kilolu hamile kalan

canım yediklerine dikkat edersen,,çok fazla kilo almadan halledebilirsin bu durumu....hamurişi , ekmek ,aburcuburda uzak dur...bu 9 ay süresince bak nasıl iyi gidecek herşey..........belkide hiç kilo almazsın...dikkat edersen

canım yediklerine dikkat edersen,,çok fazla kilo almadan halledebilirsin bu durumu....hamurişi , ekmek ,aburcuburda uzak dur...bu 9 ay süresince bak nasıl iyi gidecek herşey..........belkide hiç kilo almazsın...dikkat edersen

teşşekkür ederim cnm yaa ne kdr güzel moral veriosun ölee :)sadece bebeğimi beslesem yeter banaa umarım herşey güzel olurr bebeğim sağlıklı olsun yeterr kendim için değil bebiş için endişem kilolarımdan yoksa umrumda değil yaa

rica ederim canım işte sağlıklı olan sebze ve meyveye yönelirsen sadece ,sende bebğinde sağlıklı olur....şekerin yağın unun ne faydası varki??? vitamin açısından.....her ağzına attığın şeyi,,iki kere düşün sağlıklı mı diye bide günde 2 _ 2.5 litre su iç buda çok önemli...hadi sana kolay gelsin,,sağlıklı hamilelikler dilerim,,allah yardımcın olsun

saoll cnm çok yardımcı oldun teşekkürr ederimm

geçen sene kızımı ağustosta doğurduğumda 72 kiloydum ve 6 kilo doğumla gitmesine rağmen sonra bunları geri aldım. kızım 6 aylıkken yine hamile kaldım 72 kiloyla. şimdi yine 6 aylık hamileyim bu ay yine 72 kiloyum. ilk aylarda 4 kilo verdim ve almadım. bunun nedeni: kızımda hep poaça ekmek kızartma hergün çikolata yiyordum. ve karpuz gibi yatardım çalışan biri olmama rağmen. ama şimdi ekmek yemiyorum (hamilelik öncesinde midem bulanmıştı) fazla yemiyorum. ve en önemlisi vitamin ilacı hiç almadım. ilk bir ay folik asit aldım. doktoruma da söyledim. o da ilkinde de almamın gereksiz olduğunu söylemişti. (gerçekten de kızımda 6 ay kilo aldım ilaçla sonra bırakınca ben kilo almadım kızım kilo aldı) şimdi ise bugün doktorumdan geldim kilosu sağlığıyla karnımda oğlum iyiymiş. ben ise 72 kiloyum (gerçi annemin yanına gittik 2 hafta gene yedim yattım) bunları anlatmamın sebebi ilkinde bilmeden yaptığım hataları sizin yapmamanızdır. çünkü aman sağlıklı doğsun sonra veririm dedim. tabii ilk isteğimiz o ama bebek karından çıktıktan sonra kilolarınızla başbaşa kalıyorsunuz.

bana göre bende kilolu hamile kalanlardanım 78 kiloyken 13 kilo vererek 65 düşmüştüm düşer düşmez hamile kaldım ve şuan 75 kiloyum döndüm yine eski halime 26+4 teyim ve 10 kilo aldım daha kaç ay var önümde bu hızla yemeye dewam edersem 90 olcam :S
asıl korkum genişleyen midemi nasıl küçültücem bebişim geldikten sonra onu düşünüyorum kara kara :18:

selam kızlar bende aranıza katılayım dedım bende 82.5la hamıle kaldım 9 haftalık hamıleyım ve su anda 80 kıloyum bulantı kusmalar artı ıstahsızlık var zorlamayla yıyorum onceden bu kadar yeseydım sımdı fıdan gıbı olurdum galıbaneyse ama saglıklı beslendıgımı dusunuyorum zaten 3 dr kontrolunde gebelıgım devam edıyor endokrınolojı,dıyetısyen,kadın dogumcu bakalım ınsallah sorunsuz bı surec yasarım bebısımı saglıcakla kucagıma alırım. bızım oykumuz bıraz mucıze gıbı ben 5 senedır pko hastasıyım bana verdıklerı kılo+kıllanma+seker hastalıgı oldu(onceden hap kullanıyordum sımdı gebelıkle ınsulıne basladım) bu hastalıgın tabı bende bosverdım bende cok sucluyum malesef sımdı daha ıyı anlıyorum esımde de cok buyuk sıkıntı var(sayı, hareketlılık ve morfolojı bozuk spermde)drlar 3-4 sene boyunca bıze hep asılama bıle vakıt kaybı dedıler tup bebek denememız olumsuz sonuclandı falan sonra bız ara verelım dedık yaza kadar kendılıgınden olursa olur olmazsa yıne tedavı dedık veee ben ıkı ay ust uste hamıle kaldım malesef ılkı dusuk oldu, sımdıkı gebelıgım cok sukur ıyı gıdıyor Allahım saglıcakla kucagıma almayı nasıp etsın...kıloya uzuluyorum bende ısterdım eskı kılomla hamıle kalmayı ama herseyden umudugumu kestıgım bı anda geldı mucızem ve ben sımdı onun ıcın cabalıyorum ona yararı olmayan hıc bısey yemıyorum dıyetıme harfıyen uyuyorum(bazen daha azını yıyorum ama bulantıdan) gunde 3 lt su ıcıyorum mıdem bulansada, yarım saat yuruyusumu yapıyorum ne dıyeyım tedbır benden gerısı Rabbımden...sakın umutsuzluga dusmeyın kızlar...yavrularımızı koruyan var...

canım bence tup bebekten once dıyetısyenle gorus derım cunku tup bebek surecını yasamıs bırı olarak cok zorlu bı surec habıre hormon yuklemesı oluyor o da kıloya sebebp oluyor gercı ben almamıstım hatta vermıstım o sıralarda cunku pko hastalıgından dolayı ılaclara asırı tepkı vermıstım vucudumda odem olmustu serumla falan atmıstım gozunu korkutmak ıstemem ama tup bebege hazır olarak gıtmek daha ıyı ben hazır degıldım...bu kadar umutsuz olma lutfen bız elımızden gelenı yapalım korkmakla bu ısler olmuyor drlar bıze yardım etmek ıcın egıtım aldılar helede anlayıslı bırıne rastlarsan daha guzel bende de dr fobısı vardı hatta hamıle kaldım korkarak gıttım benı hasta olarak kabul etmez bu kılolarla falan dıye ama dr yardımcı olmaya calıstı sagolsun sımdı 3 dr bırden gıdıyorum

Ben de 76.5 kiloyla hamile kaldım boyum 167 cm. 18.haftamda 1.5 kilo aldım bakalım bundan sonra kac kilo alacağım

87 kg.ile hamile kaldım şu an 28 haftalık hamileyim ve 89 kg.mım...
umarım bundan sonrasında fazla almam...

50 yle kaldım 21 haftalığım 54 kiloyum doktorum buna bile çok diyor :26:

1.68 boyla 64 kg dr. henüz birsey söylemedi sanırım 12.haftadan sonra bunlara bakılıyo

kızlar ben de çok kilolu hamile kaldım ama hiç kafama takmıyorum.... kilolarım bebişime zarar vermesin de... nasıl göründüğüm umrumda değil.... Bir de şu 70 le kalanlar faşan kilolu mu kalmış oluyor ya... valla bence öyle olmuyor ama neyse... Allah yarzdımcımız olsun...

ya kizlar benim doktorum bana kilo vermelisin o yuzden hamile kalamiyorsun diyor 86 kiloyum suan butun tetslerim normal cikti ama yumurtalarin kucuk diyor sag taraf 14mm sol 16 mm kilo yuzunden olmuyor diyor iki aydir ugrasiyorum 4 kilo verdim sadece delirmek uzereyim sali gunu tekrar gidecegim kesin bana kizacak sadece 4 kilomu verdin diye

2 yildirda korunmuyoruz ama olmuyor sizce gercekten kiloylami alakali

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmerhaba

ben 73 le hamile kaldım. şimdi 29 hft. 82 yim . çok aldım. ama bugün şeker testi yapıldı ve şekerim çok yüksek çıktı. bebeğim de normalden fazla kilolu çıktı. normali1100 gr. mış benimki 1500 gr. herhalde şekerden diyorum. haftaya tekrar şeker yükleme test,i yapılıp ona göre tedavi verecekler. inşallah ikimizde zararsız kurtuluruz sonunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…