Canım teşekkür ederim 10-11 kg aldım 66 hamile kalmıştım şimdi 68 e düştüm sanırım ama evlendiğimde 58 dim yine bi 60 a filan düşmem gerekiyo sanırımSabah : 1bardak limonlu su
Kahvalti : 2 kupa yesil cay
1 yumurta 2 kibrit kutusu beyaz peynir
5 zeytin. 1 dilim kepekli ekmek. Marul domates.
Dun misafirim vardi, onlar icin tatli yapmistim yemiyorum.
Cok kararliyim, kaliteli beslenmeyi ogrenmem lazim artik.
E Erenyigit bebisin hayirli olsun canim.kac kilo aldin gebelikte
Teşekkür ederim inşallah veririm yemek yemeye fırsat bulamıyorum bi bakıma iyi oluyo :)@yasemin bebegin hayirli olsun.Allah anali babali buyutsun.dogum kilolaridir onlar.guzel dusunmussun 40 i cikar cikmaz hemen kilolari vermeyi dusunmekle.sonra yer ediyor vermedikce isi zorlastiriyor.suan sut verme durumunda oldugu icin ekstra kaloride yakarsin.sadece cok sIk acikabilecegin icin yediklerine cok dikkat etmen gerekiyor...onun disinda yoksa hizli verirsin kilolari.
ilk menüyü ben veriyimmm..saat.10.30
●sabah:1 su bardağı cubuk tarçınlı şekersiz süt..
1 dilim peynir
6_7 adet zeytin
1 tüm Kıvırcık marul..
1 domates
4 çatal sucuk
●ara öğün saat 14.00
1 yeşil elma
●saat 15.30
3 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık ciğer kavurma
1 kase sade yogurt
●spor
45 dk yaptım
30 dk sı leslie..
15 dk da step ve göbek, basen, bacak, kol calistim
su 8 bardak içtim yatana kadar 6 tane daha içerim
kahvaltida sucuk muuArkadaslar nerdesiniz bu şekilde nasıl birbirimize destek olup zayıflamayi dusunuyorsunuz.menulerinizi yazmiyorsunuz.bu şekilde bir adım bile ilerleyemeyiz
Menun guzel, ama aksam yedigin ekmek miktarini yazmamissin. Umarim o ekmek beyaz ekmek degildir ve 3 dilimi gecmemistirSabah 1 kase nestle kahvaltılık gevrek sütle birlikte 1 mandalin
Öğlen 1 dilim ev yapımı kek 1 bardak süt
Akşam 6 da kahvaltı yaptım yumurta sosis peynir zeytin ekmek yedim çayla birlikte
2 litre su içtim toplamda 2.5 litre su içmiş olurum bugün
Geçmiştir canım ve beyaz ekmek ama 6 dan sonra bi şey yemedimMenun guzel, ama aksam yedigin ekmek miktarini yazmamissin. Umarim o ekmek beyaz ekmek degildir ve 3 dilimi gecmemistir
ben kahvaltiyi çok geç yapıyorum canim 10.30 yada 11.00 gibi bu yüzden öğlen yemeği bende yok.15 ..16 arası bişeyler yiyorum.her zaman böyleyim..kesinlikle acikmiyorum..aciksam bile kesinlikle yemiyorum..sizde istikrarlı devam ederseniz sizinde istahiniz azalacaktır..Mide küçüldügü için yiyemiyorsunuz..kahvaltida sucuk muucok su tutuyor. Bugun 2 ögün yemissin canim. İnsallah gece kendini buzdolabinin basinda bulmazsin
Günaydın canım bir dilim borek yada bir dilim kek yiyebilirsin.biraz daha cok su içersen eritirsin.aksama sporda yaparsın hiçbişey kalmaz.öğlen yemeğinde de ekmek yemezsin yada bir dilimi geçmessin ...burda önemli olan gün içerisinde yediklerini birbiriyle dengelemek..yediklerinin kalorisi yaptığın spordan daha az olmalı ki kilo verebilesin..birde ara öğün olarak bu saatlerde yemek için tuzsuz badem ,ceviz,fındık,yada yeşil bir elma yanında işe goturup yiyebilirsin..Kızlar ben deli acıktım öğlen yemeğine 2 saat var su içiyorum ama o da işe yaramıyor ne yapayım acil durum
Kek börek söyleyelim diyolar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?