Hayir hak vermiyorum annenize. Ben, kim olursa osun birinin iliskisi hakkinda bu sekilde yorum yapanlari iyi niyetli bulmuyorum. Siz de annenize bu konuda soz hakki vermeyin. Iliski dinamiginizi, kimin kime 'soz gecirdigini' siz daha iyi bilirsiniz. Ama o anne diyenleri de duyar gibiyim. Ama siz yetiskin insanlarsiniz.Selam kizlar,
Haftasonu ailem ve nisanlim hep beraber zaman gecirdik. Evde yapilacak isler vardi onlari hep beraber hallettik sonra gezdik yemek falan yedik. Ertesi gunde abime kahvaltiya gittik hep beraber yine orda takildik 3 4 saat. Pesinden nisanlimla bir isimiz vardi disarda onu halletmeye gittik . Donuste annem yemege gelin dedi, nisanlimda tesekkur ederim ben gideyim artik dedi. Bende illa gel gel demedim cunku onceki gunde tum gun beraberdik.
Bugun annemle tartisiyorduk bir konuda sey dedi bana senin sozun hic gecmiyor bak getiremedin oturtmaya. Yani acikliyorum kendi fikrimi zaten tum cumartesi beraberdik ertesi gun sabahtan yine geldi gelmemesi normal bu durumda abartcak ne var diyorum. Yakinda evleneceksiniz zaten yzaga gideceksiniz getirsen ne olurdu. Gidicez biz zaten biraz zaman gecirelim falan deseydin. Hic sozun gecmeyecek ilerde goreceksin falan dedi
Son 1 aydir hep boyle. Ben nisanlimla dogru duzgun bulusmadim bile. Zaten evlencen bizimle zaman gecir diye baski kuruyor. Bir gun bile ben cikiyorum desem surati dusuyor. En sonki olayda yine bir kavga cikti ve moralim bozuldu.
Siz ne dusunuyorsunuz anneme hak veriyor musunuz kizlar?
nısanlınız dogru dusunmus zaten sabah gelmıs bırde aksama ne gerek var sureklı gelse bu kez de annenız bu cocuk hıc bızım evden cıkmıyor dernişanlım çok açık konuşur bana karşı. Kendisi ailesinide senede 3 - 4 kez ziyarete gider. O günde zaten tüm gün beraberdik dün. Sabahta kahvatıya geldim bir daha akşam için gelmeme gerek yok dedi bende tamam dedim.
kendisi babanıza çok ezilmiş demek ki ondan siz böyle yapın istiyorabimler gelmişti yemeğe . Yani ben çok laf geçirmeye çalışan biri değilim zaten. Yapamamda.
Konularda ortada buluşmayı daha çok tercih ediyorum. O kendi ailesinide ziyarete gitmiyor pek uzaklar zaten. Aileci olmadığı için ona haftada 3 kere aile ziyareti yapacağız desem zorla getirsem bunalacak.O bir kere benle gelsin haftada bende zamanım olursa birde tek gelirim ziyarete modundayım . Ama annem neden onun dediği oluyor ben böyle istiyorum geleceksin yapacaksın de yoksa sorun yaşarsın ilerde diyor
evet ben yaptım bir şey demedim sesimi çıkarmadım sizde benim gibi olmayın diyorkendisi babanıza çok ezilmiş demek ki ondan siz böyle yapın istiyor
haklı falan değil anneniz kusura bakmasın
sizin içinize nasıl geliyorsa öyle
bu arada neden nişanlınızla buluşmuyorsunuz orayı hiç anlamadım
ilerde eşiniz bunu da hatırlatıp kızabilir
evet bende ona hak verdiğim için gel gel demedim. Nişanlım yabancı birde konuşulanlarıda çok anlamıyor sıkılıyornısanlınız dogru dusunmus zaten sabah gelmıs bırde aksama ne gerek var sureklı gelse bu kez de annenız bu cocuk hıc bızım evden cıkmıyor der
annenız sıze kaynanalık yapıyor ısın dogrusu
sız polıtık olmayı ogreneceksınız sabah geldı zırt pırt sureklı burada ne ısı var dıyeceksınız
tamam kendince haklı daevet ben yaptım bir şey demedim sesimi çıkarmadım sizde benim gibi olmayın diyor
bir sene şehir dışında yaşamıştım her haftasonu hemen hemen gelirdim ailemin yanına. O zamanlarda geldiğimde arkadaşlarımla dışarı çıkarsam aynı şeyi yapardı. Zaten iki günlüğüne geliyorsun bizimle oturma başkalarının peşinden git anca sen diye. Şuanda aynı durumun farklı versiyonutamam kendince haklı da
kadın olsun erkek olsun kimse kimsenin kuklası değil
ben dengelerim anne sen merak etme diyin
adamla buluşmaya da çıkın
Fazla içli dışlı olunmasını doğru bulmuyorum.Selam kizlar,
Haftasonu ailem ve nisanlim hep beraber zaman gecirdik. Evde yapilacak isler vardi onlari hep beraber hallettik sonra gezdik yemek falan yedik. Ertesi gunde abime kahvaltiya gittik hep beraber yine orda takildik 3 4 saat. Pesinden nisanlimla bir isimiz vardi disarda onu halletmeye gittik . Donuste annem yemege gelin dedi, nisanlimda tesekkur ederim ben gideyim artik dedi. Bende illa gel gel demedim cunku onceki gunde tum gun beraberdik.
Bugun annemle tartisiyorduk bir konuda sey dedi bana senin sozun hic gecmiyor bak getiremedin oturtmaya. Yani acikliyorum kendi fikrimi zaten tum cumartesi beraberdik ertesi gun sabahtan yine geldi gelmemesi normal bu durumda abartcak ne var diyorum. Yakinda evleneceksiniz zaten yzaga gideceksiniz getirsen ne olurdu. Gidicez biz zaten biraz zaman gecirelim falan deseydin. Hic sozun gecmeyecek ilerde goreceksin falan dedi
Son 1 aydir hep boyle. Ben nisanlimla dogru duzgun bulusmadim bile. Zaten evlencen bizimle zaman gecir diye baski kuruyor. Bir gun bile ben cikiyorum desem surati dusuyor. En sonki olayda yine bir kavga cikti ve moralim bozuldu.
Siz ne dusunuyorsunuz anneme hak veriyor musunuz kizlar?
bencede öyle ama anneme göre hiç değil . İşte annede olunca acaba o mu haklı diye sizlerin görüşlerinde almak istedimFazla içli dışlı olunmasını doğru bulmuyorum.
Bir gün önce zaten tüm günü beraber gecirmişsiniz. Ertesi gun kahvalti programı bile fazla bence.
Ayrıca evlilik birbirine söz geçirme kurumu değildir. Ortak bir fikirde bulusabilmektir önemli olan. Anneniz yanlış düşünüyor bence. Takmamaya çalışın.
Herkes kendi hayat tecrubesine gore yorum yapiyor sonucta ama tavsiyeleri kendi akil suzgecinizdrn gecirmek en dogrusu. Anne dedi diye her zaman dogru olmuyor ne yazik ki.bencede öyle ama anneme göre hiç değil . İşte annede olunca acaba o mu haklı diye sizlerin görüşlerinde almak istedim
evet o kadar doğru bir yorum ki. Bana yapılsa aynısı o zamanda mesafe koy başa çıkamazsın böyle derdi kesinAnneni haklı bulmadım.
Aynı şeyi nişanlının annesi yapsa, nişanlın anasının lafıyla seni zorlasa ve devamlı lafını geçirmeye çalışsa nasıl olurdu? Anneniz kiyameti kopartırdı kesin, bir evlat siz değilsiniz.
Evlilik "laf geçirme" savaşı değil. Böyle yaparsanız mutsuz olursunuz. Adam zaten yeterince vakit geçirmiş ailenizle, yeter soğutmayın.
Anneniz de damadı özleyeceğinden değil gereksiz ego yüzünden cagırıp duruyor belli ki.
bence annen çok haksız, zaten çocuk siziznle çok zaman geçirmiş. çok fazla annenele içli dışlı yapma. sana yaptığı bu tavırları eşinede saygısızca konuşur. mümkün olduğnca uzak tut anneni, zamanla alışacak annen. söyleneceksede sana söylesin , samimyeti artırırsan ona da söylerhaftasonu olan durum için yorumunuz ne peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?