kilosu 69 dan başlayıp 58 kg görmek isteyenler buraya

selin_01

kafa bi dünya:))
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.140
2.168
83
Merhaba benimle birlikte 58 kg ya kadar Zayıflamak istiyorsanız birlikte bir yola girelim.kendine inanan,güvenen,bu yolda pes etmicek,kurallara uyacak arkadaşları bekliyorum

Son düzenleme:
hosgeldin cnm ..bugunden itibaren basliyalim olurmu.yeni arkadaslar geldikce birlikte devam ederiz.yenimi baslicaksin daha onceden zayiflamaya karar vermismiydin.

kızlar merhabaa :) ben de varım :)
boyum 176 cm kilom 72.2 istanbulda yaşıyorum muhasebeciyim bi ara mezun olabilirsem smmm adayıyım

daha önce zayıflamak için uğraştım ama sonuç hep "daha fazla çikileta yemeliyim" oldu

bu arada 20 yaşındayım unutmuşum

Evet ben kimim? Yurdisinda cocuklariyla yasayan bir mühendis anne. Ben hep 57 civariydim. Son 1sene icinde 66 ya ulastim. Tabiki zayiflama gecmisim var 2dogum, toplam 25kilo civari kilo vermisimdir.
Evet ben bugün basladim ve köpegimle uzun yürüyüse cikiyorum. Hedef 10,000 step. Kolay gelsin.,

hosgeldin canim..hic moralini bozma.yeter ki gercekten karar vermis ol.bende 3 hafta once 68 dim.suan 65.4 um.ilk hafta zor gelebilir ama sonra hem bunye alisiyor hemde kendimiz.ben cogu zaman burdayim..motivasyonunuzu bozacak bisey olursa paylasip birlikte hareket ederiz.

Sunflower_12 cok guzel 10.000 step hedefin..bende bugun 45 dk yuruyus ve 30 dk leslie programini yapicam.bol bol su icin kizlar..su zayiflamamizdaki en buyuk faktor.

bende kendimden bahsediyim.ben 28 yasindayim.adanaliyim.evliyim.5 ve 2,5 yasinda iki oglum var.okul oncesi ogretmenlik mezunuyum.evlendigim icin esim calistirmiyor.ev hanimiyim bende.cocuklarima ogretmenlik yapiyorum bende:)uc haftadir baska bir grupta kilo vermeye calisiyorum.dun gece karar verdim yeni bir grup olusturmaya ve birlikte zayiflamaya.insallah hep birlikte yola devam eder ve hedeflerimize ulasiriz.benim hedefim 58 kg..boyum 1.72 cm..

senin boyun yaşın kilon mesleğin :)
adanalısın di mi :)

4:kesinlikle +ya gecilmiyecek...
5:tatlı,hamur işleri,kaçamaklar başladığımız ilk günden itibaren olmayacak...
6:akşam 6 dan sonra kesinlikle hicbirsey yenmeyecek..

+ya geçilmeyecekse adet zamanı ne yapacağız sonuçta kendi adıma en azından 2/3 haftalık bi mücadele değil ki
haftada bir ödül günümüz olmayacak mı?
ben akşam 8'de evde oluyorum sabah 7'de çıkıyorum bu durumda bana ne önerebilirsiniz?

yardım edin kızlar

adet döneminde eğer tatlı krizlerine dikkat edilirse emin ol kilo vermeye devam ediyorsun.ben geçen haftadan biliyorum kendimi..en azından ilk adet dönemini kacamaksiz atlatabilirsek zaten yaklaşık bir ayı kurtarmış oluruz..ilk bir ay en az 4 yada 5 kilo vermiş olmamız gerek ki..bir sonraki ay daha esnek olabilelim..ilk bir ay gerçekten çok önemli..ben 3 haftadır dikkat etmeye çalışıyorum.ve artık yemek istemiyorum tatlıdır,hamur isleridir..saat 6 dan sonra yemeyelim dememin sebebi o saatten sonra yediklerimizi eritemiyoruz..sanırsam 20 yaşında olduğuna göre bekarsin ve annen evde akşam yemeği yapıyor ve sen acikiyorsun..yemeklerden ölçünü hiç kaçırmadan tabiki yiyebilirsin ama Sporda muhakkak yapmalisin..ve tabii su önemli..ilk bir hafta bu şekilde yap istersen kilo verme durumuna göre bi yol cizeriz olurmu

Merhaba ben de katilayim size. 66 kiloyum hedef 58 simdilik. Sonra 55 olabilir:) ben 81.4 ten düştüm. O yüzden artik kilo vermem yavaşladı kizlar

Woaw hedefler yakin.. bu daha cesaretlendirici.
Ben sabah süt icip yollara düstüm, alisveris vs.
Öglen brokoli pisirdim, ayranla yedim. Ve 2hurma tatli olarak.
Evet suana kadar(burada saat 16:00) 6000 step atmisim. 4000 aksam yürüsünde..umarim.
Herkese selamlar.

Merhaba ben de katilayim size. 66 kiloyum hedef 58 simdilik. Sonra 55 olabilir:) ben 81.4 ten düştüm. O yüzden artik kilo vermem yavaşladı kizlar
hosgeldin aramıza edan ..valla bravo çok güzel kilo vermissin..tebrik ederim..kilo vermenin yavaslaması hic motivasyonunu düşürmesin..hep birlikte bir yola çıkıyoruz..basaricagiz inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…