• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim daha yalanci?

Hicbir şey anlamadım desem
Normal hayatınızda hızlı konuşur musunuz
Çünkü konu bir solukta yazılmış gibi geldi bana
Bitince de alık gibi ekrana baktığımı fark ettim

Özetle fok cinayetlerinin spor sayılmasına karşıyız. Bu vahşet normalleştirilemez!
Sanirim ben anladim:)))
Konu acan kisinin bir bayan arkadasi var ve esi tarafindan aldatilmis bu nedenle de ayrılık karari almis hatta aldatildigini da belgelendirmis..
Bu karar alindiktan sonrada kocasi uslu durmamis 2 hatun daha bulmuş.Birine kredi cekecekmis son anda cekmemis yani parasini kaptirmamis..Digerine ise biraz para kaptirmis fakat kocasi o hatundanda annesiyle yasamam dedigi icin ayrilmis ama kapturdigi parayida geri istemis.Hatta kocasi demiski ben karimla baristim.Parami ver kardeslerimede derim vs..Peki bunlari konu sahibinin arkadasi kimden ogrenmis.Tabikide kocasinin alacaklisi olan kadinin feysine yazdigi mesajdan...
Simdi konu sahibi diyorki bu kadin ne yapmaya calisiyor..sevgilisinin yani konu sahibinin ayrilmayi dusundugu kocasinin yalanlarini mi cikarmaya calisiyor.Nedir bu diyor:))))Ben boyle anladim arkadasim..

Adam evlilik adamı. Bulduğuna nikah basıyor
Adam dolandirma adami gibi diye düşünüyorum.hepsine para verir gibi yapip neyi bekliyorsa.
arkadasimin annesi arkadasima."senin kocana o kadini amcasinin gelini yapmıştır. Kocan da bana birini bul demistir."dedi.cunku bunlari anlatan kadini amcansinin gelini biliyor.kocasinin amcasının gelinini iyi anlatmis ihale ona kalmis demis.

Son sevgilisi arkadas ile konusma pesine düşmüş.kadinin bahanesi magdur edilmek.bu son sevgiliyi kocasinin amcasinin gelini tanıştırmış. Ve amcasinin gelini iletisime gecmek istemis bi ara arkadas kötü bi söz soylememis hic cevap yazmamış.ustune kocasinin amcasinin gelini trip atiyor arkadas cevap yazmadi diye.bu kadin da bu olaydan bi ay sonra bu kadin konuşmaya calisiyor.
Off bu ne arkadasiniz ne ugrasiyor boyle seylerle.yok o oyleymis bu boyleymis bosansin gitsin ne takiyor bunlari

Derdi olan üyelik alsın kendisi para ile değil.Hiç bişey anlamadım ben

Bir arkadasimin derdini yaziyorum yorumlarinizi bekliyorum.kendisi bosanma asamasinda 1 oglu var.
Kocasi aldattigi için bosanacak araya korona girdi.
Kocasinin aldattigini yakaladi belgeleri var.
Ayrilik kararlari var.
Bu esnada kocasinin ayrilik esnasinda kadin bastan kanitlayamadigi 2 sevgilisi olmus.
Aldattigi kadindan sonra 2 kizi olan birini bulmuş ona kredi çekecek olmuş.o kadin terkedince vazgeçmiş.
Bunu son eski sevgilisinden öğreniyor.
Ona da para vermis.sozde evlenecek gozuyle bakmis fakat kadin annesi ile oturmayi reddedip uzak bi yerde ev tutmak.isteyince arkadasin bu kocasi caymış.
simdi kadindan parasini istiyormus karim biliyor ben karima döneceğim diyormus.borcunu tanistirdigi kardeslerine soyleyecegini soylemis.
Bunu facebookta mesaj olarak gomdermis arkadaşa sonra silmiş.
Simdi arkadasin kafasi karisik.
bu kocasi boşansın diye mi bu kadini bunun onune attılar.
yoksa bunlari anlatan kadin yani kocasinin son eski sevgilisi.kadinin kocasinin yalanlarinin peşinde mi?
Nedin laa demek nasıl içimden geliyor zarafet takılmayı bırakıp .

Onun bunun cevabini aramaya gerek yok. Yapilacak tek sey bosanip yeni guzel bir hayata baslamak. Adam coplugunde bogulsun dursun. Kiminle ne halti varsa gorsun. Arkadasiniz evladi icin tum hakkini alip bosasin bu 5 para etmeyen yaratigi.

Adam dolandirma adami gibi diye düşünüyorum.hepsine para verir gibi yapip neyi bekliyorsa.
arkadasimin annesi arkadasima."senin kocana o kadini amcasinin gelini yapmıştır. Kocan da bana birini bul demistir."dedi.cunku bunlari anlatan kadini amcansinin gelini biliyor.kocasinin amcasının gelinini iyi anlatmis ihale ona kalmis demis.
Binbir surat çetesi gibi adam

Bir pok anladıysam ne olayım
Kim kimi kiminle anlatmış kim kimi dolandırmış
boynu altında kalsın o kocanın

Kim daha yalancı, koca yalancı tabii ki. Hatta kadın yalancıysa bile koca daha yalancı, abv sadakatsiz erkeklerin

ne tip iliskiler bunlar ya.. boyle adamla yuvasini surdurmeye mi kalkiyor? ne hayir gelir? ne guvenilir? Allah bir dese supheyle yaklasirsin..

Borç kaç para ?

Mesajda sadece ortada bir borç olduğunu anladım da ordan gireyim dedim :KK45: geri kalanı oldukça karışık kocasının amcasının gelini falan var işin içinde

Arkadaşınıza bir tavsiye,

Böyle şeylere kafa yormasın, beyni yanar.

Kim daha yalancı, koca yalancı tabii ki. Hatta kadın yalancıysa bile koca daha yalancı, abv sadakatsiz erkeklerin
arkadasiminda kafasini karistiriyorlar
Sonucta bu ortaya birden cikan kadini arkadasim tanimiyor birden bire neden kocasi ile yaşadıklarını anlatsin kadina.
ne tip iliskiler bunlar ya.. boyle adamla yuvasini surdurmeye mi kalkiyor? ne hayir gelir? ne guvenilir? Allah bir dese supheyle yaklasirsin..
adam bu kadinla sevgili olabilmek icin.karimla boşandım diyor.sonra kadina verdiği parasini geri alabilmek icin karimi seviyorum karima döneceğim diyor.
Borç kaç para ?Mesajda sadece ortada bir borç olduğunu anladım da ordan gireyim dedim :KK45: geri kalanı oldukça karışık kocasının amcasının gelini falan var işin içinde
kadin söylememiş arkadasim ve eski kocasi cok zengim degillerdi.
Arkadaşınıza bir tavsiye,Böyle şeylere kafa yormasın, beyni yanar.
arastirdik evlilik resmi olarak sürse de eski kocasi ve o kadina zorlayici bir yaptirim yok.ondan mi bu kadar rahattir nedir?Arkadaşıma dedim acaba aralarindaki iliski bitmedi mi kadin hirs mi yapti arkadasin eski kocasını kapabilmek icin.bu üçüncü kadinda dul cocuklu onunda bir oglu var 11 yasinda kendi ogluna babalık edemeyen adam onunkine mi babalık edecek.

Bir arkadasimin derdini yaziyorum yorumlarinizi bekliyorum.kendisi bosanma asamasinda 1 oglu var.
Kocasi aldattigi için bosanacak araya korona girdi.
Kocasinin aldattigini yakaladi belgeleri var.
Ayrilik kararlari var.
Bu esnada kocasinin ayrilik esnasinda kadin bastan kanitlayamadigi 2 sevgilisi olmus.
Aldattigi kadindan sonra 2 kizi olan birini bulmuş ona kredi çekecek olmuş.o kadin terkedince vazgeçmiş.
Bunu son eski sevgilisinden öğreniyor.
Ona da para vermis.sozde evlenecek gozuyle bakmis fakat kadin annesi ile oturmayi reddedip uzak bi yerde ev tutmak.isteyince arkadasin bu kocasi caymış.
simdi kadindan parasini istiyormus karim biliyor ben karima döneceğim diyormus.borcunu tanistirdigi kardeslerine soyleyecegini soylemis.
Bunu facebookta mesaj olarak gomdermis arkadaşa sonra silmiş.
Simdi arkadasin kafasi karisik.
bu kocasi boşansın diye mi bu kadini bunun onune attılar.
yoksa bunlari anlatan kadin yani kocasinin son eski sevgilisi.kadinin kocasinin yalanlarinin peşinde mi?

Dıdısınıın dıdısı gbi olmus beynim yandi valla bence toptan bosasin adamdanda aileisnde sevgilisndende kurtulsun yoksa bu olayi muge anli cozer😅😅

Back
X