Kim haklı kim haksız?

four dahlia

Bir bedende 5 kalptik :))
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
2.906
4.101
133
37
Selam kk hatunları
Bu sabah yaşadığım olayi anlatmak ıstiyorum cok üzgünüm çünkü fikirlerinizi almak istiyorum haksız olduğum yön var mi objektif bakış açısına ihtiyacim var :KK43:
Evliyim 4uz bebeklerim var 1.5 yasinda ( konu ile alakali diye yaziyorum bu konu ile ilgili farkli bir sorunuz olursa ozelden alayim konu sapmasın :)
Ben tek basima bir yere gidemiyorum malumunuz çocukları zaptetmek cok zor ya annemler ya da kvler ile giderim onlar köyde oldugu icin annemlerle gidiyorum yani annem babam eşim ben
5 yıllık bir arkadasim var nişanıma geldi düğünüme bir akrabasinin sağlık sorunu olduğu icin gelemedi sonrasinda evlenince de çocukları görmeye geldi bir kez
Watsup tan surekli gorusuyoruz cocuklari cok sevdiğini cok özlediğini cok yogun calistigini bir pazar gunu evde oldugunu onu da nisanlisi ile gecirdigini soyler hep.
Neyse tamam dedim ben geleyim esimin 15 günde bir izni var izinli oldugu günler cocuklarla vakit gecirmek istiyor calistigi gün bizi x arkadasima birak sen isine geri git dedim tamam dedi ve ben bunu arkadasima soyledim cok mutlu oldu ilk hafta ablasi varmis cocuklarla bizim cocuklar kalabaligi hic sevmiyor aglama krizlerine giriyorlar ve susturamıyorum o yuzden haftaya eşim evde bir sonraki hafta sizdeyim insallah dedim tamam dedi.

Bu gun yazdim baban evde olur degil mi babam da gelecek die
Babam ile annem ablamin yanina cocuk bakmaya gitti dedi ben evde tekim dedi ben kalakaldim öyle e ama dedim annemler de gelecekti kac haftadir bunu ayarlamaya calisiyoruz oldu mu bu simdi bu onemsememektir dedim cok bozuldum cunku annesi babasi olmayinca bizimkiler gitmek istemedi bende istemedim cunku cocuklar zaten yabanci ortama girince cok zorluyorlar tek basina anca curcuna olurdu. O da üzüldü soguk konuştu bende öyle, sen bana demedin annenlerle gelecegini dedi
Bende 1 cocugum olsa atlarim otobuse gelirim yanina mis gibi tek basimiza vakit geciririz tek olmak daha iyi olurdu ama malesef 4 bebekle benim tek basima idare edemeyecegimi bilmen gerekirdi dedim ki daha öncesinden bahsi gecmisti farkli bi mevzuda

Cok uzamis kusuruma bakmayin velhasil gitmeyi iptal ettim bir daha da gitmeyi düşünmüyorum yanlis ya da kötü bir şey mi yaptim çünkü içim çok huzursuz

Herkes benim arkadasa gitme istegimi farkli algilamis arkasin mesajlarini kopyala yapistir yapiyorum

Bebegim napiyon kuzum
Yawrularim napio
Yeni videolaro fotolari yok mu cok ozledim gorim bir minnoslarimi
Ben de uzuluyom kabul ediom benim yuzumden sana diemem elinde 4 cocukla cik gel benim gelip gitmem ilgilenmem gerwkir
Ne dersen haklisin bebeim
Ama candan soyluomki benim icin cok degerlisin bebeialerimizde ole
: n*nisanlisi -mesela hic tanismadiniz bak sorsan seni hep anlatiom
: Dilimden dusmionuzki
:
: Valla gelmeyi cok istiyom bi pazar var kuzu
Oda nasil gecoyo nasil oluyo anlamiom valla
: Yoksa hep aklimdainiz annem de cok istiyo gormeyi
: Bebegimmmnn
: Sen benim caniminicisin ki
: Yawrularimda ole
: Gercek doatlukta bu olsa gerek gorusmedin halde bole kopmuyosun ozluyosun
benim
------gelecegim dedigimde mesaji: *nisanlisi* da dedim valla four dahlia benden hayirli bak bir biz gidemedik kiz 4 cocuguyla gelecek dedim saolsun dio biz gidemedik bir turlu dio ins gideriz ama dio
Ins dedimmmm
Canimsin sen benim ya
: Nasil muylu ettin beni gelecem dedin yaaaa
: Rabbimde seni mutlu etsin kuzummmm

Son düzenleme:
bana siz haksiz gibi geldiniz.tamam 4 cocugunuz var ama siz arkadasiniza annemler geliyo dememissiniz.kiz nerden bilsin ki.ayrica sizin yerinizde olsam aolece gitmek yerine arkadasimi cagiririm yada gitmem.4 uz bebekle her yere kolay gidilmez.belki ailesi rahatsiz olacak size gore plan yapmalarini beklemeyin.anne babanizla tanismiyolarsa sirf siz arkadasinizla olacaksiniz diye onlara tanismak zorunda degil bence

Oncelikle Allah yardımcınız olsun. Klasik olacak ben bi taneyle anca idare ediyorum :) Konuya geleyim.
Konuşurken tam belli etmemissiniz gibime geldi ailenizle gideceginizi. Bu yüzden özellikle yapmış gibi gelmedi bana. Ama yine de gelmeniz konusunda pek hevesli değilmiş sanki.

bana siz haksiz gibi geldiniz.tamam 4 cocugunuz var ama siz arkadasiniza annemler geliyo dememissiniz.kiz nerden bilsin ki.ayrica sizin yerinizde olsam aolece gitmek yerine arkadasimi cagiririm yada gitmem.4 uz bebekle her yere kolay gidilmez.belki ailesi rahatsiz olacak size gore plan yapmalarini beklemeyin.anne babanizla tanismiyolarsa sirf siz arkadasinizla olacaksiniz diye onlara tanismak zorunda degil bence
Dediğim gibi farkli bir mevzuda bahso geçmişti .. ben onun surekli seni cok seviyorum bebekleri cok seviyorum ölürüm onlara vs annesi yelek örmüştü cocuklara kısaca cok istiyorlardi bende kiziyordum hep sen gel diyordum cook seviyorsan die neyse bi güzellik yapayim dedim yapmaz olaydim :)

+1
Ve kiza bu onemsememektir vs yazmaniz da cok abes.

Oncelikle Allah yardımcınız olsun. Klasik olacak ben bi taneyle anca idare ediyorum :) Konuya geleyim.
Konuşurken tam belli etmemissiniz gibime geldi ailenizle gideceginizi. Bu yüzden özellikle yapmış gibi gelmedi bana. Ama yine de gelmeniz konusunda pek hevesli değilmiş sanki.
Ya mesajlarini sevgisini bor gorseniz sanki hasretinden ölecek bende sevmem sadece mesajda ölüp bitmeyi hani samimiyet bir arada olmak vs isterim o cok istedigi icin ben gideyim dedim yoksa zaten disari cikmak bana eziyet

Saçmalamissiniz,kız nerden bilsin ailenizle gideceğinizi daha önce konusu geçtiyse gecti,ayıp etmissiniz.
Iyi de evine bir misafir geliyor senin ailesi beni biliyor cocuklari biliyor surekli cocuklari ozledigini sevdigini gormek istedigini soyluyorlar onlarin bizim gelmemizi onemsememis gibi bir durum yok mu ortada ?

Dediğim gibi farkli bir mevzuda bahso geçmişti .. ben onun surekli seni cok seviyorum bebekleri cok seviyorum ölürüm onlara vs annesi yelek örmüştü cocuklara kısaca cok istiyorlardi bende kiziyordum hep sen gel diyordum cook seviyorsan die neyse bi güzellik yapayim dedim yapmaz olaydim :)
tamam da bunda kirilacak ne var haberi yokki nerden bilsin kiz.ben olsam size kirilirdim.akraba olsa neyse de anne babanizla arkadasiniza gitmeniz bana cok mantikli gelmedi.benim kizim yeni dogdugunda aglardi ben sirf zorlanirim diye misafirlige cok gitmezdim

Ailemle gelicem dememişsiniz.ki yada dedinizde buraya mı yazmadınız kız ne bilsin sizin anne babanızın gelicegini ki bence siz haksızsınız.
Sonucta bekar annesi babasi ile yaşıyor . Ve ben sadece ozellikle belirtmedim normalde biliyordu sanirim burda hata yaptim ama ailesi de istememis gibi yapmis bu da beni cok uzdu :(

tamam da bunda kirilacak ne var haberi yokki nerden bilsin kiz.ben olsam size kirilirdim.akraba olsa neyse de anne babanizla arkadasiniza gitmeniz bana cok mantikli gelmedi.benim kizim yeni dogdugunda aglardi ben sirf zorlanirim diye misafirlige cok gitmezdim
Inan bende gitmek istemedim ama her seferinde ozledim cok seviyorum diince dayanamadim . Nisanina da davet etti cok cok cok israr etti kalabalikta durmazlar gelemem başka zaman geleyim demistim

Bence gereksiz bişey yapmışsınız
Siz dört bebek sahibi olarak kendi çektiğinizi bilirsiniz ama kimse bilemez eğer gelme planı yapıyorsanız onu baştan konuşacaktınız
Karşı tarafı boşyere kırmışsınız sizi haklı bulmadım
Bi terslik var evet o yuzden uzuluyorum tek de olsa gitmeli miydim sizce

Sonucta bekar annesi babasi ile yaşıyor . Ve ben sadece ozellikle belirtmedim normalde biliyordu sanirim burda hata yaptim ama ailesi de istememis gibi yapmis bu da beni cok uzdu :KK43:

Belirtmen gerekirdi annem babam gelecek demen lazımdı belki o zaman seni davette etmezdi bu sıkıntıda olmazdı diye düşünüyorum.. Ayrıca ailesi belki sizi tek bırakmak için evden gitmiştir bu ihtimalde var.

Sonucta bekar annesi babasi ile yaşıyor . Ve ben sadece ozellikle belirtmedim normalde biliyordu sanirim burda hata yaptim ama ailesi de istememis gibi yapmis bu da beni cok uzdu :KK43:
Iki arkadas bas basa sohbet edin..dedikodu yapin diye gitmis olmasinlar..
Sahsen ben arkadaslarimin ailesi varken kasilirdim.

Back
X