Buda iyi bir oneri ama her babayiğidin harci degil bence yani ben cok denedim ama basarili olamadimEl alem ne der diye düşünme. Canın nasıl istiyorsa öyle yaşa.
bende gamsız olmak istıyorumm yaa :)) formülü nekibiri gamsız nasıl olunur onu yazarsa sevinirim gamsız olmak istiyorum kafamı hiç bir şeye takmayıp amaan boşver diyebilmek için can atıyorum ama olmuyor
Ankara olaylarına çok üzüldüm
Ama karamsar olup sağa sola saydırmıyorum
Elimden ne gelir diye bakıyorum, vatanını seven diğer insanlara saygılı evlat yetiştireceğim diyorum
Bir de böyle zamanlarda insan dostu düşmanı daha iyi görüyor
Helal olsun Aliyev diyorum
Siyasiye kaçtım biraz ama bu ara aklımda dönen şeyler bunlar
Hatta 20 Mart'ta hedef İstanbul deniyor
Bende ordayım malum meydandan günde 2 kez işe gelip giderken geçiyorum
Bi arkadaşıma vasiyetimi yazdım.
Korkmuyorum alçaklardan, biz ölünce şehit oluruz onlar leş nasılsa
Gamsız değilim ama herkesi ya da herşeyi takmam benbiri gamsız nasıl olunur onu yazarsa sevinirim gamsız olmak istiyorum kafamı hiç bir şeye takmayıp amaan boşver diyebilmek için can atıyorum ama olmuyor
Nasip artık20 veya 21 Mart diyorlar. kesin olacakmış bir şeyler.
bnde başlıyorum huuzuru buluyorum geri bırakıyorum yaaaDini içerik olmasın ama bana en iyi gelen şey namaz kılmak. . Bu yaşıma kadar en huzurlu olduğum yer ve gerçek bir terapi
Sivri dilli biri olmaya nasilda ihtiyacim var keske sonradan ogrenilen bisey olsaymisben neyi kafama takıp üzülürsem mevlam benden daha beterini ibret olsun diye gösterir adetabazen dışarı da bazen akraba da bazen tv de insanlardan kaynaklı üzüntüm olursa sivri dilim girer devreye beni bilenler bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?