- 17 Temmuz 2019
- 151
- 760
- 53
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Ay hiç iyi niyet sezemedim gerçekten. Senin yanına gelip çatır çatır kavga edesim geldi onlarla. Gençsin metabolizman hızlı onlar için değil kendin için ver kilonu rahatsızsan. Sen takmadıkça zamanla çeneleri kapanır umarım çünkü anladığım kadarıyla cevaplardan da zevk alıyorlar.Soru sormuyorlar ki. Konu bitiyor mesela o anda bana dönüp ay eliif memelerin de 100 numara olmuş heralde diyor. Veya eliiif pipin yürüdükçe bir sağa bir sola sallanıyor diyor. çözüm veya yardım amacı yok. Soru falan değil direk sözlü taciz
Ay hiç iyi niyet sezemedim gerçekten. Senin yanına gelip çatır çatır kavga edesim geldi onlarla. Gençsin metabolizman hızlı onlar için değil kendin için ver kilonu rahatsızsan. Sen takmadıkça zamanla çeneleri kapanır umarım çünkü anladığım kadarıyla cevaplardan da zevk alıyorlar.
Yahu çok güzel bir bölümde okuyorsun, boşanmışsın hayata devam ediyorsun ne kadar güçlüsün. Ailen de çok değerli insanlarmış be hoş. Takmasana canım benim ciddiye alındıkça kudurur bunlar. Başarın daim olsun hayat zaten sana zorken onların daha da zorlaştırmasına izin verme kafana bile takmaAynen öyle. Hastalıklı bir ruh bu. Ailemizi düzenimizi huzurumuzu kıskanıyorlar. Babamın durumu iyi olmamasına rağmen şehrin en güzel yerinden ev aldı. (Uygun fiyatli denk geldi tamamen nasip). Ben tıp okuyorum. Annem terbiyeli ağır başlı lafını sözünü bilen hanım hanımcık biri. Bütün çevremiz tarafından sevilir sayılır. Erkek kardeşim türkiyenin sayılı okullarından birinde burslu okuyor.
Bir ben ailenin çürük elması sayılırım zorla evlendim. Yapamadım ayrıldım falan. O yüzden de tek mutlu olabilecekleri dedikodular benimle ilgili.
Aslında çok zenginler, çoluk çocukları evli çocuklu bi ton dertleri var. Ama onlar bizimle uğraşmayı seviyorlar.
Hasta olunca sakın bana hastayım demeyin dedim. Yuzume baktılar. Asıl fena olan teyzem bir kahkaha patlattı. Geldi omzuma dokundu seviyorum kız seni dedi.Yahu çok güzel bir bölümde okuyorsun, boşanmışsın hayata devam ediyorsun ne kadar güçlüsün. Ailen de çok değerli insanlarmış be hoş. Takmasana canım benim ciddiye alındıkça kudurur bunlar. Başarın daim olsun hayat zaten sana zorken onların daha da zorlaştırmasına izin verme kafana bile takma
Bundan ne zevk alıyorlar çok merak ediyorum. Ben zaten ailemi karşıma alıp evlenmişim. Yapamamış ayrılmışım. Okulum zor. Bütünleme ile dersleri zor verdim. Temmuzun 20 sine kadar ders çalıştım. Buraya geldim. Çocuğum kilo almışsın dırdır vırvır.Kilonuz fazla değil Normal bir düzeyde. Ama siz onların yanında kilo vermek istediğinizden bahsettiyseniz yada başkasından duydularsa kilolarınızdan rahatsız olduğunuzu, bilerek o konudan üzerinize yürüyorlar. Maalesef zayıf yönümüzü gören herkes oradan vurmaya çalışır. Bana da arkadaşlarım yapıyor bu ara, çünkü diyetteyim ve kilo verdiğimi bildikleri için onu kendilerine bir fırsat olarak görüyorlar. Ama ben hiç takmıyorum bile siz de takmayın.
Demek ki kimse için birşey yapmamak gerekiyor, onlar sizi düşünmüyorsa siz de onları düşünmeyin. En çok da en yakınlarımız kusurlarımızı yüzümüze çarpıyor çünkü biz onlara zayıf noktamızı göstererek gel burdan vur bana diyoruz maalesef.Bundan ne zevk alıyorlar çok merak ediyorum. Ben zaten ailemi karşıma alıp evlenmişim. Yapamamış ayrılmışım. Okulum zor. Bütünleme ile dersleri zor verdim. Temmuzun 20 sine kadar ders çalıştım. Buraya geldim. Çocuğum kilo almışsın dırdır vırvır.
En cok laf eden teyzemin kızı kalp krizi geçirdi günlerce ilgilendim hocalarımla görüştüm aynı teyzemin diger kizi dogum yapana kadar aradi konuştum rahatlattim. Diğer bir teyzem bagirsaklarindan senelerdir rahatsız, her seferinde hocamdan randevu alır giderim ilgilenirim.
Nankörlük zoruma gidiyor.
Teyzecim çok kilo aldığım için randevu alamıyormuşum diyeyimDemek ki kimse için birşey yapmamak gerekiyor, onlar sizi düşünmüyorsa siz de onları düşünmeyin. En çok da en yakınlarımız kusurlarımızı yüzümüze çarpıyor çünkü biz onlara zayıf noktamızı göstererek gel burdan vur bana diyoruz maalesef.
Yattım uyuyacaktım sana cevap yazayım diye geri kalkıp siteye girdim. Şey diyecektimYahu çok güzel bir bölümde okuyorsun, boşanmışsın hayata devam ediyorsun ne kadar güçlüsün. Ailen de çok değerli insanlarmış be hoş. Takmasana canım benim ciddiye alındıkça kudurur bunlar. Başarın daim olsun hayat zaten sana zorken onların daha da zorlaştırmasına izin verme kafana bile takma
Evet belki hadsizler fakat psikolojik yemeler hep böyle başlar. .Siz de rahatsızsiniz ki canınız sıkılıyor.Zayıflar. Bir de sabahları spor yapıyorlar. Bildiğin atletikler. Yaş olmuş 55. Bunlardaki enerji beni benden alıyor
23 yaşında siniz ve hangi ara evlendiniz de ayrıldınız neyse konuya gelecek olursak bence de fazla bir kilonuz yok biraz dişinizi sıkıp 2 3 kilo verirseniz normale döner zaten bunun da çok zor olduğunu düşünmüyorum bu kadar takacak bir durum yok yani biraz tutun kendinizi insan isterse herşeyi yapar diye düşünüyorum..Merhaba herkese. Az çok birbirimizi tanıyoruz. Kısaca ben 23 yaşındayım boyum 155 kilom 62. Üniversite okuyorum ve ciddi anlamda zorlaniyorum. Zayıflamak için gerekli tıbbi bilgiye sahibim fakat diyet yaparken saf şekere alışkın olduğum için tam buğday ekmeği meyve gibi besinlerden alınan şeker bana yetmiyor. Çok sinirli ve gergin oluyorum. Oturup ağlıyorum. Psikolojik olarak çöküyorum. Ama gönlümce yiyince benden neşelisi yok.
Eşimden ayrıldıktan sonra ve ayrılmadan önceki dönemde çok fazla stres yaşadım. Eşimle tanıştığımda 45 kiloydum. Buluştuğumuz zamanlarda etkinliğimiz buluşup yemek yemek olmuştu. Ve 52 kiloya yükseldim. Evlendim ve 55 kilo oldum. Ayrılık sürecinde ise 62 kiloya yükseldim. Toplamda 3 senede 17 kilo aldım. 45 kilo biri için kilomun %40 ı kadar almışım demek oluyor.
Biz baska sehirde oturuyoruz ve annem yazlari 1 ay anneanneme bakmaya geliyor. Ve yaz tatilinde malum akrabalarim karnına bak göbeğin çıkmış. Popon kocaman olmuş diye tabiri caizse sözlü taciz uyguluyor. Ve bir kere söylemek falan değil 3 saatlik bir oturmada 5 kere benim fiziğim konuşuluyor. Artık hepsine patladım. Ama buna rağmen rahatsız etmeye devam ediyorlar. Gerçekten bir küfür etmedigim kaldı. Kendi çocuklarından örnekler verdim. Fiziklerine laf ettim. Fiziğimi yüzüme vuranlar ben mezun olunca işimiz düştü diye sakın gelmeyin dedim. Gülüyorlar ben anlayamiyorum.
Benim yaşadığım stresten sonra aslında bir miktar kilo almak normal. Kilo vermeyi de arada düşünüyordum ama yine de psikolojik acıdan hassas olduğumdan acele etmedim. Ama bu sözlü taciz olayları beni çok üzüyor.
Görüşmek istemiyorum ama annem anneanneme bakmaya geliyor ve annem tek başına çok zavallı. Kendini savunamıyor. Ben yanında olmasam çiğ çiğ yerler. Ben ona destek olmak için geliyorum. Bana gerçekten ihtiyacı var. Akrabalar (6 teyzem var) yanlarında oturmamama rağmen çay falan getirirken söyleyeceklerini söyleyip beni üzüyorlar.
Benim artık basiretim bağlandı. Çaresizim yorumsuzum. Bana akıl verin.
Takdir ettim seni en azindan gozumde ezik bir kiz canlanmadi.soyle lafi gedigine sok sana kim laf sokuyorsa bel alti vur cunku bunlar asla anlamaz.bunlarin ici pis.banada zayifsin diyenler var ben hoop lafimi soyluyorum.anneni lutfen ezdirme hep yaninda ol sana bunu yapan ona neler demiyodur uzulmesin benim annemde cok saftir herkese susar nasil ben buyudum annem rahat nefes aldi.vallahi adamin cigerini sokerim ben bisey degilimde annecigime tek bir laf gelse kend kardrsi anasi babasida olsa kapi disari ederim.etmisligimde varMerhaba herkese. Az çok birbirimizi tanıyoruz. Kısaca ben 23 yaşındayım boyum 155 kilom 62. Üniversite okuyorum ve ciddi anlamda zorlaniyorum. Zayıflamak için gerekli tıbbi bilgiye sahibim fakat diyet yaparken saf şekere alışkın olduğum için tam buğday ekmeği meyve gibi besinlerden alınan şeker bana yetmiyor. Çok sinirli ve gergin oluyorum. Oturup ağlıyorum. Psikolojik olarak çöküyorum. Ama gönlümce yiyince benden neşelisi yok.
Eşimden ayrıldıktan sonra ve ayrılmadan önceki dönemde çok fazla stres yaşadım. Eşimle tanıştığımda 45 kiloydum. Buluştuğumuz zamanlarda etkinliğimiz buluşup yemek yemek olmuştu. Ve 52 kiloya yükseldim. Evlendim ve 55 kilo oldum. Ayrılık sürecinde ise 62 kiloya yükseldim. Toplamda 3 senede 17 kilo aldım. 45 kilo biri için kilomun %40 ı kadar almışım demek oluyor.
Biz baska sehirde oturuyoruz ve annem yazlari 1 ay anneanneme bakmaya geliyor. Ve yaz tatilinde malum akrabalarim karnına bak göbeğin çıkmış. Popon kocaman olmuş diye tabiri caizse sözlü taciz uyguluyor. Ve bir kere söylemek falan değil 3 saatlik bir oturmada 5 kere benim fiziğim konuşuluyor. Artık hepsine patladım. Ama buna rağmen rahatsız etmeye devam ediyorlar. Gerçekten bir küfür etmedigim kaldı. Kendi çocuklarından örnekler verdim. Fiziklerine laf ettim. Fiziğimi yüzüme vuranlar ben mezun olunca işimiz düştü diye sakın gelmeyin dedim. Gülüyorlar ben anlayamiyorum.
Benim yaşadığım stresten sonra aslında bir miktar kilo almak normal. Kilo vermeyi de arada düşünüyordum ama yine de psikolojik acıdan hassas olduğumdan acele etmedim. Ama bu sözlü taciz olayları beni çok üzüyor.
Görüşmek istemiyorum ama annem anneanneme bakmaya geliyor ve annem tek başına çok zavallı. Kendini savunamıyor. Ben yanında olmasam çiğ çiğ yerler. Ben ona destek olmak için geliyorum. Bana gerçekten ihtiyacı var. Akrabalar (6 teyzem var) yanlarında oturmamama rağmen çay falan getirirken söyleyeceklerini söyleyip beni üzüyorlar.
Benim artık basiretim bağlandı. Çaresizim yorumsuzum. Bana akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?