mrb spor süper olmuş..menüde güzel ama ilerleyen saatlerde acikmazmisin...Woaw hedefler yakin.. bu daha cesaretlendirici.
Ben sabah süt icip yollara düstüm, alisveris vs.
Öglen brokoli pisirdim, ayranla yedim. Ve 2hurma tatli olarak.
Evet suana kadar(burada saat 16:00) 6000 step atmisim. 4000 aksam yürüsünde..umarim.
Herkese selamlar.
menu cok güzel afiyet olsun..benimde tatlı şeylerle aram yoktur pek ..tuzlu şeyler daha çok tuketirim..ama tuzuda baya azalttim..ödem varsa tuzu kesmelisiniz , odemlerdende kurtuluyoruz..vucut sisligini atıyor..daha enerjik oluyor insan...ilerleyen saatlerde acikirsan tarçınlı şekersiz süt icebilirsin mesela..diyet biskuvilerinden varsa bir iki tane maksat acligini bastirsin diye yiyebilirsin..ama meyve yemeyin kızlar ..meyve gece direk enerji olarak atilamiyacagi için vücutta yaga donusturuyor..gündüzleri ara öğün olarak tüketirsek gün içinde harcariz enerjisini meyve şekerinin..iyi akşamlar...Merhabalar.. güzel aksam yemegimi yedim. Domates salatalik peynir ve ton balikli bir dilim ekmekten sanvic ve yine ayran ve yine hurma. Burada saat simdi 18:00 yemek sezonu kapanmistir. Cok acikirsam ayran icmeyi dusunuyorum. Bol sulu. Baska fikri olan var mi? Ben tatli sevmiyorum. Öyle olunca tuzlu birsey yemem gerekiyor aclikda.
Simdi step zamani.
Iyi aksamlar olsun.
Konun hayirli olsun canm basarilar tekrarMerhaba benimle birlikte 58 kg ya kadar Zayıflamak istiyorsanız birlikte bir yola girelim.kendine inanan,güvenen,bu yolda pes etmicek,kurallara uyacak arkadaşları bekliyorum..
kurallar
1:her pazertesi kg bildirimi yapılacak..
2:2kere ustuste kg bildirimi yapmayan takımdan cikarılacak..
3:muhakkak hergün 15 dk da olsa spor yapılacak.
4:kesinlikle +ya gecilmiyecek...
5:tatlı,hamur işleri,kaçamaklar başladığımız ilk günden itibaren olmayacak...
6:akşam 6 dan sonra kesinlikle hicbirsey yenmeyecek..
7:hergün kesinlikle en az 2 lt su icilecek...
8:herkes hergün ne yediyse nekadar su ictiyse ve ne kadar spor yaptiysa düzenli yazıcak konuya....
kurallara uyarım asla kurallardan çıkmam diyorsanız buyrun gelin...
yeni katilmak isteyen arkadaşlar boy kilo yaş memleketini ve işini belirtsin..takım 10 kisilik olucaktir.tamamlandıktan sonra hiç kimse takıma dahil edilmeyecektir ..
gunaydin yasemin tabikide var ..hosgeldin aramiza..Günaydın kızlar banada yer var mı
Teşekkür ederim hoşbuldumgunaydin yasemin tabikide var ..hosgeldin aramiza..
gunaydin yasemin tabikide var ..hosgeldin aramiza..Günaydın kızlar banada yer var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?