Turkan88 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2011 2.523 3 0 Azerbaycan 14 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Turkan88 #1 merhabalar.ben canim arkadaslarimla birlikte hedefime ulastim ve artik istedigim kilodayim.ama bazi olculerimde fazlaliklarim var.hedefine ulasmis ama olcu fazlaliklari olanlar...burda hem kiomuzu koruyalim,hem saglikli beslenelim,hem spor yapalim,hem de gunu gunden olculerimizi inceltelim...ALLAHin izni ile..
merhabalar.ben canim arkadaslarimla birlikte hedefime ulastim ve artik istedigim kilodayim.ama bazi olculerimde fazlaliklarim var.hedefine ulasmis ama olcu fazlaliklari olanlar...burda hem kiomuzu koruyalim,hem saglikli beslenelim,hem spor yapalim,hem de gunu gunden olculerimizi inceltelim...ALLAHin izni ile..
S solgungul Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2012 295 26 48 Erzurum 15 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Turkan88 #2 canm bende iki ay önce doğum yaptım ama göbeğimin bundaan haberi yok hala kendini 6 aylık hamile sanıyo
canm bende iki ay önce doğum yaptım ama göbeğimin bundaan haberi yok hala kendini 6 aylık hamile sanıyo