Kilolu hamile kalanlar

Masallah size ne güzel duygu rabbim hayirlica kucaginiza almayı nasip etsin banada dua edermisin ismim hatice insallah bizimde en kısa zmana da bu bebegimiz olur hayirlica

Masallah size ne güzel duygu rabbim hayirlica kucaginiza almayı nasip etsin banada dua edermisin ismim hatice insallah bizimde en kısa zmana da bu bebegimiz olur hayirlica

sagol canım evet çok başka duygu... dua etmez olurmuyum tabıkıde... ınsallah allahım sana da hayırlısı ıle guzel saglıklı bır evlat verır...

Merhabalar ben de çok fazla kilo almaktan çok korkuyorum şu an 14. hafta 78 kiloyum fazla kilo almamak için neler yapılmalı? Yürüyüş plates diyetisyen gitmek istiyorum

bende çok kısa sayılmam aslında dediğin gibi göstermiyorum pek. ve hemen hemen aynı haftalarda ve aynı kilolardayız sanırım. Doktorun tavrı çok önemli çok iyi çok tatlı işinde iyi bir doktor ama hamilelik bana zehir olduktan sonra napim geri kalanları

Teşekkür ederim motivasyon için. keşke herkes sizler kadar anlayışlı olsa diycem ama attan düşenin halinden attan düşen anlarmış diye boşuna dememiş atalarımız. ben de bana kilo aldıracak şeyler yerine bebeğe kilo aldıracak şeylerle beslenmeye çalışıyorum ama olduğu kadar artık

Hamilelikte insan ekstra alınan ve duygusal oluyo eğer doğum şeklini degistiricekse doktorun tutumu değiştir derim yani bu kiloyla normal doguramazsin derse bence değiştir bende öyle yapıcam çünkü

Hamilelikte insan ekstra alınan ve duygusal oluyo eğer doğum şeklini degistiricekse doktorun tutumu değiştir derim yani bu kiloyla normal doguramazsin derse bence değiştir bende öyle yapıcam çünkü

oyle dusunuyorum 15indeki randevuya bir gideyim de ya tamam ya devam olacak benim için

kizlar bende 84 kg la hamile kaldim ve hic hamileyim aman yatim demedim normal hayatima hep devam ettim suan a kadar bebegin masallah kg gayet iyi ve bende cok korkuyordum 100 kg gececem diye ama suan aadece 85.100 gr oldum. hamileyim yarasin ye diye sakin yapmayin derim

Kaç haftalik hamilesiniz

Kilo almamak için neler yaptınız

Bende 73 ile hamile kalmistim 95 ile doguma gittim. Boyum oldugu için çok göstermedim ama şimdi çocuktu suyuydu bi on kilo gitti. 2 aylık bebeğim ama daha kilo veremedim. Bakalım nolcak. Bi de bi göbek kaldı sanki yine hamileyim. :) Neyse benle gelmedi ya gider herhalde. :)

İki ayda 10 gittiyse iyiymiş

yok cnm tam tersi doktor da sasiriyo genetik de degil kiz kardesim 27 kgalmisti mesela ben sanki hamile degilmisim gibi hep yedim hareket halinde oldum hep ki halende calisiyorum

yok cnm tam tersi doktor da sasiriyo genetik de degil kiz kardesim 27 kgalmisti mesela ben sanki hamile degilmisim gibi hep yedim hareket halinde oldum hep ki halende calisiyorum

Maşallah benim böbreklerim sorunlu olduğu için çok fazla kendimi zorlayamiyorum erken doğum riskim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…