kiloma takintiliyim zayiflamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Onlara babam izin vermez ki sut lu seyler yedigimde de karnim agriyo yogurt da oyle laktoz dokunuyo sanirim

Onlara babam izin vermez ki sut lu seyler yedigimde de karnim agriyo yogurt da oyle laktoz dokunuyo sanirim

Süt ve süt ürünlerine alerjin var o zaman, evde spor yap sende, hopla zıpla, ip atla, yükseğe uzanıyormuş gibi sanki yüksek bir daldan uzanıp birşey alıyormuş gibi hareketler yap
Ama bunun yanısıra dengeli besleneceksin.

Pekii

>_<

Şöyle zayıf olupta halen ay cok fazlam var kilo vermem lazım diyenlere cok kızıyorum

Benim kuzenim var ayni 167 42 kilo ve sadece kemikten ibaret iskeletor gibi duruyo senin kilon gayet ideal o kiloya dusmek istemezsin emin ol canli ornegi vardi ben de en kucuk bedeni aliyordu ama buyuk geliyodu cok zor yani

Arkadaşlar karşınızdaki 16 yaşında ve henüz ergenlik çağında olan bir genç kız, hatta daha çocuk ona kızmak yerine yardımcı olmalıyız. Herkes ergenliği farklı geçirir kimisi daha hafif, kimisi daha ağır atlatır. Eslem de kolay şeyler yaşamıyor annesini kaybetmiş, babası ve 2. eşiyle beraber yaşıyorlar. Lütfen karşımızdaki kişinin yaşını ve bulunduğu durumu unutmayalım. Eslemcim mune arkadaşımızın dediği çoook doğru, boyunun uzaması için dengeli ve vitaminli gıdalarla beslenmen gerekli, pilateste değilde gelişme çağında yüzme ve voleybol çok etkili, spor her yaşta yapılmalıdır insanın vücudunu şekile sokar imkanın varsa yüzmeye git mutlaka, ama sana tavsiyem bir psikiyatra da görün kilo almak istemediğini, bu kiloda kendini şişman gördüğünü mutlaka ama mutlaka söyle.

Yuzme babam yollamaz ki voleybol felanda evde oynanmaz
..
Kafam karisti ben hep babama psikolog dedim ama siz psikiyatr diyosunuz farklarini biliyorum ama psikologa gitmek istiyorum :// hangisi ne gitmem normalde dogru?

Tesekkur ederim

Son düzenleme:
Yuzme babam yollamaz ki voleybol felanda evde oynanmaz
..
Kafam karisti ben hep babama psikolog dedim ama siz psikiyatr diyosunuz farklarini biliyorum ama psikologa gitmek istiyorum :// hangisi ne gitmem normalde dogru?

Tesekkur ederim

Benim aynı senin yaşlarında gittiğim bir psikiyatr vardı, yarım saatten fazla konuşurduk, dinlerdi beni. Benim ilaç kullanmam lazımdı, konuşmak yetmiyordu. İstediğine gidebilirsin, psikoloğa gidersen zaten ilaç kullanman gerektiğini düşünürse seni psikiyatra yönlendirir.

Peki tesekkur ederimm..

1.68 Boya normal olarak 55 falan olman gerek,hadi 55 te olmasan şuan ki kilondan aşağı düşme sakın.
40 kilo olursan yüz olsun vücut olsun gerçekten çok çirkin bir görüntüde olursun,hem de sağlığın için de iyi olmaz o boya o kilo.

Son düzenleme:
Şeker (pirinç, un, patates...vb) yemeden günde 2 öğün beslen günde 2 yumurta ye sabah kahvaltısında ve spor yap rakamlara takılma ben 167 cm boyumla 50 kiloydum ve tabiri caizse kimse beni kızdan saymıyordu 20 yaşındaydım ama işyerine ilk gittiğimde babamın orda çalıştığını ve benim onu ziyarete geldiğimi sanmışlardı tahta gibiydim taki kilom 58 e gelene kadar o kilo bana yakıştı ve genç kız gibi görünmeye başladım yağ değil ama kaslı görünmek hep hoşuma gitmiştir

Peki tesekkur ederim..
50 lere cikmayi hic ama hic istemiyorum.. tesekkur ederim

esmacım
psikiyatriste git o gerek görürse seni psikoloğa da yönlendirir.

spor yapamıosan evde zıpla hopla ip atla
işe yarar mutlaka

esmacım
psikiyatriste git o gerek görürse seni psikoloğa da yönlendirir.

spor yapamıosan evde zıpla hopla ip atla
işe yarar mutlaka

Babama hep psikolog dedim simdi psikiyatr dersem garip karsikar bide onlar da psikolog gibi anlatilanlari kimseye anlatmiyomu ?

Tesekkur ederim

Yok canım uzama inan boyumdan hic hoslanmiyorum Allahtan kilomda var onu kaldiriyor bari:) Annem babam uzun genetik anlayacagin bide yeni nesilin cogu uzun artik.. 1.65-1.75 arası olmak isterdim diyebilirim insallah istedigin boya gelirsin bende uzadım sonradann ben senin boyunda olsam 50-55 kg super olurdu su an supersin masallah :)

Neden hoslanmiyosun ki uppuzunsun ne guzel ^^insallah tesekkur ederim

Canım gayet zayıfsın kesinlikle daha fazla zayıflamamalısın! insanın dış görünüşü önemlidir iskelet gibi görünürsen kimse yanına yaklaşmaz söyleyim. Allah korusun bu yaşta anoreksiya hastalığına yakalanma :S

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…