Kim davet etmeli ?

normal bir ziyaret olsa karsi taraftan beklerdim ama burada sizin tebrik etmeniz gereken bir sey oldugu icin arayip haber verebilirsiniz, karsi taraf musait gününü soyler size.

"gel beni kutla" diye kimse kimseyi cagirmaz :)
Komikti bu

Yeni evlileri once butun arkadaslar tek tek davet edin.sonrasinda oda sizi etsin.bizde oyoe olur once onlari davet ederiz.

Sizin söylemeniz gerekir aranızda ki samimiyete de bağlı bu.
Benim yakın arkadaşım evlendi ben söylemeden o çağırdı hediyemi alıp gitmiştim.

Sen arayıp şu şu arkadaşlarla sana hayırlı olsuna gelmek istiyoruz ne zaman müsaitsin dersin . .
Ona göre ayarlanır gidilir . .

Ne fark eder ki? Siz musait oldugun bir gun gelmek istiyoruz diyin, o da musait oldugunda çağırsın. Hem o cagirmis olur hem siz teklif etmis olursunuz.

Genelde bende pek takmam ama toplu gideceğiz ve arkadaşlarla gideceğiz lararıZ kaldık o Yüzden kimi o çağırmalı diyor kimi biz gidelim diyor
kımsenın kımseyı cagırma mecburıyetı yok belkı gelemnızı hıc ıstemıyor. sız soylersınız bız sna gelmek ıstıyoruz ne zaman musaıtsın dıye o da ya bahane uydurur gelmemenız ıcın yada su gun gelın beklerım der. bu kadar basıt...
bu kıme gıdersenız gıdın boyledır.

Siz diyeceksiniz ki gelmek istiyoruz. Onlar da su gün uygunuzu diyecek

Ben bir yıllık evliyim kimseyi davet etmedim. Sonuçta hayırlı olsun diye gidiyorsunuz . Arayıp davet etmesi saçma olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…