kilosu 69 dan başlayıp 58 kg görmek isteyenler buraya

mrb spor süper olmuş..menüde güzel ama ilerleyen saatlerde acikmazmisin...

selin_01, post: 49230622, member: 501441"]hosgeldin aramıza edan ..valla bravo çok güzel kilo vermissin..tebrik ederim..kilo vermenin yavaslaması hic motivasyonunu düşürmesin..hep birlikte bir yola çıkıyoruz..basaricagiz inşallah ..[/QUOTE]
İnsallah canım bakalım ne olacak:)

İyi akşamlar kızlar
bugünkü menu
●sabah..
bir bardak ılık şekersiz süt
1 domatesli yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
salatalık..
●ara öğün
1adet yeşil elma
●saat 3 gibi 1 kepçe mercimek çorbası
3 yemek kaşığı et kavurma
bir bardak ayran
bugünu menum bu kadar 1,5 litre icildi ..yatana kadar yarım litre daha içerim.
Spor yarım saat step
30 dk kardiyo
10 dk da egzersiz

Merhabalar.. güzel aksam yemegimi yedim. Domates salatalik peynir ve ton balikli bir dilim ekmekten sanvic ve yine ayran ve yine hurma. Burada saat simdi 18:00 yemek sezonu kapanmistir. Cok acikirsam ayran icmeyi dusunuyorum. Bol sulu. Baska fikri olan var mi? Ben tatli sevmiyorum. Öyle olunca tuzlu birsey yemem gerekiyor aclikda.
Simdi step zamani.
Iyi aksamlar olsun.

menu cok güzel afiyet olsun..benimde tatlı şeylerle aram yoktur pek ..tuzlu şeyler daha çok tuketirim..ama tuzuda baya azalttim..ödem varsa tuzu kesmelisiniz , odemlerdende kurtuluyoruz..vucut sisligini atıyor..daha enerjik oluyor insan...ilerleyen saatlerde acikirsan tarçınlı şekersiz süt icebilirsin mesela..diyet biskuvilerinden varsa bir iki tane maksat acligini bastirsin diye yiyebilirsin..ama meyve yemeyin kızlar ..meyve gece direk enerji olarak atilamiyacagi için vücutta yaga donusturuyor..gündüzleri ara öğün olarak tüketirsek gün içinde harcariz enerjisini meyve şekerinin..iyi akşamlar...

Hmm tarcinli süt fikri iyi geldi. Tesekkürler. Buz gibi güzel olur.
Tuz konusunda da halisin. Onu da azaltmam lazim. Zayiflamadan öte hayat sekli olarak.
Yarina iyi baslamak dilegiyle...

Konun hayirli olsun canm basarilar tekrar

Gunaydin kizlar hayirli olsun. Bende katilmak istiyorum. 29 yasindayim, evliyim, kayseride memurum. Kilo kontrolu yapmadikca gittikce kilo alan bi yapim var.
Burasi bana iyi gelecek en azindan yediklerime dikkat ederim. Boyum 1.63, kilom 75.
Kurallari okudum, Motivasyon herseyden onemli

Ben ankarada yaşıyorum yaşım 22 şuan çalışmıyorum 41 günlük bi bebeğim var :) boyum:173 kilom:69.9

Y yasemin bebegin hayirli olsun.Allah anali babali buyutsun.dogum kilolaridir onlar.guzel dusunmussun 40 i cikar cikmaz hemen kilolari vermeyi dusunmekle.sonra yer ediyor vermedikce isi zorlastiriyor.suan sut verme durumunda oldugu icin ekstra kaloride yakarsin.sadece cok sIk acikabilecegin icin yediklerine cok dikkat etmen gerekiyor...onun disinda yoksa hizli verirsin kilolari.

Sabah : 1bardak limonlu su
Kahvalti : 2 kupa yesil cay
1 yumurta 2 kibrit kutusu beyaz peynir
5 zeytin. 1 dilim kepekli ekmek. Marul domates.
Dun misafirim vardi, onlar icin tatli yapmistim yemiyorum.
Cok kararliyim, kaliteli beslenmeyi ogrenmem lazim artik.
E Erenyigit bebisin hayirli olsun canim.kac kilo aldin gebelikte

kızlar menüleri gun sonunda tamamladiginizda sabah öğlen aksam ara öğün olarak ne yediyseniz ne kadar su ictiyseniz ve ne kadar spor yaptiysaniz hepsini birden yazalım ki ...kim ne yemiş ne icmis karistirmadan bilelim.
birde ben tablo olusturacam..herkesi tabloya yazıcam..boy kilo yaş hedef kilolar şeklinde ..Bu yüzden yarın kahvaltı yi yapmadan önce bana kilolarınizi bildirirseniz sevinirim..pazartesiden pazartesine kg bildirimi yapılsin ki kim ne kadar kg veriyor ordan takip edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…