- 19 Nisan 2014
- 4.533
- 13.352
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanirim ben anladim:)))Hicbir şey anlamadım desem
Normal hayatınızda hızlı konuşur musunuz
Çünkü konu bir solukta yazılmış gibi geldi bana
Bitince de alık gibi ekrana baktığımı fark ettim
Özetle fok cinayetlerinin spor sayılmasına karşıyız. Bu vahşet normalleştirilemez!
Adam dolandirma adami gibi diye düşünüyorum.hepsine para verir gibi yapip neyi bekliyorsa.Adam evlilik adamı. Bulduğuna nikah basıyor
Off bu ne arkadasiniz ne ugrasiyor boyle seylerle.yok o oyleymis bu boyleymis bosansin gitsin ne takiyor bunlariSon sevgilisi arkadas ile konusma pesine düşmüş.kadinin bahanesi magdur edilmek.bu son sevgiliyi kocasinin amcasinin gelini tanıştırmış. Ve amcasinin gelini iletisime gecmek istemis bi ara arkadas kötü bi söz soylememis hic cevap yazmamış.ustune kocasinin amcasinin gelini trip atiyor arkadas cevap yazmadi diye.bu kadin da bu olaydan bi ay sonra bu kadin konuşmaya calisiyor.
Nedin laa demek nasıl içimden geliyor zarafet takılmayı bırakıp .Bir arkadasimin derdini yaziyorum yorumlarinizi bekliyorum.kendisi bosanma asamasinda 1 oglu var.
Kocasi aldattigi için bosanacak araya korona girdi.
Kocasinin aldattigini yakaladi belgeleri var.
Ayrilik kararlari var.
Bu esnada kocasinin ayrilik esnasinda kadin bastan kanitlayamadigi 2 sevgilisi olmus.
Aldattigi kadindan sonra 2 kizi olan birini bulmuş ona kredi çekecek olmuş.o kadin terkedince vazgeçmiş.
Bunu son eski sevgilisinden öğreniyor.
Ona da para vermis.sozde evlenecek gozuyle bakmis fakat kadin annesi ile oturmayi reddedip uzak bi yerde ev tutmak.isteyince arkadasin bu kocasi caymış.
simdi kadindan parasini istiyormus karim biliyor ben karima döneceğim diyormus.borcunu tanistirdigi kardeslerine soyleyecegini soylemis.
Bunu facebookta mesaj olarak gomdermis arkadaşa sonra silmiş.
Simdi arkadasin kafasi karisik.
bu kocasi boşansın diye mi bu kadini bunun onune attılar.
yoksa bunlari anlatan kadin yani kocasinin son eski sevgilisi.kadinin kocasinin yalanlarinin peşinde mi?
Binbir surat çetesi gibi adamAdam dolandirma adami gibi diye düşünüyorum.hepsine para verir gibi yapip neyi bekliyorsa.
arkadasimin annesi arkadasima."senin kocana o kadini amcasinin gelini yapmıştır. Kocan da bana birini bul demistir."dedi.cunku bunlari anlatan kadini amcansinin gelini biliyor.kocasinin amcasının gelinini iyi anlatmis ihale ona kalmis demis.
arkadasiminda kafasini karistiriyorlarKim daha yalancı, koca yalancı tabii ki. Hatta kadın yalancıysa bile koca daha yalancı, abv sadakatsiz erkeklerin
adam bu kadinla sevgili olabilmek icin.karimla boşandım diyor.sonra kadina verdiği parasini geri alabilmek icin karimi seviyorum karima döneceğim diyor.ne tip iliskiler bunlar ya.. boyle adamla yuvasini surdurmeye mi kalkiyor? ne hayir gelir? ne guvenilir? Allah bir dese supheyle yaklasirsin..
kadin söylememiş arkadasim ve eski kocasi cok zengim degillerdi.Borç kaç para ?Mesajda sadece ortada bir borç olduğunu anladım da ordan gireyim dedimgeri kalanı oldukça karışık kocasının amcasının gelini falan var işin içinde
arastirdik evlilik resmi olarak sürse de eski kocasi ve o kadina zorlayici bir yaptirim yok.ondan mi bu kadar rahattir nedir?Arkadaşıma dedim acaba aralarindaki iliski bitmedi mi kadin hirs mi yapti arkadasin eski kocasını kapabilmek icin.bu üçüncü kadinda dul cocuklu onunda bir oglu var 11 yasinda kendi ogluna babalık edemeyen adam onunkine mi babalık edecek.Arkadaşınıza bir tavsiye,Böyle şeylere kafa yormasın, beyni yanar.
öyle bir durum yok.Her halükarda kadin bosanmali. Klasik tavir ne yapsam da kocami sucsuz hale getirsem![]()
Bir arkadasimin derdini yaziyorum yorumlarinizi bekliyorum.kendisi bosanma asamasinda 1 oglu var.
Kocasi aldattigi için bosanacak araya korona girdi.
Kocasinin aldattigini yakaladi belgeleri var.
Ayrilik kararlari var.
Bu esnada kocasinin ayrilik esnasinda kadin bastan kanitlayamadigi 2 sevgilisi olmus.
Aldattigi kadindan sonra 2 kizi olan birini bulmuş ona kredi çekecek olmuş.o kadin terkedince vazgeçmiş.
Bunu son eski sevgilisinden öğreniyor.
Ona da para vermis.sozde evlenecek gozuyle bakmis fakat kadin annesi ile oturmayi reddedip uzak bi yerde ev tutmak.isteyince arkadasin bu kocasi caymış.
simdi kadindan parasini istiyormus karim biliyor ben karima döneceğim diyormus.borcunu tanistirdigi kardeslerine soyleyecegini soylemis.
Bunu facebookta mesaj olarak gomdermis arkadaşa sonra silmiş.
Simdi arkadasin kafasi karisik.
bu kocasi boşansın diye mi bu kadini bunun onune attılar.
yoksa bunlari anlatan kadin yani kocasinin son eski sevgilisi.kadinin kocasinin yalanlarinin peşinde mi?