve tedaviye başlayamadım polikistik overim yüzünden kilo veremiyorum veremediğim gibide bazı dönemlerde kilo artışım oluyor kendi araştırmalarımla glifor isimli insülin direnç ilacına başladım şuna ne yapacağımı bilmez bir haldeyim...doktora gitmem gerektiğinin farkındayım ama çok korkuyorum... bir yandan da tüp bebek merkezi araştırıyorum eylülde tüp bebek için merkeze başvuracağım... Ne yaptığımı bilmez bir haldeyim aslında kendimi tam olarak ifade edemedim ama yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var.... bunları ilk kez dile getiriyorum içimdekiler dağ gibi aşamıyorum
yaşadığın şeyleri çok iyi anlıyorum.İnsan o kadar yoğun yaşıyorki bazı duyguları dillendiremiyor malesef.içine atma sakın.allahtan şifa dilerim sana.bende p.over hastasıyım 96 kg.bu kg dan ve insanların şişman lafından çok sıkıldım.allah yardımcımız olsun.
Amin canım kesinlikle haklısın kilolu diyenlere beddua etmek istemiyorum ama bu illete tutulan bilir diyorum sadece içime ata ata bu hale geldim kimse bilemez içimi anlatsamda anlamazlar
sanırım rekor bende 95 kiloda hamile kaldım hiç gebelik problemi yaşamadım 113 le normal dogum yaptım
sanırım rekor bende 95 kiloda hamile kaldım hiç gebelik problemi yaşamadım 113 le normal dogum yaptım
ilk başlarda panik yaptım tabii ama dr.um o kadar sakindi kionun korktuğu sadece tansiyonumdu sürekli ölçmemi istiyodu ama ameliyatla sol yumurtalığı alınan, boş gebelik yaşayarak kürtaj olan, iki aşılama geçirip tutmayan, tüp bebek sırasına giren beeeeeeeen o kiloyla ve doğal yolla hamile kalınca Rabbimde sıkıntı yaşatmadı galiba
kızlar merhaba ben 8 yıldır polikistik overliyim ilk başlarda bebek düşünmediğim için doğum kontrol hapıyla adetim düzenliydi ama 4yıl önce bebek isteği ile doktora baş vurdum doğum kontrol hapını bırakıp bana farlutal verdi 2 ay üst üste gebelik olmazsa kullan dedi bu yöntemi 4 yıldır kullandım ama gebelik olmadı bu süre zarfında çok kilo aldım şuan 127 kiloyum:26:bir takım sebeplerden dolayı doktora gidemedim ve tedaviye başlayamadım polikistik overim yüzünden kilo veremiyorum veremediğim gibide bazı dönemlerde kilo artışım oluyor kendi araştırmalarımla glifor isimli insülin direnç ilacına başladım şuna ne yapacağımı bilmez bir haldeyim...doktora gitmem gerektiğinin farkındayım ama çok korkuyorum... bir yandan da tüp bebek merkezi araştırıyorum eylülde tüp bebek için merkeze başvuracağım... Ne yaptığımı bilmez bir haldeyim aslında kendimi tam olarak ifade edemedim ama yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var.... bunları ilk kez dile getiriyorum içimdekiler dağ gibi aşamıyorum
canım bende senin gibi aynı hastalıga sahibim malesef ben dogru dürüst tedavi görmedim 2 kere klomen içtim ama dr gıtmedim 3 nkez klomen içtim dr gıttım catlatma ignesi verdi oldum ama yıne tutmadı bı arada 2 3 ay şeker ilaçı kullanıyordum düzenli her aksam ve o ilaçla tuttu benım su anda 26 haftalık hamileyim yani o ilaçı bırakma çok ıyı ben onun sayesinde kaldım ama kafamda da bebek düşüncesi yoktu kafaya takma düşünme unut bebegı ilaçını iç inş olucak seninde bol bol dua et tabiki inş tez zamanda hayırlı saglıklı bır sekilde hamile kalırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?