kilosu 69 dan başlayıp 58 kg görmek isteyenler buraya

Merhabalar hepinizin kandili mubarek olsun.kızlar nasıl gidiyor yeme içme spor hicbirinizden bi haber alamiyorum.

ilk menüyü ben veriyimmm..saat.10.30
●sabah:1 su bardağı cubuk tarçınlı şekersiz süt..
1 dilim peynir
6_7 adet zeytin
1 tüm Kıvırcık marul..
1 domates
4 çatal sucuk
●ara öğün saat 14.00
1 yeşil elma
●saat 15.30
3 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık ciğer kavurma
1 kase sade yogurt
●spor
45 dk yaptım
30 dk sı leslie..
15 dk da step ve göbek, basen, bacak, kol calistim
su 8 bardak içtim yatana kadar 6 tane daha içerim

Arkadaslar nerdesiniz bu şekilde nasıl birbirimize destek olup zayıflamayi dusunuyorsunuz.menulerinizi yazmiyorsunuz.bu şekilde bir adım bile ilerleyemeyiz

Canım teşekkür ederim 10-11 kg aldım 66 hamile kalmıştım şimdi 68 e düştüm sanırım ama evlendiğimde 58 dim yine bi 60 a filan düşmem gerekiyo sanırım

Teşekkür ederim inşallah veririm yemek yemeye fırsat bulamıyorum bi bakıma iyi oluyo :)

Herkese hayirli kandiller
Sabah : 1bardak limonlu su
Kahvalti : 2 kupa yesil cay
1 yumurta 2 kibrit kutusu beyaz peynir
5 zeytin. 1 dilim kepekli ekmek. Marul domates.
Ara: 1 kupa tarcinli süt
Ogle: 2kepce mercimek corbasi
Az miktarda et sote. Bol salata. Havuc tarator
Ara 1 tüm ayva.
Aksam: 1tabak karnabahar yemegi.
2lt su. Spor yok

Sabah 1 kase nestle kahvaltılık gevrek sütle birlikte 1 mandalin
Öğlen 1 dilim ev yapımı kek 1 bardak süt
Akşam 6 da kahvaltı yaptım yumurta sosis peynir zeytin ekmek yedim çayla birlikte
2 litre su içtim toplamda 2.5 litre su içmiş olurum bugün

Arkadaslar nerdesiniz bu şekilde nasıl birbirimize destek olup zayıflamayi dusunuyorsunuz.menulerinizi yazmiyorsunuz.bu şekilde bir adım bile ilerleyemeyiz
kahvaltida sucuk muucok su tutuyor. Bugun 2 ögün yemissin canim. İnsallah gece kendini buzdolabinin basinda bulmazsin

Menun guzel, ama aksam yedigin ekmek miktarini yazmamissin. Umarim o ekmek beyaz ekmek degildir ve 3 dilimi gecmemistir

Sevgili Selin haklisinda, evde pazarlari hep yogun geciyor. Sanirim her annenin kosturmasi oluyor. Gecikmeli mesajlar cok normal.
Bende durumlar...
Sabah 20-25 dk yürüyüs,
Kahvalti:kahve , bir dilim tahil ekmegi , domates ve salatalik
Öglen: tavuk suyu 1tabak corba.
Aksam: yesil salata, yesilsoganli ve 2 kasik pilav.
Aksam yürüyüs.. toplamda 9800 adim atildi.
Iyi aksamlar.
Sabah yazamayabilirim. Is yerime 07:00 de cikip aksam 18:30 da eve dönüyorum.

kahvaltida sucuk muucok su tutuyor. Bugun 2 ögün yemissin canim. İnsallah gece kendini buzdolabinin basinda bulmazsin
ben kahvaltiyi çok geç yapıyorum canim 10.30 yada 11.00 gibi bu yüzden öğlen yemeği bende yok.15 ..16 arası bişeyler yiyorum.her zaman böyleyim..kesinlikle acikmiyorum..aciksam bile kesinlikle yemiyorum..sizde istikrarlı devam ederseniz sizinde istahiniz azalacaktır..Mide küçüldügü için yiyemiyorsunuz..

kızlar menüleriniz güzel..sıkıntı yok..sabaha görüşürüz..iyi geceler...

Kızlar kusura bakmayın kandiliniz mübarek olsun allah dualarınızı kabul etsin öncelikle. Helvaydı temizlikti yazamadım ben bugün.

Bugün suyu az içtim 1.250 lt
Sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta ve domates soslu biber kavurması 1dilim ekmek ve şekersiz çay
Öğlen kahvaltıyı çok geç yaptığım için şekersiz türk kahvesi yanında 4-5 ceviz ile geçiştirdim.
Akşam yemeği fırında yağsız hamsi buğulama ve tarhana çorbası vardı.

Spor olarak ev işi yaptım valla yer sildim cam sildim

Yoğun geçiyor günler bildirimler geç gelebilir kusura bakmayın tekrardan. Öpüldünüz hepiniz :)

Kızlar günaydınn
Kilo bildirimi yapıyorum: tam net 72
Ben elma sirkeli sarımsak turşusu kurmuştum. Sabah saat 6da bir y.k. onu içtim hemen arkasından koca bi bardak su.
6:30da küçük üç dilim buğday ekmeğine acuka sürdüm ve tarçınlı süt içtim :)
Şimdi de işe gitme trafiğindeyim takipteyim hepinizi öptüm.

Kızlar ben deli acıktım öğlen yemeğine 2 saat var su içiyorum ama o da işe yaramıyor ne yapayım acil durum

Kek börek söyleyelim diyolar bana

Kızlar ben deli acıktım öğlen yemeğine 2 saat var su içiyorum ama o da işe yaramıyor ne yapayım acil durum

Kek börek söyleyelim diyolar bana
Günaydın canım bir dilim borek yada bir dilim kek yiyebilirsin.biraz daha cok su içersen eritirsin.aksama sporda yaparsın hiçbişey kalmaz.öğlen yemeğinde de ekmek yemezsin yada bir dilimi geçmessin ...burda önemli olan gün içerisinde yediklerini birbiriyle dengelemek..yediklerinin kalorisi yaptığın spordan daha az olmalı ki kilo verebilesin..birde ara öğün olarak bu saatlerde yemek için tuzsuz badem ,ceviz,fındık,yada yeşil bir elma yanında işe goturup yiyebilirsin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…