bu arada 20 yaşındayım unutmuşumkızlar merhabaa :) ben de varım :)
boyum 176 cm kilom 72.2istanbulda yaşıyorum muhasebeciyim bi ara mezun olabilirsem smmm adayıyım
daha önce zayıflamak için uğraştım ama sonuç hep "daha fazla çikileta yemeliyim" oldu
hosgeldin canim..hic moralini bozma.yeter ki gercekten karar vermis ol.bende 3 hafta once 68 dim.suan 65.4 um.ilk hafta zor gelebilir ama sonra hem bunye alisiyor hemde kendimiz.ben cogu zaman burdayim..motivasyonunuzu bozacak bisey olursa paylasip birlikte hareket ederiz.kızlar merhabaa :) ben de varım :)
boyum 176 cm kilom 72.2istanbulda yaşıyorum muhasebeciyim bi ara mezun olabilirsem smmm adayıyım
daha önce zayıflamak için uğraştım ama sonuç hep "daha fazla çikileta yemeliyim" oldu
senin boyun yaşın kilon mesleğin :)hosgeldin canim..hic moralini bozma.yeter ki gercekten karar vermis ol.bende 3 hafta once 68 dim.suan 65.4 um.ilk hafta zor gelebilir ama sonra hem bunye alisiyor hemde kendimiz.ben cogu zaman burdayim..motivasyonunuzu bozacak bisey olursa paylasip birlikte hareket ederiz.
evet cnm yukarda kendimden bahsettim :)senin boyun yaşın kilon mesleğin :)
adanalısın di mi :)
aynı anda yollamışız onu ben yazarken sizin yazdığınız yoktu kusura bakmayın nereden siliniyor bulamadımevet cnm yukarda kendimden bahsettim :)
kalbimiz birmis o anaynı anda yollamışız onu ben yazarken sizin yazdığınız yoktu kusura bakmayın nereden siliniyor bulamadım
4:kesinlikle +ya gecilmiyecek...
5:tatlı,hamur işleri,kaçamaklar başladığımız ilk günden itibaren olmayacak...
6:akşam 6 dan sonra kesinlikle hicbirsey yenmeyecek..
adet döneminde eğer tatlı krizlerine dikkat edilirse emin ol kilo vermeye devam ediyorsun.ben geçen haftadan biliyorum kendimi..en azından ilk adet dönemini kacamaksiz atlatabilirsek zaten yaklaşık bir ayı kurtarmış oluruz..ilk bir ay en az 4 yada 5 kilo vermiş olmamız gerek ki..bir sonraki ay daha esnek olabilelim..ilk bir ay gerçekten çok önemli..ben 3 haftadır dikkat etmeye çalışıyorum.ve artık yemek istemiyorum tatlıdır,hamur isleridir..saat 6 dan sonra yemeyelim dememin sebebi o saatten sonra yediklerimizi eritemiyoruz..sanırsam 20 yaşında olduğuna göre bekarsin ve annen evde akşam yemeği yapıyor ve sen acikiyorsun..yemeklerden ölçünü hiç kaçırmadan tabiki yiyebilirsin ama Sporda muhakkak yapmalisin..ve tabii su önemli..ilk bir hafta bu şekilde yap istersen kilo verme durumuna göre bi yol cizeriz olurmu+ya geçilmeyecekse adet zamanı ne yapacağızsonuçta kendi adıma en azından 2/3 haftalık bi mücadele değil ki
haftada bir ödül günümüz olmayacak mı?
ben akşam 8'de evde oluyorum sabah 7'de çıkıyorum bu durumda bana ne önerebilirsiniz?
yardım edin kızlar
hosgeldin aramıza edan ..valla bravo çok güzel kilo vermissin..tebrik ederim..kilo vermenin yavaslaması hic motivasyonunu düşürmesin..hep birlikte bir yola çıkıyoruz..basaricagiz inşallah ..Merhaba ben de katilayim size. 66 kiloyum hedef 58 simdilik. Sonra 55 olabilir:) ben 81.4 ten düştüm. O yüzden artik kilo vermem yavaşladı kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?