- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
- Konu Sahibi Esraaaaa2011
-
Masallah size ne güzel duygu rabbim hayirlica kucaginiza almayı nasip etsin banada dua edermisin ismim hatice insallah bizimde en kısa zmana da bu bebegimiz olur hayirlica
Canım bencede bişey olmaz doktorun moralini bozuyorsa değiştir bende 97 kiloya hamile kaldım suan 26 haftalik hamileyim ve 103 kilo oldum bugün tartida doktorum hiç bi şekilde kilon var söyle böyle demedi hiç bi zaman bende pko olduğum için kiloluyum tabi boyumda var doktorum bana sen mi yüz kilosu diye şaşırdı hatta hiç gostermiyorum bence üzme kendini ve bebeğine sağlığına odaklan bebek saglikliysa gerisi boş nice tombul lar doguruyo onun kiloyla hiç bi alakası yok
merhaba,
4.5 kılo almıssın zaten 6 ayda normal kı bu kilolu bayanlar dA 7-9 kilo diyorlar normali... bence dr değiştirme iyiyse duymayaya çalış elımden gelenı yapıyorum de... stres yerıne takmamaya çalış... bence gayet normal yanı bunlar olağan seyler 30 kilo alan ınsanlar var... uzulme sitreste yapma ben senden daha kıloluyum dr dıkkat edelım dıyo azarlamıyo yanı... 22 haftadayım bende... 111 kg yum. ekmek yeme dedı bana mkarna pilav tatlı bunları yeme zaten cok almayacaksın dedı kg... aldığın karbonatın bebege hıc faydası yok dedı... bebekk gelısımı onemlı canım uzme kendını
bende çok kısa sayılmam aslında dediğin gibi göstermiyorum pek. ve hemen hemen aynı haftalarda ve aynı kilolardayız sanırım. Doktorun tavrı çok önemli çok iyi çok tatlı işinde iyi bir doktor ama hamilelik bana zehir olduktan sonra napim geri kalanları
Hamilelikte insan ekstra alınan ve duygusal oluyo eğer doğum şeklini degistiricekse doktorun tutumu değiştir derim yani bu kiloyla normal doguramazsin derse bence değiştir bende öyle yapıcam çünkü
oyle dusunuyorum 15indeki randevuya bir gideyim de ya tamam ya devam olacak benim için
Hayırlısı olsun hakkımızda bebeklerimizde sağlıklı olsun inşallah
kizlar bende 84 kg la hamile kaldim ve hic hamileyim aman yatim demedim normal hayatima hep devam ettim suan a kadar bebegin masallah kg gayet iyi ve bende cok korkuyordum 100 kg gececem diye ama suan aadece 85.100 gr oldum. hamileyim yarasin ye diye sakin yapmayin derim
Kaç haftalik hamilesiniz
Kilo almamak için neler yaptınızkizlar bende 84 kg la hamile kaldim ve hic hamileyim aman yatim demedim normal hayatima hep devam ettim suan a kadar bebegin masallah kg gayet iyi ve bende cok korkuyordum 100 kg gececem diye ama suan aadece 85.100 gr oldum. hamileyim yarasin ye diye sakin yapmayin derim
Kilo almamak için neler yaptınız[/QUOTE
hic birsey yapmadim normal hayatima devam ettim sadece. ay hamileyim is yapmiyim ay hamileyim porsiyon cogaltim yapmadim
İki ayda 10 gittiyse iyiymişBende 73 ile hamile kalmistim 95 ile doguma gittim. Boyum oldugu için çok göstermedim ama şimdi çocuktu suyuydu bi on kilo gitti. 2 aylık bebeğim ama daha kilo veremedim. Bakalım nolcak. Bi de bi göbek kaldı sanki yine hamileyim. :) Neyse benle gelmedi ya gider herhalde. :)
Ayy masallah azda kalmış ben 26 haftalik oldum ve şuana kadar 6 kilo aldım iştahım çok açık yememeye calisiyorum ama çok iştahım açıldı aileden gelen bişey mi bu sizde yoksa diyetisyenle mi devam ettiniz
yok cnm tam tersi doktor da sasiriyo genetik de degil kiz kardesim 27 kgalmisti mesela ben sanki hamile degilmisim gibi hep yedim hareket halinde oldum hep ki halende calisiyorum
Maşallah benim böbreklerim sorunlu olduğu için çok fazla kendimi zorlayamiyorum erken doğum riskim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?