Kilolu hamile kalip diyet yapanlar bakabilir mi?

sosmivida

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
4.901
5.092
358
Merhaba hanimlar, kilolu hamile kalıp diyet yapan var mi acaba??
Doktorunuz kaçıncı aya kadar kilo verebileceğinizi soyledi??
Yada daha önceden kilo verenler kaçıncı ayına kadar kilo vermeye devam ettiniz, bebeğiniz de herhangi bir kilo farkı oldu mu??
Cevaplarsanız sevinirim

Kilo vermek değil de koruyorum açıkçası. 74 ile hamile kaldım. 5. ayımdayım. 79 oldum şuan. Almamaya gayret ediyorum.

Bence de almamaya gayret edin, vermeye değil. Sağlıklı olmayabilir çünkü. Ama istiyorsanız mutlaka profesypnel bir diyetisyenden yardım alın. O ne zaman neyi ne kadar yiyeceğinizi yazsın. Siz kendiniz diyet yapmayın. Yani en kilo verilmeyecek dönem gebelik. 5 kilo alırsınız kilonuz çoksa ve doğum sonrası zaten verirsiniz o kiloyu.

Bence de almamaya gayret edin, vermeye değil. Sağlıklı olmayabilir çünkü. Ama istiyorsanız mutlaka profesypnel bir diyetisyenden yardım alın. O ne zaman neyi ne kadar yiyeceğinizi yazsın. Siz kendiniz diyet yapmayın. Yani en kilo verilmeyecek dönem gebelik. 5 kilo alırsınız kilonuz çoksa ve doğum sonrası zaten verirsiniz o kiloyu.
Doktorumla görüştüm sadece saglikli beslen dedi, gebeliği öğrenene kadar diyetisyen ile kilo veriyordum ama hala kiloluyum 😊 doktorumda illa kilo ver demedi, bende diger doktorlar acaba nasil öneriler veriyor ogrenmek istedim, gecen sene dogum yaptim yaklaşık 20 kg verdim, supriz bir gebelik simdi ki o yuzden biraz daha versem iyiydi :)

Kilo vermek değil de koruyorum açıkçası. 74 ile hamile kaldım. 5. ayımdayım. 79 oldum şuan. Almamaya gayret ediyorum.
Bende ilk ay bi istah kabarmasi oldu, gebeliklerimde hic midem bulunmaz 😊 2.aydayim 2 kg civari aldim ama 3-4 kg versem iyiydi bazi doktorlar ilk 3 ay bazilari ilk 4 ay kilo verebilirsiniz diyor, benim doktorum saglikli beslen dedi sadece o yuzden merak ediyorum, baska doktorlar ne demiş. Ben suan 85 im 🤦‍♀️🙈

83 kilo ile hamile kaldım. Gebelik şekeri veya preeklempsiden çok korktuğum için önlem amaçlı diyetisyene başvurdum. Diyetisyen kilo vermek için değil de bebeğin ihtiyacı olan şeyleri yemem için liste verdi. Arada kaçamaklar olmasına rağmen, 2 aylık ikizlere hamileyim, henüz hiç kilo almadım

83 kilo ile hamile kaldım. Gebelik şekeri veya preeklempsiden çok korktuğum için önlem amaçlı diyetisyene başvurdum. Diyetisyen kilo vermek için değil de bebeğin ihtiyacı olan şeyleri yemem için liste verdi. Arada kaçamaklar olmasına rağmen, 2 aylık ikizlere hamileyim, henüz hiç kilo almadım
Bende sizinle ayni kiloda hamile kaldim ve iştahım cok acik, simdiden 2 kg aldim 2.aydayim, doktorum sadece saglikli beslen dedi ama bi kac kilo versem daha iyi olurdu sanki :)

Bende sizinle ayni kiloda hamile kaldim ve iştahım cok acik, simdiden 2 kg aldim 2.aydayim, doktorum sadece saglikli beslen dedi ama bi kac kilo versem daha iyi olurdu sanki :)
Gebelikte ilk 3 ay sanırım kilo vermek sorun olmuyor diye duymuştum ama yine de vermek istemedim ben. Hedefim 10-12 kg almak. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, şekerden uzak durmaya çalışıyorum

Gebelikte ilk 3 ay sanırım kilo vermek sorun olmuyor diye duymuştum ama yine de vermek istemedim ben. Hedefim 10-12 kg almak. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, şekerden uzak durmaya çalışıyorum
Evt bende öyle hatırlıyorum, İlk gebeligimde 12 kg, diğerinde 15 kg aldim, bastan dikkat etmek gerekiyor, son ay cok alınıyor cunku😊

Merhaba hanimlar, kilolu hamile kalıp diyet yapan var mi acaba??
Doktorunuz kaçıncı aya kadar kilo verebileceğinizi soyledi??
Yada daha önceden kilo verenler kaçıncı ayına kadar kilo vermeye devam ettiniz, bebeğiniz de herhangi bir kilo farkı oldu mu??
Cevaplarsanız sevinirim
Merhabalar bende obezite hastasıyım beklenmedik bir şekilde gebe kaldım.135 kiloyum.Doktor kesinlikle diyestiyeni bırakıyorsun dedi.Meyve bile yemeye korkuyorum

Diyetisyenin ile irtibatı kesiyorsun dedi.Ben yinede diyetisyene gittim.Aksam doktorun içine doğmuş gibi beni arayıp diyetisyeni aklından çıkar diyet yok dedi
Cok ilgincmis sen yinede dikkat et canım.bir sorun olmasın, saglikli beslenmeye calis

Hem emzirip hem diyet yapan var mı aşırı kilo aldım ve çok mutsuzum nasıl bir yol izlediniz paylaşın lütfen

Back
X