- 8 Ocak 2019
- 1.355
- 2.208
- 133
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
bence baştan savma cevaplar vereceğinize olayı derinlemesine aydınlatıp konuşun . ben bu bu bu yüzden kilo aldım çaresine bakacağım ama şimdi değil. sizler sayesinde işim daha zorlaşıyor. anlayış diliyorum. bir müddet kiloma yorum yapmayın. şeklinde.
kilonuza gelince "yedikçe mutlu oluyorum" şeklinde bir savunmanız olduğu için zayıflamanız zorlaşacaktır önce bu düşünceden vazgeçin bu da psikolojik bir destekle olur.
kolay değil şekere alışmıssınız . yeme şeklinizi de değiştirmeniz lazım. ipin ucunu kaçırmamanızı dilerim
Aynen oyle, ben de mutlu olduklarını düşünüyorumBen artık kesinlikle eminim ki başkalarının kilo almasından mutlu olan biçok kadın var.. hamileye, yeni doğum yapmış insana, başından seni gibi stresli bi dönem geçirmiş kişilere bile yazık günah demeden konuşuyorlar. Vallahi nefret ettim bu kilo muhabbetinden
Hasta olunca sakın bana hastayım demeyin dedim. Yuzume baktılar. Asıl fena olan teyzem bir kahkaha patlattı. Geldi omzuma dokundu seviyorum kız seni dedi.
Hoşlarına gidiyor kavga etmekben de tutamadım kendimi güldüm bu teyzemin kocası da diyor ki elif burnunu da bir ara yaptır. Dur enişte zaten ortalık karışık
Kürdan gibi olun bu seferde çökmüşsün aaa seni beslemiyorlar mı diyecekler.
Bu insanlar harbiden hadsizlikte rekor kırarlar.Herkes bir hassas terazi kesilmiş.Ama yine de kilolulara söylenen laflar daha kırıcı.ablamm bu nedenle çok sıkıntı yaşıyor.her gören kilo al diyor ama alamıyor , bıktı artık.
Bu insanlar harbiden hadsizlikte rekor kırarlar.Herkes bir hassas terazi kesilmiş.Ama yine de kilolulara söylenen laflar daha kırıcı.
Sütü gelmeyen annelere de meme vermiyor musun sen buna.Yazık çocuk aç kalacak diyorlar bizzat duydum bunu.Aminn.bacım hakikaten çok hadsiz insanlar var. konuşmak için konuşuyoruz sonu nereye gidiyor laf düşünen yok.
mesela emziren anneye bebek doyuyormu?
yooo aç senmi doyuracan demek lazım.
valhasıl Allah halimiz iyi etsin.
Sütü gelmeyen annelere de meme vermiyor musun sen buna.Yazık çocuk aç kalacak diyorlar bizzat duydum bunu.Aminn.
Ah bir devam sütü mü vereceksin diyen hadsizler var sanki kadın istemiyor sütü gelsin.Halkımız bu konularda doktor kesilmeyi pek seviyor.ben direk çok doyuyor çok güzel uyuyor diyorum. lafı uzatmaya cevap vermeye kalkarsam işim yaş.
zaten anne yorgun üzgün bebeği emzirme için sütü artsın diye ne kürler ne incirler yiyor . bide üstüne laf ye. millete bu konuda eğitim veren kurslar olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?