Aslinda kendimi hep begeniyodum ama guvenim yikildi tesekkur ederimCanım bu durumun hiç iyi değil. Anoraksi bile olabilirsin bu düşünceyle devam edersen. Kendini beğen ve güven.
16 yasindayim..canım yasını okumadım ama cocuk ergen pskiyatrısine gitmeni öneririm anoreksia düşündüm senin hakkında biliyorsunki bu bir hastalık ve cok ciddi sonuçları var kesınlıkle kendın yenemezsın ilaç yardımı almak zorundasın. psikolog degil pskiatrise gitmelisin. suanda belkı hasta olmadıgını duşünüyorsun ancak yinede git kendine iyi bak
Canım gayet zayıfsın kesinlikle daha fazla zayıflamamalısın! insanın dış görünüşü önemlidir iskelet gibi görünürsen kimse yanına yaklaşmaz söyleyim. Allah korusun bu yaşta anoreksiya hastalığına yakalanma :S
:////Canım bende sana kilo verme tavsyesinde bulunmaya gelmiştim.
bnm boyumda 1.68 54 bana çok ideal mesela
40 kilo olup ölmek mi istiyorsun
Canım okumadım aradaki yorumları artık 40 olmak istemiyorsun değil mi ?
Kusura bakmayin demin yazicak birsey bulamadim ..
40 istemiyorum ama 45 kotu olmaz diye dusunuyorum ama yememezlik yapmiyorum boyum uzamazmis
Canım bak arkadaşım 1.70 52 kilo ve çok zayıf görünüyor memnun değil .
Sen kendin bilirsin tabi ama 49 çok güzel bir kilo al ama verme derim :26:
Artik oyle yemiyorum ki boyum uzamaz diye..Daha kucuksun gelisme cagindasin sacmalama..Ne demek gunde bir ogun aklun yok mu senin ne bu ozenti zayiflaynca daha dogrusu bi deri bi kemik kalnca ne olacak erkekler daha mi cok begenecek..zayflama hastaligindan olen mankenlerden tv de care arayan insanlardan haberin var mi? Bir an once dr a git bu takntidan kurtulman lazm..
Hızlı bir şekilde çok kilo vermek istiyorsan bunun için bir sürü şok diyet var 1 haftada bile istediğin kadar incelebilirsin ama sağlıksız diyetler bunlar.
ayyyy 1 68 boy 40 kilomu ben 52 kiloda bile kendimi zayıflaktan ölecek gibi hissediyorum tahta gibi o ne öyle çok zayıf kadınlar çok itici bence hatta sen şuanki kilonda bile çok zayıfısındır 3 5 kilo al bence ben şuan 59 kiloyum boyumda 165 zayıf oldugumu 1 2 kilo almamı söylüyor çevremdekiler hiçbiryerimden yağ fışkırmıyor gayet düzgün fizikteyim tahta gibi değilim kiloluda değilim inş ne zayıflarm nede kilo alırım alırsam en fazla 3 kilo falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?