kilolu hamile kalan

yahu siz 1.60 ın üzerindeki boyla 60-70 kilo aralığında olduğunuzda kendinizi şişman görüyosanız bizler obez hastası hatta ölümcül vaka durumundayız.ben bile 1,67 boy ve 85 kiloyla hamile kaldım gene çok şükür.100 ün üzerinde değilim dahada zorlanırdım diyorum yaa..
bu arada insan kilolu olsunca yumurtalıkları yağ bağlarmış.o yüzden döllenme olmazmış.benim doktorumda bana kilo vermemi söylemişti.

87 kg.ile hamile kaldım şu an 28 haftalık hamileyim ve 89 kg.mım...
umarım bundan sonrasında fazla almam...

zaman nasıl da geçiyor...daha dün gibi...ama şimdi paşam kucağımızda 8 aylık oldu bile maşallah...
evet 87 kg. ile hamile kaldım 93 ile doğuma girdim...hastaneden çıktım evde 1 hafta geçtikten sonra kontrole gittiğimde 85 kg.dım :)))

Bende ilk gebeliğimde 85 ile hamile kalıp 99 ile doğum yaptım. 3 yıl sonrası şimdi ikinci gebeliğim ama 97 kilo ile hamile kaldım 20.haftadayım 99 oldum. Ve kilo dolayısıyla pek çok problem yaşıyorum. Tansiyonum ara ara yükseliyor ve ilaç alıyorum. Bir önceki gebelikte şeker yüklemem yüksek çıkmıştı gebelik bittikten sonra normale dönmüştüm şimdi korkuyorum test yaptırmaya ama tüm bunlara rağmen bebişimin gelişimi iyi gidiyor. Doktorum toplamda 9 kiloya kadar müsade etti. Bakalım asıl bundan sonrasından korkuyorum diyet yapmasamda bebek için gereksiz olan abur cubur yememeye çalışıyorum.

benim hamileliğimin 5. haftası henüz ama iştahım acayip açık.. yani hep açıktı ama bu sıralar fecaattt..
167 boy 73 kiloyum şuan.. çok kolay kilo alıyorum 90ları görmekten ve kilonun kalmasından korkuyorum :S
kilolu hamile kalıp sonra eski haline dönenler bana moral verebilir misiniz.. :)
ilk hamileliğim bu arada...

offf 96 ıle hamıle kaldım suanda 104 kıloyum ve 21 haftamdayım daha ben 115 falan gozden cıkardım acıkcası((((((bu arada boyumda 170...

sadece kilo yazmakla ne kadar kilolu olduğunuz anlaşılmıyor ki kızlar....

ben 168 boya 73 kg ile hamile kaldım.
şu an 36 haftalık hamileyim 90kg oldum. bebeğim de 3kg

boy ve kilo aynı başlamışız canım benim şu an durumum yazdığım gibi. belki sana bir yol gösterir :) hiç bulantım olmadı 1 gram bile vermedim. nasıl yedin dersen ne bulduysam yedim sadece ilk 3 ay pek iştahım yoktu.

maalesef ben de 84 le 5 haftalık hamileyim şu an..
çok az kilo almak istiyorum sadece bebişim için...

83ile kaldim suan 93felanim

84,7 ile hamile kaldım şu an 85,..ilk aylarda 4 kilo vermiştim onları aldım daha..

selam canim sen gine bana bakarak iyi gibisin galiba gerci boyunu bilmiyom ama

ben de acayip kilo aldim hamile kalmadan önce 99,2 kg la hamile kaldim

Ben Hamilelige 82 Kiloda basladim su anda 17 haftalik Hamileyim ve 73 Kilodayim. Mide bulantim cok.Hic birsey yiyemiyorum hic birsey icemiyorum. O nedenle daha kilo almadim.

merhaba bende 91 ile hamile kaldım ama şu anda 85 e düştüm mide bulantıları sayesinde şu an 10 haftalık hamileyim

sanırım rekor bende 95 kiloda hamile kaldım hiç gebelik problemi yaşamadım 113 le normal dogum yaptım

80 kiloyla hamile kaldım 23 haftalık hamileyim ilk aylar 5 kilo vermiştim ama şuan onları geri aldım 82 kiloyum

offf 96 ıle hamıle kaldım suanda 104 kıloyum ve 21 haftamdayım daha ben 115 falan gozden cıkardım acıkcası((((((bu arada boyumda 170...

valla kızlar hepiniz çok yaşayın emi..
pko olan yada fazla kilosu var diye hamile kalamadığı söylenen biçok kişiye umutsunuz bence..
ki ben 82 kilodayım ve boyum 1,63 doktorum kilo ver dedi,diyet yapıyorum..adetlerim düzensiz vs vs vs yani..

ayy kendim gibi birini buldum ya bnm etrafımdaki herkes benden daha zayıf hatta doğumları yaklastığında ancak bnm kiloma gelmiş oluyorlar..
kendimi çok kilolu hissediyorum.. valla bende 90ı gorurum gibi geliyo.. bulantım benim de yok.. bilmiyorum bakalım nolcek sonum :)
önemli olan doğumdan sonra geri verebilmek.. veririz inşallah :)

canım ilk başlarda kendini tutma bebeğin büyüsün ama yararlı şeyler ye. ben sonradan abur cubur kolayı abarttım. ama çok pişman oldum. belki daha az alabilirdim. inan 90ım ama hiç 90 gibi görünmüyor sadece karnım var gibi. sonrası bir şekilde hallolur merak etme emzirmek verdiriyormuş. tabi yine yemeyi abartmazsak. sana en büyük tavsiyem hamileliğin boyunca gereksiz şeylerle kilo alma. bebeğe hiç faydası yok zaten. ben bazı haftalar bebeğim 1 kilo almış ben de 1 kilo almış oluyordum. bu hiç iyi değil. yine canın bişeyi çok isterse ye çünkü tutmak da kötü ama abartma yani.

inşallah benim haftamda benden daha az kiloda olursun. ben bile bu kadar gevşek davrandım 17 kilo aldım sen dikkat edersen daha az alırsın.

85 kiloda ve pkoluyken kendiliğinden hamile kaldım aylarca klomen+ovitrelle ile denedik olmadı aşılama denedik yine olmadı en sonunda geçen ay tedaviyi bıraktım.
ve mucizem bu ay kendiliğinden geldi Allah isteyen herkese nasip etsin

evt ben 95 kılo ıle hamıle kaldım su an 110 kıloyum

​kızlar genelde kilolu bayanların hamile kalması zor diyorlar bende 75 kiloyum acaba ondanmı kalamıyorm..ama sizleri görünce sevindim demekki oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…