tüm yorumları okuyamadım ama erkeklerinde bu elleri para görünce başka kadınlara gitmesine hiç aklım ermiyo yıllarca evdeki eşleri çeksin cefa sonra rahat bi nefes alıp oh diyecekleri zaman başka kadınlar giriyo işin içine hoş deyil bence motive edecekse bile başka şekilde etsin üzüldüm açıkçası ama bence sen azimli ol ve kendin için kurtul kilolardan dinlede ne alakası varsa dine neden sığınıyo eşin
Öyle amanın bi durumum yok, haklısın canım ama bi kaç sebepten dolayı vermek istiyorum. (bunlardan biri pko olduğumdan kilo vermenin işe yarayıp yaramadığını görmek istiyorum)
Senin boy da varmış zaten o yüzden sen de çok iyisin ama 1 kaç kilo vermek de yakışabilir. Önemli olan aynadaki halimizden memnun olmak Ben askerime süpriz yapmak için de vermek istiyom :kedi:
hepinize teşekkür ediyorum benim kösteğe değil desteğe ihtiyacım var kilomun fazla olduğunu bende biliyorum inşallah zayıflarım burda guruplardan destek alıcam...
Bu ifadelerinizi benim yorumuma mahsus sarfettiyseniz eğer , herkesin aynı görüşte olamayacağını umutmamanız gerektiğini we eğer her türlü yoruma açık değilseniz konu açmamanızın daha uygun olacağını size hatırlatmak isterim .
Bu ifadelerinizi benim yorumuma mahsus sarfettiyseniz eğer , herkesin aynı görüşte olamayacağını umutmamanız gerektiğini we eğer her türlü yoruma açık değilseniz konu açmamanızın daha uygun olacağını size hatırlatmak isterim .
kesinlikle senin için değldi aksine yapıcı ve düzgün yorumun için teşekkür ederim ancak sana asla yorumundan rahatsız olmadım benimde istediğim böyle paylaşımlar selamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Erkekler her zaman memnuniyetsizdir...
Misal ben onun istediğinden daha zayıf olduğum için hiç güzel birşey duymyorum ağzından hatta çok kötü olmuşsun diyip moralimi bozuyor iskelet filan diyor.
Bu da sinir bozucu...
Güzellikle söylemeyi öğrenmeliler...
Erkekler her zaman memnuniyetsizdir...
Misal ben onun istediğinden daha zayıf olduğum için hiç güzel birşey duymyorum ağzından hatta çok kötü olmuşsun diyip moralimi bozuyor iskelet filan diyor.
Bu da sinir bozucu...
Güzellikle söylemeyi öğrenmeliler...
öncelikle olumlu açıdan bakın bence.
eşiniz sizden kilo vermenizi istiyorsa sizden ümidinin hala kesilmediğinin belirtisidir,aksine hic umursamayabilirdi de.tabiki bunun kötü bir uslüpla söylenmesine karşıyım..
Tabi suda var 100 lü kilolardan bahsediyorsunuz bunda en çok cinsel yaşam etkileniyordur,bir erkeğin hoşlanmaması normal.
ben olsam bende hoslanıcağımı pek sanmam..