Ne diye tehdit ediyor eşiniz sizi ? :bbo:
kendisi de kilolumu peki? size böyle söylüyorsa kendinin tığ gibi olması gereksengözlerimebaksanab
ayrıca neyle tehtit ediyor sizi umarım tahmin ettiğim şey değildir:1ninca:
obenim hangi isteğime karşılık vermeye çalışıyor oda önemli değilmi yıllarca bana bunu hissettirmedi bende konsantre olamıyorum onun isteklerine önce bana saygı duymalı yıllardır görmedimkibu gune kadar en yüksek gördügüm kilo 115.3 şuan
111.2 yim
allah şükür
eşim çok güzel bir vucudum oldugunu sölerr aklinialirimsmile
aynaya baktıgımda öle olmadıgı görüyorum ama
benim adam seviyorr kiloyu
ki bu yüzden bazen dünyanın en şanslı insanı sanıyorum bazen kendimi
şuda var sanuçta ewlilik bu bir ömür geçecek
insan mutlu olmak sevmek sevilmek ister
o yüzden eşlerin birbirinden ne istedigide önemli
o seni böyle begenmiyorsa sende çaba harcayip onun isteklerine hitap edecek şekilde olmasın
keza oda aynı şekilde
yoksa yürümezz kanımca :teselli:
ya kusura bamayın ama eşiniz kafayı yemiş ya ne biçim bişidir bu dine sığınıp başkasına nikah kıymak kardeşim evlenirken iyi gün kötü gün demedinmi zaten evlenirkende belli bi kilonuz varmış acaba eşiniz tığ gibi 20 lik delikanlımıda sizi beğenmiyo
kısaca yuh diyorum!
eşin belkide seni motive etmek için böyle bişey söylemiştir. elbette yenilir yutulur bişey değil bu ! yanlış yol izlemiş. sen kilolarını verirken söyle eşinde nefsinden egosundan azcık versin !
sende sağlığın için kilo vermelisin. azcık sık dişini ya valla bi başlasan vermeye gerisi gelir. bak başarı öyküleri var kk da. diyet topiklerinde takıl harika bilgiler var..
Bence sizin aranizdaki tek problem kilo diil!
eger sadece buysa cok sagisizca..
ben 52 esim 110 kilo buyrun birde burdan yakin..
adamlar150 de olsa biz ses etmiyoruz ama dimi140 kılomu benmı yanlıss anladım adam haklı yani:umursamaz:
adamlar150 de olsa biz ses etmiyoruz ama dimi
klava:
140 kılomu benmı yanlıss anladım adam haklı yani:umursamaz:
Arkadaşın 140 kg. olması eşini haklı çıkarmıyor değil mi.
tehdıt etmekmi.lafın gelişi söyluyodur herhalde neyle tehdıt edıyomus anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?