KİM HAKLI? Ne yapmalı

Sorunuza cevap vereyim, tabii ki siz haklısınız. Değerli genlerinizi ülkemizin dört bir yanına saçmalısınız. Buradaki önerileri dikkate alın ve üçüncü kadın bulun kendinize. Eşiniz, kuması ve aileniz herkes nasılsa kabul etmiş durumu. Aynı zamanlarda doğuruyorlar, regl dönemleri de aynı günlere denk gelir maazallah, o günler spermleriniz israf olmasın.

Brezilya dizisini aratmayana entrikalar bebekler ve kadınlar havada uçuşuyor.

Açıkcasi konu saçma geldi ki eğer gerçekse sen bu dünyaya fazlasın. Iki kadın iki kız evlat. Allahindan bul. Her ne yaşayacaksan en beterini yaşarsın inşallah.

Nibe bu arada bayıldım yoruma. Gece gece böyle bi konudan sonra güldürdünüz beni :)

Ne mutlu bana güldürduysem sizi
Zira bende çok güldüm

Günün fake konusuda yerini bulduğuna göre yarınki ne olacak diye merakla bekliyorum. Konulardan çok yorumların takipcisiyim

Karın migde siz!sen şerefsiz !o kadın..........ıyyy yy ne yazayım ki ona!sayfasında boş yer yok yahu!

Evet kazen yazmış ama korkuyorum bibi son günlerde banlanıyorum çok strese giriyorum Bağımlılık yaptı bu kk

E yani konu sahibi yok , mecbur geyik yapiyoruz

Kazen şöyle demiş:
Çok fena linç başlamak üzere ...

Mune bu konuda kötü içerikleri dikkate alma lütfen tabii üyeler birbirine girmediği müddetçe

bu adama içinizden geleni yazabilirsiniz.

Birbirinizin yorumları nedeniyle polemik, hakaret, aşağılama vb olmazsa "bu" konuya özel uyarı yok.

Biraz önce ne okudum ben
Bir de kim haklı diyor

İşte bende buna takıldım ve arada kaldım ....
Kullanıcı adı konuya hiç uymamış, yapılan Yiğitlik midir?
Detaylar kadınlar için önemlidir, erkekler konuyu direkt anlatır, eşyaları sevgilinin alması, beyaz eşyaları erkeğin alması, sevgilinin ailesiyle tanışmak faslında birlikte yemek yemek, doğacak erkek bebeğin istenmesi ama kadının vermek istememesinin vurgulanması (kadınlar anneliklerinin hiçbir şart altında sorgulanmasını istemez çünkü) gibi ayrıntılar bana bu konuyu açanın sevgili konumundaki kişi olduğunu düşündürüyor, topiğe yazan adamın kendisi değilse sevgilisidir kesinlikle, resmî nikahlı eş olsaydı sevgiliye nefret sözleri okurduk bence.

Kesinlikle katılıyorum. Zaten ilk mesajımda da belirttiğim gibi erkek olduğu konusunda ciddi şüphelerim vardı. Olayı bu kadar detaylı anlatması kadın olduğunu ele verdiği gibi bir yandan da sanki "birisine" kendisini gizliden belli etmeye çalışıyor. Yoksa hiçbir erkek bırakın beyaz eşyaydı, yemekti çoğu zaman olayların kronolojik sırasını bile unutur :)

Bu sebeple diyebilirim ki başlık sahibi %99 ikinci kadın. Amaçta gayet açık; adamın iğrençliğini karısının gözüne bir kez daha sokmak ve kendisini boşamasını sağlamak. Eh sonra da adam bana kalır diyor zaar.

Allah bin türlü b....nı v
Yok böyle bir inasan evladı olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…