Kilomu? O da ne? :)

Canım tebrik ediyorum çok güzel kilo vermissin :) darısı zayıflamak isteyen herkesin başına inşallaahhhh :)

Canım tebrik ediyorum çok güzel kilo vermissin :) darısı zayıflamak isteyen herkesin başına inşallaahhhh :)

teşekkür ederim umarım bir kere kilo almak gibi yapmış olduğum hatayı bir daha yapmam :18:

Kilo vermek gibi bir derdim kalmadı artık ama yine de bir kaç kilo daha versem hiç fena olmayacak. Ama ne yediklerimi arttırabiliyorum ne de azaltabiliyorum. Sanırım istediğim bir kaç kiloyu vermek zor olacak

an itibariyle 51.9 kiloyum toplamda 14.6 kilo vermiş bulunmaktayım 49 u görsem daha fazla vermicem artık :))

kayınvalidem de sakınnn daha fazla verme dedi :) yoksa çirkinleşirsin dedi. Oysa ki ben nasılda mutlu oluyorum kilolarım gittikçe 3 kilo daha versem tamamdır bu iş

yok arkadaş ne eksiliyorum ne azalıyorum :2: gerçi şimdi de zayıfım ama olsun 2-3 kilocuk daha versem iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…