istediğin kiloya düş niye gelip buralara yazıyorsun
amacın insanların ilgisini çekmek
bu kadar mı ilgiye açsın
45 de mi desiginiz gibu olur ?Ergenlikte olur böyle şeyler. Bende 1.68'im ve 50 kiloyum. İdeal olduğumu düşünüyorum.. 40 olmak istemem boy var çünkü ne o öle yürüyen iskelet gibi
7 ay oldu
evet ilgiye aç kızcağız
böyle ağır yazmayın
16 yaşında olduğunu ve annesini yeni kaybettiğini söylüyor
esmaeslem 40 kilo çok az
anoreksiya olma yolunda hızla ilerliyorsun
normal ye sen daha ergenliktesin
boyunun daha da uzamasını istiyorsan yemekten kısma
ve bol bol atla zıpla
ip filan atla evde
hem spor olur hem boyun uzar
ve psikolojik destek al mutlaka
ve de derslerine çok çalış güzel bir yer kazan
bas git o ortamdan
kurtar kendini
16 yasindayimTamda benim demek istedigimi demissiniz cok dogru sizi tebrik etmek istiyorumcanim yasin 15 filan sanirim oyle gozukuyorsun bu yasta normal bu tip dusunceler.bende 17 yim 1.82 boy 78-79 falanim zayiflamam gerekiyor bi 10 kilo kadar ama takmiyorum 80 dim yavas yavas zayifliyorum..herkesin kilosu kendine yakisan olmali inan kilon cok normal hatta zayifsinda neren kilolu be benim gibi 40 beden giysen anlicam 36sın.belliki hadi guzel kardesim kurtul bu takintilarindan saglicakla kal:)
Peki tamam 40 dan vazgectim ama 45 de mi oyle.. yag olsun istemem
istediğin kiloya düş niye gelip buralara yazıyorsun
amacın insanların ilgisini çekmek
bu kadar mı ilgiye açsın
Canım benim onu biz kafamıza göre belirleyemeyiz ki. Bulunduğun ilde bir diyetisyene gidersen senin için gerekli ölçümleri yapar. Kemik ağırlığın, yağ yüzden, vs.. ölçülsün ondan sonra olman gereken kilo belirlenir.
45 de mi desiginiz gibu olur ?
7 ay oldu
Boyum 1.72 olsa bana yeter ama 68 de kakdim >_< 45 de mi cok az olur ? Ins alicam tesekkur ederim
16 yasindayim
Boyun ne kadsr uzun bende uzamak istiyorum>_< 49 da kalmak istemiyorum ama 40 dan da vazgectim sanirim haklisiniz fazla iskelet ama 45 normal sanki :// tesekur ederim
Sağlıklı beslenmez, zayıflamak uğruna öğün atlarsan boyun uzamaz, üstelik gıdasızlıktan hasta olursun, sizin gibi ergenlik çağındaki çocukların düzenli ve sağlıklı beslenmesi şart, 1,68 boya 40 kilo çok çok çok zayıf, vücut kitle endeksine göre 168 cm boy 40 kg ağırlık baz alındığında çıkan sonucu okur musun lütfen, hala aynaya baktığımda kendimi kilolu görüyorum diyorsan kesinlikle bir uzmandan yardım almalısın.
Vücut Yüzey Alanınız: 1.41 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 36 kg
İdeal Kilonuz: 60 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 14.2 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun altındasınız
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olmadığınızı, zayıf olduğunuzu gösterir. Zayıflık, bazı hastalıklar için risk oluşturan ve istenmeyen bir durumdur. Boyunuza uygun ağırlığa erişmeniz için yeterli ve dengeli beslenmeli, beslenme alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen göstermelisiniz.
40 in cok az oldugunu anladim tesekkur ederim ams bu seysiyi nasik yaptiniz
"
Vücut Yüzey Alanınız: 1.41 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 36 kg
İdeal Kilonuz: 60 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 14.2 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun altındasınız
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olmadığınızı, zayıf olduğunuzu gösterir. Zayıflık, bazı hastalıklar için risk oluşturan ve istenmeyen bir durumdur. Boyunuza uygun ağırlığa erişmeniz için yeterli ve dengeli beslenmeli, beslenme alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen göstermelisiniz"
45e bakmak istiyorum
Tesekkur ederim
Özel mesaj yolladım bakarsın ama 45'te zayıf yavrum, benim senden 2 yaş büyük kızım var, boylarınız aynı sayılır, kızım 50 kilo ve inan boyuna göre kilosu gayet normal, hele ki sen şimdi gelişme çağındasın, herşeyi kararında yiyip beslenmene ve sağlığına dikkat etmelisin, zayıflayacağım dersen ne boyun uzar ne de sağlıklı olursun, kızlar saçlarına düşkündür bilirim, zayıflarsan vücut saçları besleyemeyeceği için saçlarının dökülme riski de var, senin şimdi yeme çağın, vücudun sana şekilsiz şemalsiz gelebilir, aynaya baktığında kendini çirkin ve çok kilo almış gibi görürsün ama öyle değil, henüz vücudun yeni şekilleniyor, birden yemeyi kesersen çok çok kötü olur.
Ben sacima cok duskunum :||
Benim boyum 1.68 kilom da 49 olmus normal de olmam gereken kiloya herkes 55 -50 diye ama ben tam 40 kg olmak istiyorum dogru duzgun birsey yemiyorum bu sekilde kendimi ayi gibi hissediyorum ama 40 a da cok zayif iskelet gibi olursun diyolar oyle mi olurum ? Bu kiloda kalmak istemiyorum cunku kiloluyum yada oyle hissediyorum --16 yasindayim--
Ben normaldede kansizim ki akdeniz anemisi yim ama normalde ssclarim dokulmuyo sadece her zaman haksiz ve tembelimO zaman günde 3 öğün gıdanı al, meyve yemeyi de ihmal etme, sonra uzun gür saçlar bir anda cılız ve seyrek hale gelir, şaka değil gerçek, vücut sağlıklı beslenemediğinde kansızlık oluyor, kansızlık saç döker, bayılma, çarpıntı, el ayak titremesi gibi sorunlarda yaşarsın, hiçbirşeyi önemsemedin saç deyince kaldın:))) kansız kalırsan saçlarına veda etve tabii daha fazla uzamayı da unut, yemek yemezsen kalsiyum alamayan kemiklerin nasıl uzayacak, büyüme kemiği diye bir kemik var bacakta, yemek yoksa büyüme kemiği de işlevini yitirir, 1,68 boyunda, kuru, saçları dökülmüş bir kız olursun, abla sözü dinle ve hemen dengeli beslenmeye başla
O zaman günde 3 öğün gıdanı al, meyve yemeyi de ihmal etme, sonra uzun gür saçlar bir anda cılız ve seyrek hale gelir, şaka değil gerçek, vücut sağlıklı beslenemediğinde kansızlık oluyor, kansızlık saç döker, bayılma, çarpıntı, el ayak titremesi gibi sorunlarda yaşarsın, hiçbirşeyi önemsemedin saç deyince kaldın:))) kansız kalırsan saçlarına veda etve tabii daha fazla uzamayı da unut, yemek yemezsen kalsiyum alamayan kemiklerin nasıl uzayacak, büyüme kemiği diye bir kemik var bacakta, yemek yoksa büyüme kemiği de işlevini yitirir, 1,68 boyunda, kuru, saçları dökülmüş bir kız olursun, abla sözü dinle ve hemen dengeli beslenmeye başla
Ben normaldede kansizim ki akdeniz anemisi yim ama normalde ssclarim dokulmuyo sadece her zaman haksiz ve tembelim1 68 le de manken olunmaz diyolar bana heo uzamam da gerek >_< bunlsri etkilemeden zayiflanmiyo mu
Ben normaldede kansizim ki akdeniz anemisi yim ama normalde ssclarim dokulmuyo sadece her zaman haksiz ve tembelim1 68 le de manken olunmaz diyolar bana heo uzamam da gerek >_< bunlsri etkilemeden zayiflanmiyo mu
Saclarina ulasabikdin mi ?::
Ben bu saç dökülmesini yaşadım.
14-18 yaş arasını çok zayıf olmama rağmen dahada zayıflamaya çalışarak geçirdim.
Herkesin bayıldığı çok gür olan saçlarım 2 senede yarı yarıya azaldı.
Sonraki beş senemide eski saçlarıma kavuşmak için uğraşarak geçirdim
Konu sahibi arkadaşım, canım, sakın yanlış diyetler uygulama .
Sadece saçlarından olmazsın, sağlığındanda olursun.
Kilon çok normal.
Bence sen spor yap , güzel bir vücut rejimle değil, spor yaparak elde edilir.
Omuzlarını geliştir, göbeğin varsa göbeğini erit, hafif kapalı bacakların olsunİnan çok sağlıklı ve güzel bir görüntün olur.
Aslinda karisik manken olmak istiyorum ama garanti olarak sinifnogrrtmenkigide istiyorummanken mi olmak istiyorsun sen canım ?
Peki tesekkir ederimBoyunu uzatmak içinde sağlıklı beslenip, bol bol ip atlaman gerekiyor.
::
Ben bu saç dökülmesini yaşadım.
14-18 yaş arasını çok zayıf olmama rağmen dahada zayıflamaya çalışarak geçirdim.
Herkesin bayıldığı çok gür olan saçlarım 2 senede yarı yarıya azaldı.
Sonraki beş senemide eski saçlarıma kavuşmak için uğraşarak geçirdim
Konu sahibi arkadaşım, canım, sakın yanlış diyetler uygulama .
Sadece saçlarından olmazsın, sağlığındanda olursun.
Kilon çok normal.
Bence sen spor yap , güzel bir vücut rejimle değil, spor yaparak elde edilir.
Omuzlarını geliştir, göbeğin varsa göbeğini erit, hafif kapalı bacakların olsunİnan çok sağlıklı ve güzel bir görüntün olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?