kilolu hamile kalan

valla evde yuruyus bandım var ama benım tembellıgımden mı kaynaklanıyor bılmyıorum ama miskin kedi gibi yatıyorum sürekli
mutlaka kilonu verip öyle hamile kal,
yoksa benim gibi psikopata bağlarsın
ben kaza kursununa denk geldıgım ıcın bu sansım olmadı

kızlar merhaba ben 8 yıldır polikistik overliyim ilk başlarda bebek düşünmediğim için doğum kontrol hapıyla adetim düzenliydi ama 4yıl önce bebek isteği ile doktora baş vurdum doğum kontrol hapını bırakıp bana farlutal verdi 2 ay üst üste gebelik olmazsa kullan dedi bu yöntemi 4 yıldır kullandım ama gebelik olmadı bu süre zarfında çok kilo aldım şuan 127 kiloyum:26:bir takım sebeplerden dolayı doktora gidemedim ve tedaviye başlayamadım polikistik overim yüzünden kilo veremiyorum veremediğim gibide bazı dönemlerde kilo artışım oluyor kendi araştırmalarımla glifor isimli insülin direnç ilacına başladım şuna ne yapacağımı bilmez bir haldeyim... doktora gitmem gerektiğinin farkındayım ama çok korkuyorum... bir yandan da tüp bebek merkezi araştırıyorum eylülde tüp bebek için merkeze başvuracağım... Ne yaptığımı bilmez bir haldeyim aslında kendimi tam olarak ifade edemedim ama yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var.... bunları ilk kez dile getiriyorum içimdekiler dağ gibi aşamıyorum

yaşadığın şeyleri çok iyi anlıyorum.İnsan o kadar yoğun yaşıyorki bazı duyguları dillendiremiyor malesef.içine atma sakın.allahtan şifa dilerim sana.bende p.over hastasıyım 96 kg.bu kg dan ve insanların şişman lafından çok sıkıldım.allah yardımcımız olsun.

Amin canım kesinlikle haklısın kilolu diyenlere beddua etmek istemiyorum ama bu illete tutulan bilir diyorum sadece içime ata ata bu hale geldim kimse bilemez içimi anlatsamda anlamazlar

Amin canım kesinlikle haklısın kilolu diyenlere beddua etmek istemiyorum ama bu illete tutulan bilir diyorum sadece içime ata ata bu hale geldim kimse bilemez içimi anlatsamda anlamazlar

canım ben yarın diyete başlıyorum.yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.umarım herşey yolunda gider.çok sıkıldım istediğim kıyafeti alamamaktan,kglusun laflarından,
bir mağzaya girdiğinde mikropmuşum gibi bakım büyük beden yok laflarından,istediğim gibi giyinememekten...dedimya yarın ilk iş
endokrinolojı uzmanına gidip hormonlarıma baktırıcam.şans dile bana..hatta gel yol arkadaşı olalım..sende yola çık benle..:)))))))))9hadi azcık cesaret yeter.belki ikimiz birden 50 kg oluruz:)

ilk başlarda panik yaptım tabii ama dr.um o kadar sakindi ki onun korktuğu sadece tansiyonumdu sürekli ölçmemi istiyodu ama ameliyatla sol yumurtalığı alınan, boş gebelik yaşayarak kürtaj olan, iki aşılama geçirip tutmayan, tüp bebek sırasına giren beeeeeeeen o kiloyla ve doğal yolla hamile kalınca Rabbimde sıkıntı yaşatmadı galiba

gözünüz aydın hayırlı olsun :) işte olmicak diye bi şey yok. benim görümcem de tüp bebek tedavisine başladı bu ara tekrar denio ilkinde tutmadı. normal yoldan olsun die dua ettik bir sürü olmadı ama inş bu sefer olur. allah isteyen herkese çocuk nasip eder.

canım bende senin gibi aynı hastalıga sahibim malesef ben dogru dürüst tedavi görmedim 2 kere klomen içtim ama dr gıtmedim 3 nkez klomen içtim dr gıttım catlatma ignesi verdi oldum ama yıne tutmadı bı arada 2 3 ay şeker ilaçı kullanıyordum düzenli her aksam ve o ilaçla tuttu benım su anda 26 haftalık hamileyim yani o ilaçı bırakma çok ıyı ben onun sayesinde kaldım ama kafamda da bebek düşüncesi yoktu kafaya takma düşünme unut bebegı ilaçını iç inş olucak seninde bol bol dua et tabiki inş tez zamanda hayırlı saglıklı bır sekilde hamile kalırsın canım

evlendiğimde 67 kiloydum diyetle 62ye düstüm tabi o zamanlar d.kontrol hapı kullanıyordum 2 yıl kullandım. Çocuk istedik bıraktım bırakır bırakmaz adet düzensizligi başladı. Dr gittim ve pko lu olduğumu ögrendim ve 4-5 yıl boyunca aklınıza gelebilecek hertürlü tedaviyi denedik ensonunda tüp bebek denedik. 2. tedavimde hamile kaldım. Tabi bu arada kilom 81 olmustu boyum 1.65. Yani ben 81 kiloyla hamile kaldım. Dr um bana asırı kilolu olmadıgımı söyledi ama hamileliğimde dikkat etmemi söyledi. Ben yemekhanedeki yemeklerden tiksindim ilk dönemlerde ve hep tuzlu kraker falan yedim sabahları güzel bi kahvaltı yapıyordum öglenleri bisey yiyemiyordum aksamda yoğurtlu sarımsaklı makarna falan garip bi sekilde beni rahatlatıyordu yada çorba türü seyler yedim. ilk 5-5,5 ay hic kilo almadım sonrasındaki 1,5 ayda 3,5 kg almısım sonraki 1 ayda 2,5 ve suanda 33 haftalık hamileyim canım ne istiyorsa yiyorum ama serbetli tatlılar yada sütlü tatlılar pek yemiyorum cok cok az yiyorum. Ama sabahları bal yada nutella yiyorum biraz, bazı aksamlarda yemek sonrası bir tatlı kasıgı nutella yiyorum. Cok nadir yoğurdun üzerine bir yemek kaşığı recel koyup onu yiyorum ama bunları abartmıyorum hergün yemiyorum. Neyse suanda toplamda 6 kg aldım doğumuma 5 hafta var. Sezeryanla olacagı icin 38. haftada dogum olacak sanıyorum. Ben yemek konusunu hic kafama takmadım o yüzdende fazla almadım en fazla 10kg ile bitiririm hamileliği diye düşünüyorum. Ama 20kg da alsaydım umurumda olmazdı cünkü ben bu bebek icin 5 yıl boyunca maddi manevi cok cektim. Dr umda aldıgım kiloları hic takmıyo dikkat et rejim falan yapma diyo günde 30dk yavas yürüyüs yap diyo bende tamam diyorum yine bildigim gibi yemeye devam ediyorum. Bebekte güzel besleniyormus. Kilolu hamile kalanlar fazla kilo almıyolarmıs diye duymustum bende öyle oldu.

teşekkür ederim canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini hamilelerin duası tutarmış benim için dua et lütfen

hanımlarr moralinizi düzelteyim azcık rekorunuzu elinizden alıcam ben 112 kilo ile hamile kaldım..insülin direncim var tedavim devam ederken hamile kalınca ilaçları terk etmek zorunda kaldım şuan da 12+5 deyiz 109 kiloya indim...herkes ister incecik hamile kalıp sadece göbeği çıksın ama kiloluyuz diye ölelim mi ..insanların bakışları kendince nasihatları hiç umrumda değil...evet belki çok zorlanacağım hamileliğim süresince ama yavrum sağlıklı çok şükür gerisi umrumda değil...

selam kızlar
bende kilolu olarak hamile kalanlardanım
tüp bebek tedavisiyle kavuştum bbebegime
tedavi boyunca aldıgım ilaçlar haliyle kilo yaptı..
81kiloydum hamileligin başında boyum 1.70
7ayımın içindeyim ve şuan 92kilo oldummm
son aylarda çok kilo alınır diorlar inşallahhh almam ama bu çok zorr
neler yapmam lazımmm?????

dr.um kilo almama kızıyor bebek için iyi degil dediii

80 kiloyla hamile kaldım 23 haftalık hamileyim ilk aylar 5 kilo vermiştim ama şuan onları geri aldım 82 kiloyum

kızlar ben 96 kiloyla hamile kaldım şuan 32 haftalık hamileyim ve 101 kiloyum daha 8 haftam var ama inşallah çok kilo almam bu haftalarda çok kilo alırsın diyorlar ama kısmet ben yinede canımın çektiğini yiyorum

kızlarr merhabaa bende 6 haftalık hamileyim ve ilk bebeğimm 21 aydır korunmuoruz ve çok isitioduk bebişimiz olmasını allahım nasip etti ama bnde 88 kiloyla hamile kaldımm tabikii çok kilo almaktan endişe duyuyorumm :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…