Kilolu Olmanin Dezavantajlari ve Yasadiginiz Kötü Anilar Neler?

avrasya yagsız tost yapıyorum. ekmek yemıyorum ogunlerde. aksam ne pılav yıyorum ne ekmek yıyorum. oglen yemem gereken ekmegı sadece ıkı kasık pılav yıyerek karsılamıs oluyorum aksamları asla ekmek ya da pılav yemıyorum. sabah ıkı dılım cavdar ekmegınden ya da tam bugday ekmegınden yagsız tost yapıyorum ıcındekı de ya yagsız lor peynırı ya da yarım yaglı peynır.

kaldı kı ben 5 kıloya yakın kılo verdım zaten canım. kılo cetvelını pazartesı guncellıyoruz.

evet ballı sırkelı su konusunda arkadasımız haklı. benım mıdem de sorun yok ıcebılıyorum mıdenız de sorun varsa lımonlu ılık su ıcın ya da sadece ılık su ıcın arkadaslar ama muhakkak ac karnına ılık su gırmıs olsun.

Her gece için ayda 4 kilo verin!..

“Sabahları bir bardak kaynar suya bir limon sıkın. Özellikle kan yağları yüksek olanlara iyi gelir. Her gün bal şerbeti için, bir bardak kaynar suya bir çay kaşığı bal koyun, içine bir limon sıkın, için. Ya da yarım limon. 100 kiloluk adam bir limon sıksın, 50 kiloluk adam yarım limon.

HER GECE İÇİN AYDA 3-4 KİLO VERİN

Her gece için ayda 4 kilo verin!..Her gece yatmadan bir bardak kaynar suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup içerseniz, yine bedenin bütün toksinlerinin atılmasına yardımcı olur. Bir ayda 3-4 kilo verdirir, toksinleri atar bedeninizden. Çok önemlidir, kan yağları ve kolesterolü düşürür. Zayıflamaya yardımcı olur.

GÜNDE BİR ELMA TÜM İHTİYACINIZI KARŞILAR
“Her gün mutlaka 1 elma yemek lazım...

Canim ben bir ara düsünmüstüm almayi bu kitaplardan ama bilemedim ise yarar mi diye fakat sen baya zayiflamissin

bu yöntemle bir bakacagim bu kitaba tekrar alip uygulayabilirmiyim diye

dokuz bucuk on bucuk arası ara ogun yapılır. merak etme. bır ay gecınce ara ogunu bıle aramayacaksın. ben dort gozle beklerdım ama sımdı ınan ona bıle gerek duymuyorum.

tostu evde yapoarsın ya evde yersın ya ısyerınde. en erken saatte yemege calıs. nekadar erken baslarsan okadar hızlı calısıyor metabolızma.

kıraz sapını tek de ıcebılırsın yesıl cayı da tek ıcebılırsın ben ıcıne atıyorum yesıl cayın. cunku bu sekılde daha otem atıcı oluyor. aynı seyı ıkı kez kullanabılırsın. cope atma yanı hemen.

kuryemısler konussunda dıkkatlı olacaksın. adetlerı asmayacaksın yoksa yaglı oldugu ıcın kılo yapabılır

bızım ısyerının menusu bellı degıl oyuzden ben yanımda hem sebze yemegı hem bır et yemegı getırıyorum oglen kı yemek yaglıysa o gun sadece kendı yemeklerımden yıyorum. ogunlerın hepsınde farklı seyler yemek gerekıyor. sebze yedıysenız oglen, aksam et yemelısınız gıbı mesela.

ben grıp olunca bıle ıhlamur ıcemem ama sımdı yesıl cay falan elımden dusmuyor alısıyorsunuz kızlar. ben ıdealıst ya da ıradelı bırı degıldım ben yapoıyprum yapacagınıza ınanın.

Kizlar suan gercekten kendimi cok azimli hisediyorum,ne olur yanliz birakmayin beni hep ugrayin bu topige,gercekten duaciniz olurum!!!

gelin motive edin beni/birbirimizi

ya düsünebiliyormusunuz son 6-7 ayda 15 kilo falan aldim

kurban bayramına kadar dye bır konumuz var bır de zayıflama adına yola cıktım. ordan takıp edebılır ve destek alabılırsınız kızlar. benım kılo vermem zor cunku agır hormon ılacım var sureklı odem yapıyor ama regl donemınde herkes kılo alırken benım gıbı bırı almayı bırakın bu hafta vermıs bıle.

kılo verebılırız kızlar. buna ınanın ıste.

ben akşamları düşünuyorum
yemek yemesem
salata yoğurt falan yesem olurmu
çunku annem ben çalışıyoruz
oyle hazır yemek olmuyo genelde
e yapsan yesen 8 i bulur
napsakkı

kaç zamanda verdın bu 5 kıloyu hayatım???

ergenlikten bu yana hep kilolu oldum en fazla 89 kiloyu gördüm bundan 4 sene önce falan
yaşım 27 son 1 senedir diyet yapmadan kilo veriyorum
çünkü sağlıklı beslenmeyi öğrendim
birden bire ayda 5 kilo vermedim
çünkü bu kiloları birden bire almadım hop diye vereyim
ayda 1-2 kilo arası veriyorum
bunda diyabet hastası olduğumu öğrenmem ve insülin iğnesi kullanmamın da etkisi var
mecburen dikkat etmek zorunda hissediyorum artık kendimi
ayırca kendinize haksızlık etmeyin ben hiç yaşlı gösterdiğimi duymadım kimseden
aksine defalarca kez kız kardeşimi benden 10 larca kilo eksik olmasına rağmen ablam sandılar
kimse 27 yaşında olduğuma inanmaz
22-23 göründüğümü söylerler
bunun biraz bakımla falan da alakası vardır muhakkak
diyetlerle falan uğraşmayın yıllar içinde oturmuş bir bünye ve yemek alışkanlığımız var bizlerin
onun için bir kaç aylık diyetler çözüm değil
yanlışları değiştirmek çözüm

kaç zamanda verdın bu 5 kıloyu hayatım???

ıkı haftam bos gectı sayılır ama eylul ayında basladım dıyebılırım. bır hafta seyahate gıttım ılk zamanlardı ve duzene oturtamadıgım ıcın bozdum dıyetı. spor da yapamadım. bır hafta hapım fena odem yaptı ve 800 gram aldım vermek yerıne. ama sen 40 gun olarak dusun.

canım bende 40 yaşındayım ama kımse demez en fazla 27 falan derler
genetık bıraz da
adına hem sevındım hem uzuldum
ama bu hastalık disipline edıyo ınsanı ve kılo verdırıyo evet örneklerını ben de gördum
bızde lıste değil de işte mumkun olduğunca alışkanlıklarımızı değiştirmeye çalışıyoruz
az ekmek maarna pilav tatlı gıbı
bakalım başarılı olacakmıyız:)

ben akşamları düşünuyorum
yemek yemesem
salata yoğurt falan yesem olurmu
çunku annem ben çalışıyoruz
oyle hazır yemek olmuyo genelde
e yapsan yesen 8 i bulur
napsakkı

bu menu olabılır yanı salata ve yogurt yıyebılırsın ama her gun yapamazsın hem her turlu gıdaya ıhtıyacı var vucudun hem de sureklı aynı seyı yedıgın ıcın sıkılır ve dıyetı bırakırsın. benım menulerımı takıp edebılırsın. ben okadar yogunlugum arasında hazırlayabılıyorum. sen de hazırlarsın merak etme.

bak canım ben ılk zamanlar kendım eve gıdınce yaptım ve tabıkı 8 ı buldu. ustelık spora vakıt kalmıyordu. yanı yemekten sonra vakıt var da basına varmıyordum ıste. sonra esım destek olmaya calıstı o yemeklerı yapıyordu ben yuruyordum ama eve varmam en erken yedı bucuk oluyordu yuruyusun bıtmesı yanı. az kılo verıyordum bu yuzden ama ıkı haftadır yenı cozum buldum. 4-5 cesıt yemek yaptım hem esıme uydu hem bana.

bak mesela neler yaptım. kabak kavurdum. et sote yaptım. yesıl mercımek yaptım erıstelı. fırın posetınde tavuk but pısırdım az yaglı bulgur pılavı yaptım. pazar gunu yaptım bunları. hem esımı ıhmal etmemıs oldum hem de bu yemeklerınden ıse gelırken getırebıldım. halen et yemegım var mesela yesıl mercımek var yanı haftaya bıle yetebılecek yemeklerım. aksam bes bucukta yıyıp sonra yuruyus yapınca, o hafta 1,700 verebıldım mesela. aksam en gec 6 da bıtırmıs olmak onemlıymıs bunu anlamıs oldum

evet kesinlikle disiplin getiriyor
ihtiyacım olanda buymuş meğer benim
abur cubur yok, tatlı, börek, hamur işi yok
olsa bile çok az tadımlık
az az ama sık sık yiyorum
ağzım hiç boş kalmıyor
öğle yemeğini bile 2 ye bölerek yiyorum
iş arkadaşlarım habire yiyorsun diyolar hatta
ama onlar öğleden sonra açıkırken ben tok oluyorum mesala

evde yeşil mercımek yemeğim var mis gıbı eriştelı ve maydanozlu:)
işte 6 da iştenm çıkıyorum
yürüyerek eve gelsem saat olacak 6 buçuk 7 ye doğru
yemek hazırlamak yemek
sonrasında hareket edemıcem
dur bakalım bulacam bı formul..
teşekkürler bu arada liste için

Son düzenleme:

geçmiş olsun hayatım
en kötüsü bu olsun:)

bugunluk once eve gıt yemegını ye. tam bır saat sonra ya yuruyuse cık ya da youtube dan leslıe yuruyus yap.

rıca ederım destek olmaya hazırım. ben de baska kısıler sayesınde su an bılınclıyım ve kılo verıyorum bırbırımıze yardım etmelıyız

Amonra canim tabi ki dedigin gibi,aslinda banada hep diyorlar aaa öyle mi 28 yasindamisin,daha genc gösteriyorsun,

ama iste ben kendimi yasli gibi görüyorum,kaldiki bu kilolarla hic cekicide bulmuyorum,

fakat saclarimi gecenlerde düzlestirdim,kivirciklar,ve ayyy öyle bir bakiyorlardi ki artik rahatsiz oldum,yengemde o gün durmadan bana dedi ay ne kadar güzel olmus..

kivircik saclarimda cok yakisiyor ama iste en fazla zayifken bence...

yok eve gıdıp yuruyuşe çıkıp oyle bişiler yemeyi düşünuyırum
az önce armut yedım
evdede mercimek var işte
6 buçukta evde olsam
yemek ye bekle
karanlıkta yuruyemem
tam tersını yapıcam
yruuyup eve gelip yoğurt falan yemek ıstıyorum bu akşam

ya ben 89 kiloyken bile kendimi çok çekici ve güzel buluyordum
ben de tuhaf yüksek bir öz güven var sanırım
giyim sıkıntısı da çok çekmedim açıkcası ama genelde siyah giymeyi tercih ederdim
şimdi 72 kiloya üştüm 42 bedenim 40 a çok az kaldı hala siyah giyiyorum alıştığım bir o olmuş
ben kendimi şişmanken gerçekten sevdiğim ve güzel bulduğum için dert etmedim zaten
etsem kesin daha zayıflamak için çabalardım
benim sağlık sorunlarım ateşleyici oldu zayıflamamda
ama aynada ordan burdan pörtlemiş yağları görmemek çok güzel tabi
bir de oturunca kucağa yastık falan koyma hissi azaldı o en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…