Kim hakli? Annemin baskilari

Anneniz haksız.
Kendi kızı yanında zaten,geçirsin zaman,ne yapacak damadı 7-24 yanında yapışık mi yaşayacak.

Adam iyi bile dayanmış.

laf geçirme ne demek yaa
ne çirkin bir şeyi zorla yaptırmaya çalışmanın manası nedir
ve üstelik hiç gerek yokken
anneniz tabi ki haksız
aynısını nişanlınızın annesi yapsa, ona "şu geline bir söz geçiremiyorsun" dese ne kadar iğreti olurdu değil mi?
bu da aynı öyle.

Sadece anneniz özelinde değil ama ilişkilere böyle nifak sokanları ben iyi niyetli bulmuyorum
Sözünüz gerçekten de geçmeyecek de olabilir belki
Ama bak getiremedin bak göreceksin sen gibi konuşmalar iyi niyetten değil bence

İlişkiler de söz geçirme yarışı değil zaten
Mevcut halinizden memnunsanız annenizi takmadan devam edin

Hayir hak vermiyorum annenize. Ben, kim olursa osun birinin iliskisi hakkinda bu sekilde yorum yapanlari iyi niyetli bulmuyorum. Siz de annenize bu konuda soz hakki vermeyin. Iliski dinamiginizi, kimin kime 'soz gecirdigini' siz daha iyi bilirsiniz. Ama o anne diyenleri de duyar gibiyim. Ama siz yetiskin insanlarsiniz.

nısanlınız dogru dusunmus zaten sabah gelmıs bırde aksama ne gerek var sureklı gelse bu kez de annenız bu cocuk hıc bızım evden cıkmıyor der
annenız sıze kaynanalık yapıyor ısın dogrusu
sız polıtık olmayı ogreneceksınız sabah geldı zırt pırt sureklı burada ne ısı var dıyeceksınız

kendisi babanıza çok ezilmiş demek ki ondan siz böyle yapın istiyor
haklı falan değil anneniz kusura bakmasın
sizin içinize nasıl geliyorsa öyle
bu arada neden nişanlınızla buluşmuyorsunuz orayı hiç anlamadım

ilerde eşiniz bunu da hatırlatıp kızabilir

evet ben yaptım bir şey demedim sesimi çıkarmadım sizde benim gibi olmayın diyor

evet bende ona hak verdiğim için gel gel demedim. Nişanlım yabancı birde konuşulanlarıda çok anlamıyor sıkılıyor

evet ben yaptım bir şey demedim sesimi çıkarmadım sizde benim gibi olmayın diyor
tamam kendince haklı da
kadın olsun erkek olsun kimse kimsenin kuklası değil
ben dengelerim anne sen merak etme diyin

adamla buluşmaya da çıkın

tamam kendince haklı da
kadın olsun erkek olsun kimse kimsenin kuklası değil
ben dengelerim anne sen merak etme diyin

adamla buluşmaya da çıkın
bir sene şehir dışında yaşamıştım her haftasonu hemen hemen gelirdim ailemin yanına. O zamanlarda geldiğimde arkadaşlarımla dışarı çıkarsam aynı şeyi yapardı. Zaten iki günlüğüne geliyorsun bizimle oturma başkalarının peşinden git anca sen diye. Şuanda aynı durumun farklı versiyonu

Fazla içli dışlı olunmasını doğru bulmuyorum.
Bir gün önce zaten tüm günü beraber gecirmişsiniz. Ertesi gun kahvalti programı bile fazla bence.
Ayrıca evlilik birbirine söz geçirme kurumu değildir. Ortak bir fikirde bulusabilmektir önemli olan. Anneniz yanlış düşünüyor bence. Takmamaya çalışın.

bencede öyle ama anneme göre hiç değil . İşte annede olunca acaba o mu haklı diye sizlerin görüşlerinde almak istedim

bencede öyle ama anneme göre hiç değil . İşte annede olunca acaba o mu haklı diye sizlerin görüşlerinde almak istedim
Herkes kendi hayat tecrubesine gore yorum yapiyor sonucta ama tavsiyeleri kendi akil suzgecinizdrn gecirmek en dogrusu. Anne dedi diye her zaman dogru olmuyor ne yazik ki.
Annenizi iliskinizden uzak tutmaya calisin.
En onemlisi de nisanliniza annenizin dusuncelerini sakin ama sakin aktarmayın.

Anneni haklı bulmadım.
Aynı şeyi nişanlının annesi yapsa, nişanlın anasının lafıyla seni zorlasa ve devamlı lafını geçirmeye çalışsa nasıl olurdu? Anneniz kiyameti kopartırdı kesin, bir evlat siz değilsiniz.

Evlilik "laf geçirme" savaşı değil. Böyle yaparsanız mutsuz olursunuz. Adam zaten yeterince vakit geçirmiş ailenizle, yeter soğutmayın.
Anneniz de damadı özleyeceğinden değil gereksiz ego yüzünden cagırıp duruyor belli ki.

evet o kadar doğru bir yorum ki. Bana yapılsa aynısı o zamanda mesafe koy başa çıkamazsın böyle derdi kesin

annelere nedense nişanlılıkta bir kayınvalidelik yükleniyor. sanki nişanlılık evlilik adımı değil, aileleri mutlu etme adımı gibi geliyor onlara. nişanlınızla bir gün önce zaten tüm gün birlikteymişsiniz, bir de sabah kahvaltı planı yapılmış. akşama kalmak istememek en doğal hakkı. anneler işi yokuşa sürmese aslında hiçbir problem kalmayacak, annenizi haklı bulmadım. vakit geçirmek istiyorsa sizinle vakit geçirsin evlenmeden, sanki hayatında bu zamana kadar damat mı vardı. anlamıyorum.
bence haklısınız, laf geçirmek ne demek. lafınızı geçirmeseniz de olur, birbirinizin düşünce ve fikirlerine saygı gösterin yeter

haftasonu olan durum için yorumunuz ne peki ?
bence annen çok haksız, zaten çocuk siziznle çok zaman geçirmiş. çok fazla annenele içli dışlı yapma. sana yaptığı bu tavırları eşinede saygısızca konuşur. mümkün olduğnca uzak tut anneni, zamanla alışacak annen. söyleneceksede sana söylesin , samimyeti artırırsan ona da söyler

Buraya yazan siz olduğunuza göre %90 siz haklisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…