- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123
Az önce bir mesaj okudum.. Haftanın birincisi hamilelik öncesi kot pantolunu tekrar giyebilmek umudu ile motive ediyormuş kendisini..
Benim de var böyle bir pantolon hikayem. Daha çılgın tabii..
Buralarda dolandığım ilk günlerde daha diyetin çok başındayken, kilom 90 a yaklaşmışken bir hafta sonu alışverişe çıktım. Hiç unutmuyorum Koton mağazası. Gri bir kumaş pantolon aldım. 38 beden. Dizimle kasığımın arasında bir yerde kalıyordu. Bir de kumaş, sıfır esneme. Zorlayamazsın. İlla 38 bedene inmen lazım.
Şimdi hatırlamıyorum ama dünyanın parasını verdim.
Yatak odamın duvarına (televizyonun asılı olduğu aparatın hemen altına) bir çivi çaktım. Pantolonu oraya astım. Kiloyu verene kadar her gün ona baktım.
Şimdi mi.. pantolon hala duruyor, hala sağlam. Biraz bol.
Güncel kilo: 59.2
Benim de var böyle bir pantolon hikayem. Daha çılgın tabii..
Buralarda dolandığım ilk günlerde daha diyetin çok başındayken, kilom 90 a yaklaşmışken bir hafta sonu alışverişe çıktım. Hiç unutmuyorum Koton mağazası. Gri bir kumaş pantolon aldım. 38 beden. Dizimle kasığımın arasında bir yerde kalıyordu. Bir de kumaş, sıfır esneme. Zorlayamazsın. İlla 38 bedene inmen lazım.
Şimdi hatırlamıyorum ama dünyanın parasını verdim.
Yatak odamın duvarına (televizyonun asılı olduğu aparatın hemen altına) bir çivi çaktım. Pantolonu oraya astım. Kiloyu verene kadar her gün ona baktım.
Şimdi mi.. pantolon hala duruyor, hala sağlam. Biraz bol.
Güncel kilo: 59.2